Privući će oni moj falus,a ne novu publiku. Nek rađe razmisle kako toljage od bolida izgledaju s ovim navučenim tangama preko glave.Nek rade ukinu idiotska pravila o 3 motora po sezoni,o 105kg goriva i hrpetini drugih stvari radi kojih f1 gubi publiku.Ferrari je napisao/la: 21.03.2018., 17:37Vjeruj mi marketinški timovi su napravili istraživanja i znaju što rade...ako bude loše jednostavno će to izbaciti.DaveGilmour je napisao/la: 21.03.2018., 17:31Da je riječ o samo jednoj sitnici pa ajde, ali te sitnice su se počele polako gomilati...Ferrari je napisao/la: 21.03.2018., 17:23 OK možete li mi objasniti što je loše u tome?
Povremeno će pokazivati tweetove...big deal...
Mislim dajte ljudi...pustite marketinški tim da radi svoj posao...ako ne bude valjalo lako je posrati.
Ali apsolutno svaki otpor prema svakoj sitnici...mislim smiješno je.
Čemu ovi tweetovi? Koga briga što neki random lik ima za reći o utrci? Ako me to toliko zanima, onda ću su si napraviti account i čitati što ljudi pišu.
Čak me ovi tweetovi i ne smetaju previše, ali me počinje biti strah što će još smisliti jer ovo sigurno nije kraj.
Tu sam zbog F1 i zbog utrke, ne zanimaju me ''Action'' krugovi, tweetovi i ostale frkafure.
Mislim...ovo su sitnice koje zbilja ne trebaju izazivati nekakvu dramu.
Ako F1 dobila istraživanjem da će ovako privući onu krucijalnu mlađu publiku...onda će to i pokušati na sve načine.
Bez publike nema sponzora...bez sponzora nema novca, bez novca nema F1.
Ovo su eksperimenti da se vidi što radi i što ne radi...
Kad marketing nešto radi onda sam siguran da je to 100% zakurac posao.Uvijek bilo i uvijek će biti.