Bok!
Ja sam Patricia. Duže vrijeme već pratim F1plus,kao gost,a sad sam se odlučila registrirati.F1 sam počela pratiti još dok sam bila mala,pošto je tata gledao svaku utrku,pa sam i ja zaradila tu "bolest".
Navijam za Ferrari,a Vettel mi je omiljeni vozač. Veliki sam ljubitelj Alfe Romeo ,tako da ove sezone držim fige i momčadi Saubera.
Pozdrav svima!
Pozdrav i dobrodošla!
Pošto si se fino predstavila, nećemo te pitati za `91.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Evo da se i ja službeno javim, zovem se Branimir, imam 36 god, već sam neko neko vrijeme registriran na portalu.Pohvale za stranicu, očit produkt ljubavi prema sportu-
Od malena za Mercedesu svakom moto sportu, a posebno u Formuli 1.Inače gamer/teretana/biciklizam/ lik.
Jesus Chirst sad vidim da ovo uopće nije topic za predstavljanje....Sorry Patricia !
Q, neka si nešto napisao nakon skoro 2 godine.
Pošto si donator, nećemo te pitati za `91.
Uglavnom, dobrodošao i piši češće.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.