PulsManager 2018.
-
Fullerton
- Karting
- S nama već: 8 god
- Navija za: RedBull
A mogao bih i drugoplasiranog da pregledas on je u plusu pre trke bio 20 mil.Nemojte pogresno da me shvatite jednostavno ne znam pa se pojavljuje neka sumnja.Kapirao sam da ako se neke stvari dobro pogode moze da se inkasira i do 10 mil. pre prve trke a sve preko toga mi je ono kao kako jbt. 

[u
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Nije to ironija.....f1zd je napisao/la: 25.03.2018., 12:13Ironija da ima Alonsa u ekipisenna66 je napisao/la: 25.03.2018., 12:09opa opa. Mirisi na neki Hackgate.Frantic je napisao/la: Pođoh i ja napisati.
Nije bilo teoretske šanse da neko uzme 203 boda.
A onda vidim ekipu Ferrari, Ferrari, Alonso, Hulk,....
Nema šanse.![]()
![]()
![]()
![]()

Malo sam se zaprepastio kad sam vidio koliko imam novaca, a onda skontam (to sam previdio), da mi je prognoza PPa (odnosno Benzov party mode i sexyboyev perfektan krug) donijela 5 miliončića.
Prošle godine unutar 0,1sec nije bilo 5 miliona, bilo je manje, jel tako??

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Službeni izvještaj PeeWan robota
Igrači pod brojem 578 (Ludnica Motorsport) i 788 (FerrariF1tim) iskoristili su nedozvoljenu prednost pronalaskom buga u igri. Bez obzira na to je li nedozvoljena prednost postignuta slučajno ili namjerno, vozačima su oduzeti svi stečeni bodovi i transferi, te imaju prazne ekipe i 100 milijuna eura kao na početku sezone.
Bug je u međuvremenu ispravljen.
Igrači pod brojem 578 (Ludnica Motorsport) i 788 (FerrariF1tim) iskoristili su nedozvoljenu prednost pronalaskom buga u igri. Bez obzira na to je li nedozvoljena prednost postignuta slučajno ili namjerno, vozačima su oduzeti svi stečeni bodovi i transferi, te imaju prazne ekipe i 100 milijuna eura kao na početku sezone.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Radim ja provjere svako malo, ovo što se vidi otvoreno u igri je 30% informacija koje imam u back-endu. Tako da nema realne opasnosti od varanja koje bi prošlo.D10S je napisao/la: 25.03.2018., 12:43 na samom pocetku je lako skuzit da nesto ne stima medjutim kako sezona bude odmicala tako ce to biti gotovo nemoguce skuzit ako se ponovi nesto slicno.
-
Fullerton
- Karting
- S nama već: 8 god
- Navija za: RedBull
ma ovaj manager je ludilo,ja sam se danas dok je trka bila sam sa sobom svadjao.Navijac sam RB a zbog ovog menagera su mi odgovarale visoke pozicije HAASa dok su bili u trci i u glavi onda opste ludilo nzm sta da zelim.,RB da ih pojede ili da ovde skupim poene sa HAASom 

[u
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Bravo Vetma.avetma je napisao/la: 25.03.2018., 12:36 *************************
Međutim, kazna je blaga.

Nisam zadovoljan.

Jbga, MSu su oduzeti svi bodovi, Mclarenu takođe (+ 100 miliona kazne), Flavio i Pat nisu smjeli primirosati Formuli 1 5 godina,....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- D10S
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: Alonso, Sainz, Ferrari
bome je ludilo .... prosle sezone sam imao motor mecku a ne mogu smislit Hama a navijao sam i za njega radi igrice i vjerojatno ce tako biti i ove sezoneFullerton je napisao/la: 25.03.2018., 12:49 ma ovaj manager je ludilo,ja sam se danas dok je trka bila sam sa sobom svadjao.Navijac sam RB a zbog ovog menagera su mi odgovarale visoke pozicije HAASa dok su bili u trci i u glavi onda opste ludilo nzm sta da zelim.,RB da ih pojede ili da ovde skupim poene sa HAASom![]()

-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Slažem se. Oduzeti sve bodove, po 100m kazne za ovaj F1puls manager bug-gate. Ovakv afere se ne smiju dozoliti.Frantic je napisao/la: 25.03.2018., 12:57Bravo Vetma.avetma je napisao/la: 25.03.2018., 12:36 *************************
Međutim, kazna je blaga.![]()
Nisam zadovoljan.![]()
Jbga, MSu su oduzeti svi bodovi, Mclarenu takođe (+ 100 miliona kazne), Flavio i Pat nisu smjeli primirosati Formuli 1 5 godina,....

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Što, da igraju igru sa 0 eura i bez složene ekipe? 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
sav sretan vidim da sam 9.
i onda vidim da još do 61. mjesta imamo isti broj bodova.
i dalje zamjeram što se boduje samo prvih 10 mjesta.
i onda vidim da još do 61. mjesta imamo isti broj bodova.

i dalje zamjeram što se boduje samo prvih 10 mjesta.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- ToUrNiQuET
- Karting
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Vettel, Ferrari
Ove godine sam dobro startao.. jos da je haas ostao gdje jeste.. ali onda nebi vettel pobijedio.. ali i ovako je odlicno..
Ono što te ne ubije, smanji te.. Super Mario
-
Schumi
- Baniran
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Schumi, Seb
Ja sam imao Ferrarijev motor i Magnussena. Samo da je Haas izdržao na tim pozicijama. Ferrari je uzeo 7 bodova više za prvo mjesto, ali sam izgubio zbog Haasa 22 boda. Tako da sam ukupno na motoru izgubio 15 bodova. I još na Magnussenu 24 boda.
Što se tiče zarade u predsezoni, na početku sam uzeo Renault, Hulka i Sainza. Nakon testiranja sam zaradio tek nekoliko stotina hiljada prodajom ovo troje. Mislim oko pola miliona. Ali taman da kupim Ferrarijev motor i Magnussena. I ostalo da skrpim.
Što se tiče zarade u predsezoni, na početku sam uzeo Renault, Hulka i Sainza. Nakon testiranja sam zaradio tek nekoliko stotina hiljada prodajom ovo troje. Mislim oko pola miliona. Ali taman da kupim Ferrarijev motor i Magnussena. I ostalo da skrpim.
-
raca
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: McLaren
Ante, nešto mi ne štima sa bodovima. Ako se računaju isto bodovi iz kvalifikacija i utrke,( motor Renault 28+39) plus utrka 20 bodova za 5. mjesto vozača(Alonso), nekako mislim da bih trebao imati više bodova. Ili sam ja nešto pobrkao, ali nikako ne mogu pronaći kombinaciju po kojoj sam osvojio 49 bodova