PulsManager 2018.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Na kraju ce ga i FIA progonit haha :D
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1

senna66 je napisao/la:Na kraju ce ga i FIA progonit haha :D
@f1_zd hahahah znači vrištim :D
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Na kraju ce ga i FIA progonit
@f1_zd hahahah znači vrištim :D

slika

Fullerton
Karting
Karting
S nama već: 8 god
Navija za: RedBull
A mogao bih i drugoplasiranog da pregledas on je u plusu pre trke bio 20 mil.Nemojte pogresno da me shvatite jednostavno ne znam pa se pojavljuje neka sumnja.Kapirao sam da ako se neke stvari dobro pogode moze da se inkasira i do 10 mil. pre prve trke a sve preko toga mi je ono kao kako jbt. :)
[u

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
f1zd je napisao/la: 25.03.2018., 12:13
senna66 je napisao/la: 25.03.2018., 12:09
Frantic je napisao/la: Pođoh i ja napisati.
Nije bilo teoretske šanse da neko uzme 203 boda.
A onda vidim ekipu Ferrari, Ferrari, Alonso, Hulk,....
Nema šanse.
opa opa. Mirisi na neki Hackgate.
Ironija da ima Alonsa u ekipi :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Nije to ironija..... :chill:
:prcnjau: :rofl: :rofl:

Malo sam se zaprepastio kad sam vidio koliko imam novaca, a onda skontam (to sam previdio), da mi je prognoza PPa (odnosno Benzov party mode i sexyboyev perfektan krug) donijela 5 miliončića.
Prošle godine unutar 0,1sec nije bilo 5 miliona, bilo je manje, jel tako?? :shock:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:

Službeni izvještaj PeeWan robota

Igrači pod brojem 578 (Ludnica Motorsport) i 788 (FerrariF1tim) iskoristili su nedozvoljenu prednost pronalaskom buga u igri. Bez obzira na to je li nedozvoljena prednost postignuta slučajno ili namjerno, vozačima su oduzeti svi stečeni bodovi i transferi, te imaju prazne ekipe i 100 milijuna eura kao na početku sezone.

Bug je u međuvremenu ispravljen.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
ovaj pulsmanager stvarno postao kao prava F1. Traze se rupe u pravilnicima nebi li se doslo do prednosti :D
slika

D10S
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Alonso, Sainz, Ferrari
na samom pocetku je lako skuzit da nesto ne stima medjutim kako sezona bude odmicala tako ce to biti gotovo nemoguce skuzit ako se ponovi nesto slicno.
slika slika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
D10S je napisao/la: 25.03.2018., 12:43 na samom pocetku je lako skuzit da nesto ne stima medjutim kako sezona bude odmicala tako ce to biti gotovo nemoguce skuzit ako se ponovi nesto slicno.
Radim ja provjere svako malo, ovo što se vidi otvoreno u igri je 30% informacija koje imam u back-endu. Tako da nema realne opasnosti od varanja koje bi prošlo.

Fullerton
Karting
Karting
S nama već: 8 god
Navija za: RedBull
ma ovaj manager je ludilo,ja sam se danas dok je trka bila sam sa sobom svadjao.Navijac sam RB a zbog ovog menagera su mi odgovarale visoke pozicije HAASa dok su bili u trci i u glavi onda opste ludilo nzm sta da zelim.,RB da ih pojede ili da ovde skupim poene sa HAASom :D
[u

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
avetma je napisao/la: 25.03.2018., 12:36 *************************

Igrači pod brojem 578 (Ludnica Motorsport) i 788 (FerrariF1tim) iskoristili su nedozvoljenu prednost pronalaskom buga u igri. Bez obzira na to je li nedozvoljena prednost postignuta slučajno ili namjerno, vozačima su oduzeti svi stečeni bodovi i transferi, te imaju prazne ekipe i 100 milijuna eura kao na početku sezone.

Bravo Vetma.
Međutim, kazna je blaga. :mrgreen:
Nisam zadovoljan. :chill:
Jbga, MSu su oduzeti svi bodovi, Mclarenu takođe (+ 100 miliona kazne), Flavio i Pat nisu smjeli primirosati Formuli 1 5 godina,....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

D10S
Karting
Karting
Fullerton je napisao/la: 25.03.2018., 12:49 ma ovaj manager je ludilo,ja sam se danas dok je trka bila sam sa sobom svadjao.Navijac sam RB a zbog ovog menagera su mi odgovarale visoke pozicije HAASa dok su bili u trci i u glavi onda opste ludilo nzm sta da zelim.,RB da ih pojede ili da ovde skupim poene sa HAASom :D
bome je ludilo .... prosle sezone sam imao motor mecku a ne mogu smislit Hama a navijao sam i za njega radi igrice i vjerojatno ce tako biti i ove sezone :bonk:
slika slika slika

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Mika Hakkinen
Frantic je napisao/la: 25.03.2018., 12:57
avetma je napisao/la: 25.03.2018., 12:36 *************************

Bravo Vetma.
Međutim, kazna je blaga. :mrgreen:
Nisam zadovoljan. :chill:
Jbga, MSu su oduzeti svi bodovi, Mclarenu takođe (+ 100 miliona kazne), Flavio i Pat nisu smjeli primirosati Formuli 1 5 godina,....
Slažem se. Oduzeti sve bodove, po 100m kazne za ovaj F1puls manager bug-gate. Ovakv afere se ne smiju dozoliti. :gandalf:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Što, da igraju igru sa 0 eura i bez složene ekipe? :mrgreen:

D10S
Karting
Karting
ma prijaviti ih policiji radi cyber kriminala :aww:
slika slika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
sav sretan vidim da sam 9.
i onda vidim da još do 61. mjesta imamo isti broj bodova. :mrgreen:
i dalje zamjeram što se boduje samo prvih 10 mjesta.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

ToUrNiQuET
Karting
Karting
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Vettel, Ferrari
Ove godine sam dobro startao.. jos da je haas ostao gdje jeste.. ali onda nebi vettel pobijedio.. ali i ovako je odlicno..
Ono što te ne ubije, smanji te.. Super Mario

Schumi
Baniran
Baniran
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Schumi, Seb
Ja sam imao Ferrarijev motor i Magnussena. Samo da je Haas izdržao na tim pozicijama. Ferrari je uzeo 7 bodova više za prvo mjesto, ali sam izgubio zbog Haasa 22 boda. Tako da sam ukupno na motoru izgubio 15 bodova. I još na Magnussenu 24 boda.

Što se tiče zarade u predsezoni, na početku sam uzeo Renault, Hulka i Sainza. Nakon testiranja sam zaradio tek nekoliko stotina hiljada prodajom ovo troje. Mislim oko pola miliona. Ali taman da kupim Ferrarijev motor i Magnussena. I ostalo da skrpim.

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
Ante, nešto mi ne štima sa bodovima. Ako se računaju isto bodovi iz kvalifikacija i utrke,( motor Renault 28+39) plus utrka 20 bodova za 5. mjesto vozača(Alonso), nekako mislim da bih trebao imati više bodova. Ili sam ja nešto pobrkao, ali nikako ne mogu pronaći kombinaciju po kojoj sam osvojio 49 bodova

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
avetma je napisao/la: 25.03.2018., 13:08 Što, da igraju igru sa 0 eura i bez složene ekipe? :mrgreen:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡