Nije slaganju ili ne. To je običan komentar bodrenja. Znači stavljanje minusa na tu je glupost. Nemaš se tu kaj slagat i ne slagat.Plus imaš kontraefekt da radi previše minusa se njemu komentar podrške Mercedesa ne vidi, a svi komentari podrške Ferrarija se vide jer je portal 99% Ferrarijevski. Ima hrpa komentara i glupljih pa nikom ništa... I na temi vikendskoj i na komentarima, al eto mi koji ne navijamo za Ferari nemamo komplekse.avetma je napisao/la: 12.05.2018., 14:14 Svako toliko netko pokrene raspravu o minus i plus, kao da smo u osnovnoj školi pa su tenzije zbog natjecanja u popularnosti. Minus znači "ne slažem se", a plus znači "slažem se". Ili, "vrijedna poruka", "bezvrijedna poruka" - ovisno o kontekstu. Ništa više od toga.
Konkretno misliš na ovaj komentar:
koji je dobio 34 minusa, a u komentaru ispod ti je vjerojatno naveden razlog, većina ljudi se očito ne slaže da se Mercedes uozbiljio nego to pripisuju Pirelliju. Ok je neslagati se s nečim i zalijepiti minus, i isto tako je ok napisati nešto što možda nije popularno i dobiti minuse, nikome neće pasti kruna popularnosti s glave. Što je tu problematično?Uozbiljili se u Mercedesu.. Ajmo po pole!
Usput, da je komentar glasio "ajmo XY po pole" kako si ti pogrešno napisao ovdje - ja bih prvi dao minus, jer je to bezvrijedan komentar kojih što manje na portalu - to bolje.
Prijava poruka i komentara
Obavezno pročitati prije pisanja!
- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Sakrivanje komentara će se još ustimati, cilj je da se sakrije samo trash i bezvrijedno, a ne misljenja protivna vecini. Štimao sam i prije, ali sad sa novim povećanjem broja korisnika opet nije dobro, to sredim.
Što se tiče ovog da se nešto ne smije komentirati, to nije točno. Ima svatko pravo napisati skoro sve, isto kao što ostali mogu ostaviti minus da se ne slažu.
Što se tiče ovog da se nešto ne smije komentirati, to nije točno. Ima svatko pravo napisati skoro sve, isto kao što ostali mogu ostaviti minus da se ne slažu.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Scuderia Ferrari
Ja iskreno vrlo rijetko čitam komentare na člancima, još rijeđe ih pišem i još rijeđe ih ocjenjujem, ali ovo što je Ante napisao je točno značenje tih famoznih plusića i minusa. Ako je nekome toliko srcu stalo oko toga onda Internet nije za tu osobu a još manje zajednice kao portali i forumi. Da, čovjek je napisao "ajmo Mercedes" i kaj ste vi mislili kaj će mu navijač Ferrarija stisnuti na to!? Hahahah... Pa ne znači to da komentar nije konstruktivan ili nema smisla nego se netko jednostavno ne slaže s tim. A sad šta ću vam ja što je većina navijača za Ferrari, to je jbga vaš problem. Kao da se žalite na utakmici Barcelona - NK Špansko što ne možete navijati jer su Španjolci preglasni.....
Sisu (fin.)
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Ma ljudi lijepe minuse na kvizu, kad neko napiše komentar da je imao 8/10 na kvizu, tako da....
Čovjek je dao podršku Benzu, OK.
Popio je bruku minusa, i to većinom od navijača Ferrarija (Vettela), jer ti isti smatraju da je Benz u prednosti zbog ovog Pirellijevog sranja sa gumama.
Takođe, vjerujem da je dobar dio minusa popio jer su ljudi koji su mu davali minuse ubijeđeni da je i on sam svjestan da su gume donijele Benzu prednost, pa sad podjebava sa "takvim" komentarom.....

Čovjek je dao podršku Benzu, OK.
Popio je bruku minusa, i to većinom od navijača Ferrarija (Vettela), jer ti isti smatraju da je Benz u prednosti zbog ovog Pirellijevog sranja sa gumama.
Takođe, vjerujem da je dobar dio minusa popio jer su ljudi koji su mu davali minuse ubijeđeni da je i on sam svjestan da su gume donijele Benzu prednost, pa sad podjebava sa "takvim" komentarom.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Glupost je pisanje komentara bodrenja, zato zaslužuje minus.Majki2111 je napisao/la:Nije slaganju ili ne. To je običan komentar bodrenja. Znači stavljanje minusa na tu je glupost. Nemaš se tu kaj slagat i ne slagat.Plus imaš kontraefekt da radi previše minusa se njemu komentar podrške Mercedesa ne vidi, a svi komentari podrške Ferrarija se vide jer je portal 99% Ferrarijevski. Ima hrpa komentara i glupljih pa nikom ništa... I na temi vikendskoj i na komentarima, al eto mi koji ne navijamo za Ferari nemamo komplekse.avetma je napisao/la: 12.05.2018., 14:14 Svako toliko netko pokrene raspravu o minus i plus, kao da smo u osnovnoj školi pa su tenzije zbog natjecanja u popularnosti. Minus znači "ne slažem se", a plus znači "slažem se". Ili, "vrijedna poruka", "bezvrijedna poruka" - ovisno o kontekstu. Ništa više od toga.
koji je dobio 34 minusa, a u komentaru ispod ti je vjerojatno naveden razlog, većina ljudi se očito ne slaže da se Mercedes uozbiljio nego to pripisuju Pirelliju. Ok je neslagati se s nečim i zalijepiti minus, i isto tako je ok napisati nešto što možda nije popularno i dobiti minuse, nikome neće pasti kruna popularnosti s glave. Što je tu problematično?Uozbiljili se u Mercedesu.. Ajmo po pole!
Usput, da je komentar glasio "ajmo XY po pole" kako si ti pogrešno napisao ovdje - ja bih prvi dao minus, jer je to bezvrijedan komentar kojih što manje na portalu - to bolje.
To u nastavku pišeš o grupnim identitetima, to je najgluplja i najnazadnija izmišljotina modernog drustva. Ja moderiram prema svakom komentaru, prema sadržaju, a ne prema grupi u koju si svrstao tog autora. Princip je jednostavan - ako ti se komentar ne sviđa ili se ne slažeš - imaš opciju za minus. Ako misliš da nije primjeren - prijavi u ovu temu.
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ja bi osobno ukinuo minuse i pluseve...IMO to samo potiče toksičnost.
Neka svatko piše i tjt...naravno kada je vrijeđanje u pitanju treba se maknuti...
Neka svatko piše i tjt...naravno kada je vrijeđanje u pitanju treba se maknuti...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Majki2111
- Formula 2
Onda nisi dosljedan u svojem uređivanju. Takvih komentara ima mala hrpica tijekom kvalifikacija i utrka (da i opet ću reći, u korist Ferrarija), pa opet, nisu sklonjeni sa portala.avetma je napisao/la: 12.05.2018., 14:36Glupost je pisanje komentara bodrenja, zato zaslužuje minus.Majki2111 je napisao/la:Nije slaganju ili ne. To je običan komentar bodrenja. Znači stavljanje minusa na tu je glupost. Nemaš se tu kaj slagat i ne slagat.Plus imaš kontraefekt da radi previše minusa se njemu komentar podrške Mercedesa ne vidi, a svi komentari podrške Ferrarija se vide jer je portal 99% Ferrarijevski. Ima hrpa komentara i glupljih pa nikom ništa... I na temi vikendskoj i na komentarima, al eto mi koji ne navijamo za Ferari nemamo komplekse.avetma je napisao/la: 12.05.2018., 14:14 Svako toliko netko pokrene raspravu o minus i plus, kao da smo u osnovnoj školi pa su tenzije zbog natjecanja u popularnosti. Minus znači "ne slažem se", a plus znači "slažem se". Ili, "vrijedna poruka", "bezvrijedna poruka" - ovisno o kontekstu. Ništa više od toga.
koji je dobio 34 minusa, a u komentaru ispod ti je vjerojatno naveden razlog, većina ljudi se očito ne slaže da se Mercedes uozbiljio nego to pripisuju Pirelliju. Ok je neslagati se s nečim i zalijepiti minus, i isto tako je ok napisati nešto što možda nije popularno i dobiti minuse, nikome neće pasti kruna popularnosti s glave. Što je tu problematično?
To u nastavku pišeš o grupnim identitetima, to je najgluplja i najnazadnija izmišljotina modernog drustva. Ja moderiram prema svakom komentaru, prema sadržaju, a ne prema grupi u koju si svrstao tog autora. Princip je jednostavan - ako ti se komentar ne sviđa ili se ne slažeš - imaš opciju za minus. Ako misliš da nije primjeren - prijavi u ovu temu.
To je točno. Minus znači "ne slažem se", a plus "slažem se". Ali na komentar bodrenja se nemaš kaj ne slagat ili slagat. Po meni... Zato je čovjeku maknut komentar. Po meni čista glupost. Zašto meni nije maknut kad sam bodrio Dinamo tamo u nogometnoj temi, ili neki komentraza Hajduka.... Ista stvar!! Ali Mercedesov se mora maknu jer im 34 minusa. Fascinantno! Nije uredu prema čovjeku.Ferrari Maniac je napisao/la: 12.05.2018., 14:31 Ja iskreno vrlo rijetko čitam komentare na člancima, još rijeđe ih pišem i još rijeđe ih ocjenjujem, ali ovo što je Ante napisao je točno značenje tih famoznih plusića i minusa. Ako je nekome toliko srcu stalo oko toga onda Internet nije za tu osobu a još manje zajednice kao portali i forumi. Da, čovjek je napisao "ajmo Mercedes" i kaj ste vi mislili kaj će mu navijač Ferrarija stisnuti na to!? Hahahah... Pa ne znači to da komentar nije konstruktivan ili nema smisla nego se netko jednostavno ne slaže s tim. A sad šta ću vam ja što je većina navijača za Ferrari, to je jbga vaš problem. Kao da se žalite na utakmici Barcelona - NK Špansko što ne možete navijati jer su Španjolci preglasni.....

Zadnja izmjena: Majki2111, dana/u 12.05.2018., 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
Lomi te, al se nedaš
-
kikijv97
- Baniran
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Mrzim Ferrari
Ja bi molio da pogledas i statisticki izbrojis komentare bodrenja ferrarija..... dalje nemam kometaraavetma je napisao/la: 12.05.2018., 14:36Glupost je pisanje komentara bodrenja, zato zaslužuje minus.Majki2111 je napisao/la:Nije slaganju ili ne. To je običan komentar bodrenja. Znači stavljanje minusa na tu je glupost. Nemaš se tu kaj slagat i ne slagat.Plus imaš kontraefekt da radi previše minusa se njemu komentar podrške Mercedesa ne vidi, a svi komentari podrške Ferrarija se vide jer je portal 99% Ferrarijevski. Ima hrpa komentara i glupljih pa nikom ništa... I na temi vikendskoj i na komentarima, al eto mi koji ne navijamo za Ferari nemamo komplekse.avetma je napisao/la: 12.05.2018., 14:14 Svako toliko netko pokrene raspravu o minus i plus, kao da smo u osnovnoj školi pa su tenzije zbog natjecanja u popularnosti. Minus znači "ne slažem se", a plus znači "slažem se". Ili, "vrijedna poruka", "bezvrijedna poruka" - ovisno o kontekstu. Ništa više od toga.
koji je dobio 34 minusa, a u komentaru ispod ti je vjerojatno naveden razlog, većina ljudi se očito ne slaže da se Mercedes uozbiljio nego to pripisuju Pirelliju. Ok je neslagati se s nečim i zalijepiti minus, i isto tako je ok napisati nešto što možda nije popularno i dobiti minuse, nikome neće pasti kruna popularnosti s glave. Što je tu problematično?
-
kikijv97
- Baniran
Naravno, o tome pricam.... zato i postoji moderator.Ferrari je napisao/la: 12.05.2018., 14:40 Ja bi osobno ukinuo minuse i pluseve...IMO to samo potiče toksičnost.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ajd dečki idemo gledati kvale, ovdje molim prijaviti kad nešto ne štima u komentarima. Cijenim entuzijazam, ali neke stvari jednostavno ne idu ovim putem.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
I mene su sakrili jučer. Ali ima dugme pokaži komentar.
Malo je bezveze što su i odgovori automatski sakriveni.
Ja i prije nego što sam počeo pisati, znao sam da će se to desiti. Ali svejedno sam napisao svoje mišljenje.
Ne smatram da sam napisao navijački komentar.
Jednostavno ili ne brojiš minuse ili ne pišeš komentare koji su kontra navijača Ferrarija
Ja i prije nego što sam počeo pisati, znao sam da će se to desiti. Ali svejedno sam napisao svoje mišljenje.
Jednostavno ili ne brojiš minuse ili ne pišeš komentare koji su kontra navijača Ferrarija
-
kikijv97
- Baniran
ebes kvale..... OVO JE PROBLEM KOJI SE TREBA RIJESITI.avetma je napisao/la: 12.05.2018., 14:51 Ajd dečki idemo gledati kvale, ovdje molim prijaviti kad nešto ne štima u komentarima. Cijenim entuzijazam, ali neke stvari jednostavno ne idu ovim putem.
ti si isto ko i nasa vlada taj cas promjenis temu... zakuhalo se sa hotmailom pa bace kost da se uvodi euro

- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Haha, oplakahkikijv97 je napisao/la: 12.05.2018., 14:55ebes kvale..... OVO JE PROBLEM KOJI SE TREBA RIJESITI.avetma je napisao/la: 12.05.2018., 14:51 Ajd dečki idemo gledati kvale, ovdje molim prijaviti kad nešto ne štima u komentarima. Cijenim entuzijazam, ali neke stvari jednostavno ne idu ovim putem.
ti si isto ko i nasa vlada taj cas promjenis temu... zakuhalo se sa hotmailom pa bace kost da se uvodi euro![]()

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Majki2111
- Formula 2
Upravo to, to nije u redu, drago mi je da nisam jedini koji tako misli.Har Kl je napisao/la: 12.05.2018., 14:51 I mene su sakrili jučer. Ali ima dugme pokaži komentar.

Lomi te, al se nedaš
- ShangaiDevil
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Ferrari Williams
Neka su lupili minuse na bodrenje merca kad im pirelli ide na ruku, zasticeni su ko sveta krava i zivim za dan kada ih netko makne sa vrha pa bio to ferari ili neko treci

-
kikijv97
- Baniran
Razumijem te u potpunosti...ShangaiDevil je napisao/la: 12.05.2018., 15:51 Neka su lupili minuse na bodrenje merca kad im pirelli ide na ruku, zasticeni su ko sveta krava i zivim za dan kada ih netko makne sa vrha pa bio to ferari ili neko treci
ferrari je bio sveta krava u doba schumachera.... i ja sam zivio za taj dan kad ih je alonso maknuo s trona.... sreci nije bilo kraja...
- ShangaiDevil
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Ferrari Williams
E pa sta se sad cudis i pises romane bezveze. Danas bi mi syvarno bilo neugodno da sam navijac mercedesakikijv97 je napisao/la: 12.05.2018., 16:09Razumijem te u potpunosti...ShangaiDevil je napisao/la: 12.05.2018., 15:51 Neka su lupili minuse na bodrenje merca kad im pirelli ide na ruku, zasticeni su ko sveta krava i zivim za dan kada ih netko makne sa vrha pa bio to ferari ili neko treci
ferrari je bio sveta krava u doba schumachera.... i ja sam zivio za taj dan kad ih je alonso maknuo s trona.... sreci nije bilo kraja...