Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Explorer je napisao/la: 25.02.2018., 19:04
zelot je napisao/la: 25.02.2018., 17:55 Posto nemamo temu za hallo a malocas je isti komentiran...

Hallo je zapravo super. Znaci primjetan je samo kad ga se trazi. Zaista se jedva vidi jer je tanak i bojama ukloplken tako da iskreno sada bolidi uopce nisu losi i ruzni. Za koju utrku skoro pa cemo ga hvaliti ili bez skoro jer je jedva primjetan a pomaze u zastiti. Mozda je vizir bolji ali ako smets vozacima kao sto su neki govorili onda de. hallo.

Ja ga stvarno ne primjecijem dok ga ne pocnem trazit a cak i onda se moram potrudit da ga nadjem jer se o 90% fotli jedva primjeti...

Bio sam skeptican ali sada me iskreno ni najmanje nje smeta i zaboli me za njega. Kao da ga nema. Apsolutno i u svakom pogledu previse paznje mu se daje.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Ja ga vidim i kad ne gledam bolid, u snovima me progoni halo, imam noćne more :prcnjau:
Ja ga vidim htio - ne htio. Niti mi je uklopljen (čak i kod ovih koji su se malo više potrudili s bojama) niti mi se sviđa, niti ću ga prestati primjećivati "jer ću se naviknuti". S tim forama neka se FIA i Liberty tapšaju po ramenima - to im je do sada najbolje išlo.....
Sisu (fin.)

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CKBXvNFJriQ[/youtube]

ZASTO SU SVI PREUZELI DIZAJN SIDEPODSA OD FERRARI, TJ NE SVI ALI DIO.
https://drivetribe.com/p/f1-why-ferrari ... am2Xzx70nA

ZVUK FERRARIA SA STAZE
https://www.facebook.com/story.php?stor ... 8765262741

[googlevideo][/googlevideo]

reso20
GP3
GP3
slika

slika

slika

"The SF71-H seems not to have experienced any problems, showing great potential even with the demo tires"

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Ferrari Maniac je napisao/la: 25.02.2018., 19:43 Ja ga vidim htio - ne htio. Niti mi je uklopljen (čak i kod ovih koji su se malo više potrudili s bojama) niti mi se sviđa, niti ću ga prestati primjećivati "jer ću se naviknuti". S tim forama neka se FIA i Liberty tapšaju po ramenima - to im je do sada najbolje išlo.....
Nažalost se moram složiti. Vidit ćemo šta će bit s tim tijekom sezone, možda bude nekih transparenata protiv halo.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Ali Ferkan je stvarno lijep u full red aka boji jetre boji. :mrgreen: I još odgovaraju ovi crni elementi na prednjem krilu. Jbt pas napokon prelijepi bolidi i onda ga zaseru sa ovim k.......................
Jedinu kritiku dajem na forsiranje talijanskih obilježja na samom bolidu. Ono brate kužim da dolazite iz Italije i da većinu zaposlenika čine talijani, a ne vijetnamci u tvornicama nike-a.

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Šta i dalje nema slika tog misterioznog dupeta ferkana?
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ferrari Maniac je napisao/la: 25.02.2018., 19:43
Explorer je napisao/la: 25.02.2018., 19:04
zelot je napisao/la: 25.02.2018., 17:55 Posto nemamo temu za hallo a malocas je isti komentiran...

Hallo je zapravo super. Znaci primjetan je samo kad ga se trazi. Zaista se jedva vidi jer je tanak i bojama ukloplken tako da iskreno sada bolidi uopce nisu losi i ruzni. Za koju utrku skoro pa cemo ga hvaliti ili bez skoro jer je jedva primjetan a pomaze u zastiti. Mozda je vizir bolji ali ako smets vozacima kao sto su neki govorili onda de. hallo.

Ja ga stvarno ne primjecijem dok ga ne pocnem trazit a cak i onda se moram potrudit da ga nadjem jer se o 90% fotli jedva primjeti...

Bio sam skeptican ali sada me iskreno ni najmanje nje smeta i zaboli me za njega. Kao da ga nema. Apsolutno i u svakom pogledu previse paznje mu se daje.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Ja ga vidim i kad ne gledam bolid, u snovima me progoni halo, imam noćne more :prcnjau:
Ja ga vidim htio - ne htio. Niti mi je uklopljen (čak i kod ovih koji su se malo više potrudili s bojama) niti mi se sviđa, niti ću ga prestati primjećivati "jer ću se naviknuti". S tim forama neka se FIA i Liberty tapšaju po ramenima - to im je do sada najbolje išlo.....
Ja sam na istom tragu kao Manijak i Ex
:chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

reso20
GP3
GP3
Ciki-F1 je napisao/la: 25.02.2018., 21:48 Šta i dalje nema slika tog misterioznog dupeta ferkana?
Svrati sutra iza 9h, vjerujem da ce biti 😂😉

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Ferrari je napisao/la: 25.02.2018., 18:25 Meni je najveća mana ta što uopće ne vidim kacigu tj. vozača unutra i naravno onboard će izgleda baš loše...ali ajde što je tu je.
Samo se molite da se nešto ne dogodi toliko velika nesreća gdje će Halo spasiti nekog vozača...jer ako se to dogodi onda nema teorije da to ikada maknu sa bolida.
To je meni jedina Mana. Cak mi je sad naumpala ideja da ne bi lose bilo kad bi Halo bojili razlicito. Nesto u skladu SA vozacevim kacigama.
I naravno da cu se pridruziti molitvi da ne bude toliko velika nesreca. :thumbs:

Schumi
Baniran
Baniran
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Schumi, Seb
Kad će sponzora nalijepit na ove puste dijelove?

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Schumi je napisao/la: 26.02.2018., 00:21 Kad će sponzora nalijepit na ove puste dijelove?
Nadam se nikad
Sisu (fin.)

reso20
GP3
GP3
slika

reso20
GP3
GP3
PS. Ferrari je stavio ove 2 kamere kod gornjeg usisnika. Na predstavljanju toga nije bilo. Znam da to tu mora biti.

Ne prikazuje baš puno ali očigledno se testira strujanje zraka cijelim bolidom a najviše stražnjim.

slika

reso20
GP3
GP3
Malo analize o ovim dijelovima za testiranje i o protoku zraka
http://soymotor.com/noticias/tecnica-no ... 018-946073

reso20
GP3
GP3
All three @ScuderiaFerrari powered cars (Ferrari / Haas / Sauber) seem to be venting steam (unclear what from?) through the rear impact structure. Hard to get a picture of but clear to see trackside.
slika

0.34 neke iskre iz Ferraria :P
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=z6hzsVKKfss[/youtube]

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Nisu iskrve već LED diode koje osvjetljavaju difuzor. :)
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

reso20
GP3
GP3
Ferrari je napisao/la: 27.02.2018., 16:34 Nisu iskrve već LED diode koje osvjetljavaju difuzor. :)
Nisam pratio danas, ali thx znači to nije bio problem. :klanjam: thx

reso20
GP3
GP3
slika

slika

slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Motorsport.it kaže da je Ferrari povećao međuosovinski razmak za 12 cm u odnosu na prošlu godinu.

Motorsport Italy: Ferrari has increased it's wheelbase by a lot, it's only 2 to 3 cm shorter than Mercedes this year, compared to 16 cm last year
The Mercedes seems to have remained with a step similar to that very long last year and Ferrari would follow the philosophy applied by Aldo Costa and James Allison at W09. Following the presentation of the Red many observers had indicated in 50 mm the extension of the wheelbase of the SF71H, while at Motorsport.com it turns out that they are definitely more.And then we worked hard and for the moment we managed to make a comparison between the silver arrow and the Red in a quick analysis of very similar images but not totally superimposable to express a judgment to the millimeter, but if it were true that the W09 of Lewis Hamilton and Valtteri Bottas is still with a very long wheelbase, around the 3,760 mm of 2017, then the Red does not deviate from that value if not 20-30 mm.

We can be more precise when we are able to make a precise comparison, but the very clear trend is that Ferrari has decided to increase the pace compared to the measure of 3.594 mm that had been attributed to SF70H in 2017.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

reso20
GP3
GP3
Kada uspoređuješ ovogodisnji i proslogodisnji vidi se razlika ali ne i ta od 12 cm definitivno.
Oni temelje na slikama Mercedesa, glupost.
I ja temeljim na preslikama ovog i proslogodisnjeg bolida... nigdje uporiste nego moje misljenje.
Takodjer Binimoto je rekao slighter loonger a to nije longer 12 cm...
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡