Baš me zanima da je bio neko drugi sa Maxom u duelu, kakva bi bila odluka......
Hamiltonovo preticanje će biti u konkurenciji za potez sezone.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
GrofDracula je napisao/la: 08.04.2018., 17:31
Na stranu to... al ovaj blazicko svrsava na hamiltona to je strasno... odma sam morao prebacit stream na espn...
a kako tek svrsava na dinamo . neutralnost mu je na razini
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
GrofDracula je napisao/la: 08.04.2018., 17:31
Na stranu to... al ovaj blazicko svrsava na hamiltona to je strasno... odma sam morao prebacit stream na espn...
a kako tek svrsava na dinamo . neutralnost mu je na razini
Cim je reko da je ono preticanje za povjest i da su 4 bolida bila u ravnini odma sam trckalicu dobio... profesionalnost na nivou kao i sve ostalo na nasim tv...
Mr.Spaceguy je napisao/la: 08.04.2018., 17:44
Vettel u boxu. Mercedes prodao laznjaka.
Šta nije zabranjen lažni izlazak?
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ