PulsManager 2018.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Najbliži poleu bio je jedan menadžer sa 1:21.186.
Ja sam stavio 1:21.282, nije loše.
Inače, ove sezone neću sastavljati ekipu da ne bi kasnije netko pomislio da muljam s cijenama da pogodujem sam sebi, tako da mi je pogađanje polea jedina zabava.
Rezultati kroz sat vremena.
Ja sam stavio 1:21.282, nije loše.

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
To sam jaavetma je napisao/la: 25.03.2018., 09:55 Najbliži poleu bio je jedan menadžer sa 1:21.186.
Ja sam stavio 1:21.282, nije loše.Inače, ove sezone neću sastavljati ekipu da ne bi kasnije netko pomislio da muljam s cijenama da pogodujem sam sebi, tako da mi je pogađanje polea jedina zabava.
![]()

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Poveže automatski ako si registriran istim mailom na portal i na forum. Molim te samo potvrdu, napiši tu prva dva slova maila s kojim si registriran u igri, kako bih znao da si to ti, pa onda sredim.Sarma je napisao/la: 25.03.2018., 10:10 To sam jastavi mi tamo pod ime na forumu - Sarma
![]()
ili mogu i sam
![]()
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
A jest bilo plakanja da će igra biti bezveze jer se zna da je Merc motor dobitna kombinacija...

- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Sjajno 

Obrigado Felipe
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Wow otkud Bojanu ovakva ekipa, bonus igre(mada sumnjam da je ukupno bilo baš ovoliko novca) i pametno trgovanje na testiranju? Na koju foru?
Obrigado Felipe
-
Fullerton
- Karting
- S nama već: 8 god
- Navija za: RedBull
uh izgleda da bas i ne kapiram ovu igru kako funkcionise.Kako je moguce da je neko zaradio 45 miliona pre nego sto je trka i pocela?
Konkretno mislim na trenutno prvo plasiranog FerariF1tim Bojan Kontic koji ima sastavljenu ekipu u vrednosti od 145 miliona po pocetnim cenama.
moze li neko pojasnjenje
Konkretno mislim na trenutno prvo plasiranog FerariF1tim Bojan Kontic koji ima sastavljenu ekipu u vrednosti od 145 miliona po pocetnim cenama.
moze li neko pojasnjenje

[u
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Ispada da je zaradio 45 mil. na svemuFelipe je napisao/la: 25.03.2018., 11:52 Wow otkud Bojanu ovakva ekipa, bonus igre(mada sumnjam da je ukupno bilo baš ovoliko novca) i pametno trgovanje na testiranju? Na koju foru?

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ček, sad ću uć u makinju da vidim što se događa s tim 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Pođoh i ja napisati.Felipe je napisao/la: 25.03.2018., 11:52 Wow otkud Bojanu ovakva ekipa, bonus igre(mada sumnjam da je ukupno bilo baš ovoliko novca) i pametno trgovanje na testiranju? Na koju foru?
Nije bilo teoretske šanse da neko uzme 203 boda.
A onda vidim ekipu Ferrari, Ferrari, Alonso, Hulk,....
Nema šanse.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
opa opa. Mirisi na neki Hackgate.Frantic je napisao/la:Pođoh i ja napisati.Felipe je napisao/la: 25.03.2018., 11:52 Wow otkud Bojanu ovakva ekipa, bonus igre(mada sumnjam da je ukupno bilo baš ovoliko novca) i pametno trgovanje na testiranju? Na koju foru?
Nema šanse.

-
Tito
- Karting
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: lotus
Pozdrav svima ......nisam od onih koji vole pisat po forumu .....ali sad sam s kolegom pricao preko moba i probali smo skucat te novce ... znaci ne mo gu ce............drugi ispod njega uspio je skucat 20 miliona aj to bi jos i mogao prozvakati ........ nadam se da ce netko dati konkretno objasnjenje ......
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Ironija da ima Alonsa u ekipisenna66 je napisao/la: 25.03.2018., 12:09opa opa. Mirisi na neki Hackgate.Frantic je napisao/la:Pođoh i ja napisati.Felipe je napisao/la: 25.03.2018., 11:52 Wow otkud Bojanu ovakva ekipa, bonus igre(mada sumnjam da je ukupno bilo baš ovoliko novca) i pametno trgovanje na testiranju? Na koju foru?
Nema šanse.