Nogometni chat
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Nadam se da nece sve uprskat ko nekoliko puta ove sezone..
Fino Alla Fine
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Pep 
najbolji trener 
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ovako se jedne godine Barca dodavala i držala posjed lopte (dobro, ovdje City i nema baš toliko izražen posjed, to je negdje 55-45), a Bayern (čini mi se) trpao i trpao.
Mislim, nije Pep bio trener Barce tada, mislim da je bio onaj Tito Villanova, ali je to bila ona tipična Barcina igra "dodavanja i posjeda" .
Ajd, ima još skoro 150 minuta da se igra.
Jedan gol Citya ih ozbiljno ih vraća u igru.
Mislim, nije Pep bio trener Barce tada, mislim da je bio onaj Tito Villanova, ali je to bila ona tipična Barcina igra "dodavanja i posjeda" .
Ajd, ima još skoro 150 minuta da se igra.

Jedan gol Citya ih ozbiljno ih vraća u igru.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Na stranu tempo utakmice ali kako je osvjezavaju vidjet malo vise pravih muskih duela di nema faula i valjanja po travi.. Top..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Lijepo.. Ima svakakvih, osobno mi je autogol Pelaica u dresu Hajduka jedan od naj..
Fino Alla Fine
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Paa ko je ovo pisao hahahhaMulti 21 je napisao/la: 17.03.2018., 12:35 City ce najuvjerljivije proci, pa Barca, Bayern ce se malo namuciti, al opet rutinski
Real i Juve stvarno neznam sto bih rekao. I jedni i drugi imaju dobre i lose dane. Real se muci s dobrim i cvrstim obranama, ali Juve ne pruza takve partije svaki dan
Svaka cast Liverpoolu, Barcelona slabo
Neznam koji je Bog Messiju zadnje dvije utakmice.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ma kakva steta, da se nisu povukli bilo bi 3:3 

Fino Alla Fine
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
YNWA!!!!!!
Ponovno smo strah i trepet u europi! Uživancija u prvom poluvremenu, ne sjećam se kada sam se zadnji put ovoliko veselio utakmici
Još treba "samo" obranit ovu prednost

Ponovno smo strah i trepet u europi! Uživancija u prvom poluvremenu, ne sjećam se kada sam se zadnji put ovoliko veselio utakmici

Još treba "samo" obranit ovu prednost

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Frantic
- Formula 1
Frantic je napisao/la: 16.03.2018., 14:55 Pa dobro, dva su "očitija" favorita (Barca i Bayern), a dva malo manje očita (Real i City).
Jbga, nikad ne znaš sa Juventusom (oni iz one svoje nikakve-usrane igre nerijetko odnesu rezultat koji im štima), a Liverpool možda ne može sa ovakvim Cityem na 38 kola, ali definitivno može u dvije međusobne tekme.
Joj što volim kad sam u pravu.Frantic je napisao/la: 17.03.2018., 15:50Pa ne bih se baš složio da će City biti najuvjerljiviji.Multi 21 je napisao/la: 17.03.2018., 12:35 City ce najuvjerljivije proci, pa Barca, Bayern ce se malo namuciti, al opet rutinski
Real i Juve stvarno neznam sto bih rekao. I jedni i drugi imaju dobre i lose dane. Real se muci s dobrim i cvrstim obranama, ali Juve ne pruza takve partije svaki dan
Kao što rekoh, Liverpool možda ne može pratiti City 38 kola u Premiershipu, ali može biti itekako zayeban u dvomeču.
Meni ne bi bilo iznenađenje čak i da Liverpool prođe. Mislim, još uvijek dajem veće šanse Cityu, naravno, ali bi me, da se slikovitije izrazim, Liverpoolov prolazak puuuuno manje iznenadio nego Romin ili Sevillin.

Zasad ide u tom pravcu.
Iako Liverpool ne mogu smislit.
Dakle, džaba pare, džaba sve.....

Ali dobro, nije još uvijek gotovo.

Ako City ipak nadoknadi i prođe, svaka im čast.

Onda zaslužuju da odu i do kraja.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ma Liverpool je odigrao najbolju tekmu u ovoj godini točno kad je najviše trebalo. I nadam se da ce City ispasti
Sta rec, los sam i na kladari
Sta rec, los sam i na kladari

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- CrashOverride Verified
- Formula 1
City je euro patuljak.. Nista novoga da se useru taman kad svi pomisle da mogu napravit nesto.. Liverpool sa dvije druge opcije na bekovima igra dosta dobro ali i dalje smatram da ovo jos nije gotovo, ne bi bilo neko veliko iznenadjenje da se ne pojave u uzvratu, jos im ne vjerujem obzirom na vidjene blackoute ove sezone..Liverpool zasluzeno premda je prvi gol bio zaledje, sitno al zaledje..
A obrambene reakcije Rome
A obrambene reakcije Rome

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Potpis na sve, a pogotovo na ovu boldanu rečenicu.CrashOverride je napisao/la: 05.04.2018., 10:56 City je euro patuljak.. Nista novoga da se useru taman kad svi pomisle da mogu napravit nesto.. Liverpool sa dvije druge opcije na bekovima igra dosta dobro ali i dalje smatram da ovo jos nije gotovo, ne bi bilo neko veliko iznenadjenje da se ne pojave u uzvratu, jos im ne vjerujem obzirom na vidjene blackoute ove sezone..Liverpool zasluzeno premda je prvi gol bio zaledje, sitno al zaledje..
A obrambene reakcije Rome![]()
Roma, šta reći - 2 autogola, jedan odbijanac koji je hladno došao do Pique(t)a

Džekin gol je bio još i "najnormalniji" (da se tako izrazim) na tekmi.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
To se obicno dogadja ekipama koje se zele probit, posjeduju neku dozu kvalitete ali tako malo neiskustvo, malo sreca ili manjak iste a renomirana ekipa uz kvalitetu ima tu rutinu i onda imas 4:1 za uzvrat u leru..
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
I mali sudijski poguranac u vidu nesviranja čistog penala (kakvi su startovi znali biti okarakterisani kao penal, ovaj je čist penal, da ne može biti čišći) nad Džekom pri 0:0...CrashOverride je napisao/la: 05.04.2018., 11:42 To se obicno dogadja ekipama koje se zele probit, posjeduju neku dozu kvalitete ali tako malo neiskustvo, malo sreca ili manjak iste a renomirana ekipa uz kvalitetu ima tu rutinu i onda imas 4:1 za uzvrat u leru..

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
A nazalost, na to smo se vec navikli.. Ne protivi se UEFA VARu bzvz.. Daleko je od savrsenog ali je korak u pravom smjeru..
Fino Alla Fine