avetma je napisao/la: 16.04.2018., 16:29
Nisam. Ako bude, bit će od Španjolske.
Kao i F1 TV
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Jedan mali prijedlog dali je moguće staviti tablicu sa bodovima vozača i ekipa na glavnu stranicu za brži pregled?
Ne vidim razlog za nepostojanje iste.
Klikanje po člancima da se dođe do istog mi nema previše smisla.
Hvala.
I want to die peacefully in my sleep like my father, and not screaming in terror like the passengers in his airplane....
avetma je napisao/la: 18.04.2018., 15:57
Ne trebaš ići po člancima, samo u glavnom izborniku klikni "baza rezultata", tu je poredak po vozačima i po momčadima.
Hvala Ante na super brzom odgovoru. Nisam ni zatvorio stranicu kad evo odgovora.
Nekako mi je ljepše kad ono čim se logiraš i imaš pred očima naj bitnije podatke , ali nije ni ovo loše.
I want to die peacefully in my sleep like my father, and not screaming in terror like the passengers in his airplane....
Ok, otključan si. Iduća poruka koja je spam, trolanje, flejm ili bilo što što će moderatori procijeniti da je nekorektno - baniran si i s komentara i s foruma.
Imam jedan prijedlog za admine, jel mogu ja napraviti popis baniranih korisnika pa da to sve smjestimo u jedan zaseban topic u podforum obavijesti i pravila? Ja cu izvuci sve podatke iz povijesti portala i proslijediti adminu.
I jedno pitanje za avetmu, explorera ili netko ko zna, gdje je danas ona novinarka zeljka susnjic koja je bila pisala clanke na gp1? Jel prati jos f1 ili se je makla od svega, sto se sa njom dogodilo?
Banirane korisnike najbolje zaboraviti, tako da mi se ne sviđa ideja za registar.
A za sve fanove Željke - nisam je dugo čuo ali ću joj poručiti da ima obožavatelja. Javi joj se, sigurno imaš neku društvenu mrežu na kojoj joj možeš poslati poruku.