F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

hematokrit
Baniran
Baniran
S nama već: 7 god 4 mj
Navija za: Ferrari
Ferrari je napisao/la: 21.03.2018., 17:37
DaveGilmour je napisao/la: 21.03.2018., 17:31
Ferrari je napisao/la: 21.03.2018., 17:23 OK možete li mi objasniti što je loše u tome?
Povremeno će pokazivati tweetove...big deal...

Mislim dajte ljudi...pustite marketinški tim da radi svoj posao...ako ne bude valjalo lako je posrati.
Ali apsolutno svaki otpor prema svakoj sitnici...mislim smiješno je.
Da je riječ o samo jednoj sitnici pa ajde, ali te sitnice su se počele polako gomilati...
Čemu ovi tweetovi? Koga briga što neki random lik ima za reći o utrci? Ako me to toliko zanima, onda ću su si napraviti account i čitati što ljudi pišu.
Čak me ovi tweetovi i ne smetaju previše, ali me počinje biti strah što će još smisliti jer ovo sigurno nije kraj.

Tu sam zbog F1 i zbog utrke, ne zanimaju me ''Action'' krugovi, tweetovi i ostale frkafure.
Vjeruj mi marketinški timovi su napravili istraživanja i znaju što rade...ako bude loše jednostavno će to izbaciti.
Mislim...ovo su sitnice koje zbilja ne trebaju izazivati nekakvu dramu.
Ako F1 dobila istraživanjem da će ovako privući onu krucijalnu mlađu publiku...onda će to i pokušati na sve načine.

Bez publike nema sponzora...bez sponzora nema novca, bez novca nema F1.

Ovo su eksperimenti da se vidi što radi i što ne radi...
Privući će oni moj falus,a ne novu publiku. Nek rađe razmisle kako toljage od bolida izgledaju s ovim navučenim tangama preko glave.Nek rade ukinu idiotska pravila o 3 motora po sezoni,o 105kg goriva i hrpetini drugih stvari radi kojih f1 gubi publiku.

Kad marketing nešto radi onda sam siguran da je to 100% zakurac posao.Uvijek bilo i uvijek će biti.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Mercedes
hematokrit je napisao/la: 22.03.2018., 19:15
Da je riječ o samo jednoj sitnici pa ajde, ali te sitnice su se počele polako gomilati...
Čemu ovi tweetovi? Koga briga što neki random lik ima za reći o utrci? Ako me to toliko zanima, onda ću su si napraviti account i čitati što ljudi pišu.
Čak me ovi tweetovi i ne smetaju previše, ali me počinje biti strah što će još smisliti jer ovo sigurno nije kraj.

Tu sam zbog F1 i zbog utrke, ne zanimaju me ''Action'' krugovi, tweetovi i ostale frkafure.
Vjeruj mi marketinški timovi su napravili istraživanja i znaju što rade...ako bude loše jednostavno će to izbaciti.
Ako F1 dobila istraživanjem da će ovako privući onu krucijalnu mlađu publiku...onda će to i pokušati na sve načine.

Privući će oni moj falus,a ne novu publiku. Nek rađe razmisle kako toljage od bolida izgledaju s ovim navučenim tangama preko glave.Nek rade ukinu idiotska pravila o 3 motora po sezoni,o 105kg goriva i hrpetini drugih stvari radi kojih f1 gubi publiku.

Kad marketing nešto radi onda sam siguran da je to 100% zakurac posao.Uvijek bilo i uvijek će biti.
Mislim da brkaš kruške i jabuke.
Liberty nema veze sa tim stvarima koje si nabrojao.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
mnogi brkaju, ali eto. :?
196. runda libery vs merc & ferrari powered by bernie:
https://www.grandprix247.com/2018/03/22 ... -be-there/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
hematokrit je napisao/la: 22.03.2018., 19:15

Liberty ne odlučuje od tehničkim pravilima...FIA to odlučuje.
Isto tako i da žele ne mogu sve do 2020...
Informirajte se.

Isto tako F1 je izgubila publiku zbog PayTV i više manje ukidanja Free prijenosa u zadnjih 8 ili 9 godina...ne zato što je proizvod "loš".
PayTV je u ovom primjeru Arenasport, a FreeTV bi bio HRT...PayTV daje više love od FreeTV-a.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
hematokrit je napisao/la: 22.03.2018., 19:13
Ferrari je napisao/la: 21.03.2018., 17:23 OK možete li mi objasniti što je loše u tome?
Godinama Sky čita i odgovara na tweetove...MotoGP to radi...svi...valjda znaju što valja i kako se radi.

Mislim dajte ljudi...pustite marketinški tim da radi svoj posao...ako ne bude valjalo lako je posrati.
Ali apsolutni otpor prema svakoj sitnici...mislim smiješno je.
Ne nego je smiješno da netko može ta američka sranja braniti i misliti da je to nešto dobro,a nije. Sranje je. Trebali bi nakon svakog pretjecanja metnut onaj umjetni aplauz i smijeh kao u glupim američkim serijama,da nam ukažu da se nešto dešava na stazi,jer smo eto glupi ameri kojima se sve mora nacrtati.

Koga zaboli što Mara Pizdić iz Babine Grede(nemam ništa protiv Babine Grede) misli o utrci i događajima na stazi. Who gives a fuck?
OK ajde daj mi minutu da ti objasnim zašto stavljaju razna objašnjenja i pokušavaju sve objasniti i ukazati na događanja na stazi.
Ako želiš privući novu publiku koja nikada nije gledala ili je slučajno vidjela na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili na TV-u...tada im moraš objasniti barem neke osnove kako što funkcionira, kakve su strategije i što se događa u utrci...
Da ti upališ Hokej ili ne znam Curling i da te zaintrigira...pa valjda bi volio da ti netko sve to objasni na brzinu jel da?

To nije namjenjeno za mene ili Frantica, Vetmu i ostale...već novijoj publici koju moraš pokušati privući...bez gledanosti nema sponzora, a onda nema novca.
Razumiješ.

Evo primjerice ti si u prethodnom postu govorio kako Liberty treba maknuti Halo, 105kg goriva, 3 motora...a Liberty uopće o tome ne odlučuje već FIA...a ti si hardcore fan koji je na ovom forumu i prati F1 ne znam koliko godina.
Čak je i za nas ponekad komplicirano...kako neće biti za novije fanove.
slika slika

Schumi
Baniran
Baniran
S nama već: 7 god 10 mj
Navija za: Schumi, Seb
zekohonda je napisao/la: 22.03.2018., 19:37 mnogi brkaju, ali eto. :?
196. runda libery vs merc & ferrari powered by bernie:
https://www.grandprix247.com/2018/03/22 ... -be-there/
Bernie legenda :fakjea:
“It will annoy people when I say this, but the presence of Ferrari has attracted additional money that [in turn] was divided by the others. A world without Ferrari? I cannot even think about it!”

hematokrit
Baniran
Baniran
S nama već: 7 god 4 mj
Ferrari je napisao/la: 22.03.2018., 19:47
Godinama Sky čita i odgovara na tweetove...MotoGP to radi...svi...valjda znaju što valja i kako se radi.

Ali apsolutni otpor prema svakoj sitnici...mislim smiješno je.
Ne nego je smiješno da netko može ta američka sranja braniti i misliti da je to nešto dobro,a nije. Sranje je. Trebali bi nakon svakog pretjecanja metnut onaj umjetni aplauz i smijeh kao u glupim američkim serijama,da nam ukažu da se nešto dešava na stazi,jer smo eto glupi ameri kojima se sve mora nacrtati.

Koga zaboli što Mara Pizdić iz Babine Grede(nemam ništa protiv Babine Grede) misli o utrci i događajima na stazi. Who gives a fuck?
OK ajde daj mi minutu da ti objasnim zašto stavljaju razna objašnjenja i pokušavaju sve objasniti i ukazati na događanja na stazi.
Ako želiš privući novu publiku koja nikada nije gledala ili je slučajno vidjela na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili na TV-u...tada im moraš objasniti barem neke osnove kako što funkcionira, kakve su strategije i što se događa u utrci...
Da ti upališ Hokej ili ne znam Curling i da te zaintrigira...pa valjda bi volio da ti netko sve to objasni na brzinu jel da?

To nije namjenjeno za mene ili Frantica, Vetmu i ostale...već novijoj publici koju moraš pokušati privući...bez gledanosti nema sponzora, a onda nema novca.
Razumiješ.

Evo primjerice ti si u prethodnom postu govorio kako Liberty treba maknuti Halo, 105kg goriva, 3 motora...a Liberty uopće o tome ne odlučuje već FIA...a ti si hardcore fan koji je na ovom forumu i prati F1 ne znam koliko godina.
Je u pravu si,moj zajeb za bold. Za ostalo se donekle slažem,ali u F1 je oduvijek bilo i biti će enormna količina novaca,bez obzira na uncle Sam pothvate Libertyja...Jer ako se sjetiš kad je Bernie bio glavni i u najcrnijem period F1(premda ne znam da li je takvoga ikada bilo) ogromna lova se vrtila i vrtit će se i dalje. Problem je što je Liberty debeli amerikanac,sa hrpom premasnih krafni u krilu koji ih ždere na sve pore i želi od F1 koji je prvenstveno europski(ipak je nastala u Europi,i najviše utrka je upravo u Europi,ali to u zadnje vrijeme pokušavaju ubit),napravit debelog masnog amerikanca i amerikanizirati sve.

Što se tiče razumijevanja prvaila,mislim da se kroz cijelu sezonu kada geldaš prijenos na Sky-u x puta spomenu i objasne sva pravila,tako da dodatna objašnjenja apsolutno nisu potrebna. Uostalom da me toliko zanima hokej koji si spomenuo ili curling potrudio bi se sam izguglat pravila,a siguran sam da većinu amaterskih fanova f1,manje više zaboli za sve MGH-uove,K-uove,KERS-ove PU-ove i ina sranja koja nas interesiraju.

F1 nije NBA ili Baseball ,kojeg uvjeren sam niti većina amerikanaca ne kuži(baseball) nego eto dođu na cijelodnevno družene,oblokavanje i prežderavanje.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
hematokrit je napisao/la: 23.03.2018., 08:30
Ferrari je napisao/la: 22.03.2018., 19:47

Razumiješ.

Je u pravu si,moj zajeb za bold. Za ostalo se donekle slažem,ali u F1 je oduvijek bilo i biti će enormna količina novaca,bez obzira na uncle Sam pothvate Libertyja...Jer ako se sjetiš kad je Bernie bio glavni i u najcrnijem period F1(premda ne znam da li je takvoga ikada bilo) ogromna lova se vrtila i vrtit će se i dalje. Problem je što je Liberty debeli amerikanac,sa hrpom premasnih krafni u krilu koji ih ždere na sve pore i želi od F1 koji je prvenstveno europski(ipak je nastala u Europi,i najviše utrka je upravo u Europi,ali to u zadnje vrijeme pokušavaju ubit),napravit debelog masnog amerikanca i amerikanizirati sve.

Što se tiče razumijevanja prvaila,mislim da se kroz cijelu sezonu kada geldaš prijenos na Sky-u x puta spomenu i objasne sva pravila,tako da dodatna objašnjenja apsolutno nisu potrebna. Uostalom da me toliko zanima hokej koji si spomenuo ili curling potrudio bi se sam izguglat pravila,a siguran sam da većinu amaterskih fanova f1,manje više zaboli za sve MGH-uove,K-uove,KERS-ove PU-ove i ina sranja koja nas interesiraju.

F1 nije NBA ili Baseball ,kojeg uvjeren sam niti većina amerikanaca ne kuži(baseball) nego eto dođu na cijelodnevno družene,oblokavanje i prežderavanje.
Ma eto...samo kažem.
Pružimo šansu...nemamo što izgubiti.
Ja cu prvi kritizirati.

Vjerujem da ce neke stvari korigirati tijekom sezone.
slika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
ne znam gdje ovo okačit...jacques i dalje ne može oprostit kubici što ga je zamijenio' u bmw sauberu. :bonk: :rofl:
http://paddocktalk.com/news/html/story-319538.html
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

reso20
GP3
GP3
Netflix sklopio suradnju sa F1. Radit ce dokumentarac sezone 2018.

https://www.formula1.com/en/latest/head ... deal-.html

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Rekoh vam da će poslušati feedback...vidite da nismo imali nikakvu muziku u utrci, action laps i ostalo.
slika

Isto tako dobijemo i poboljšanu grafiku (lijevo je nova, a desno je ona koju smo imali u Australiji):
slika
slika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
ovu grafiku sam već vidio na melbourne temi...pozdravljam promjene na bolje.
199. dio:
https://www.motorsport.com/f1/news/merc ... f-1019264/

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
kad smo kod promjena, novi soundtrack mi je odličan. Na prvu mi je zaista bio grozan, sada mi ne izlazi iz glave i mislim da je pun pogodak.

Tesko njima s nama F1 fanovima. Zelimo promjene, onda a kada se dogode popljujemo ih odma na prvu :D
slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
senna66 je napisao/la: 26.03.2018., 19:26 kad smo kod promjena, novi soundtrack mi je odličan. Na prvu mi je zaista bio grozan, sada mi ne izlazi iz glave i mislim da je pun pogodak.

Tesko njima s nama F1 fanovima. Zelimo promjene, onda a kada se dogode popljujemo ih odma na prvu :D
Mislim da se moramo ispricati Brian Tyleru. :mrgreen:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Meni je bio dobar.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Lux14
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Alonso
senna66 je napisao/la: 26.03.2018., 19:26 kad smo kod promjena, novi soundtrack mi je odličan. Na prvu mi je zaista bio grozan, sada mi ne izlazi iz glave i mislim da je pun pogodak.
Slažem se. Puno bolje soundtrack zvuči kao glazbena podloga uvodu nego kad ga slušaš vak samog. Po meni, pun pogodak. Samo fanbase filozofira oko svake promjene
You should never underestimate the predictability of stupidity

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Baš sam to primijetio, svih tih najavljenih gluposti poput glazbe, highlightsa (osim tradicionalno starta) i sličnog tijekom prijenosa nije bilo, imali smo ustvari normalan prijenos kao i svih prijašnjih godina. Palac gore za to kao i za ovu reaktivnost na kritike fanova. Grafika je stvarno bila slabo čitka kad se gleda na TV-u, dosta sitno to izgleda i nije najlakše za pročitati.

Što se tiče glazbe i novog introa, svaka čast Tyleru, meni ni na prvu nije zvučalo loše, tako da pohvale i za taj segment prijenosa :thumbs:

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Priznajem da sam bio u krivu kad sam napao Amere.
Poslušali su fan feedback što je za svaku pohvalu :thumbs:

Još samo da nam što prije omoguće pristup F1 TV-u da se ne moram više gnjaviti sa streamovima i postat ću njihov glavni obožavatelj :mrgreen:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡