Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

diegos
Karting
Karting
S nama već: 7 god 4 mj
Bas izgleda moćno, nema sta! ;)

Slavko
Karting
Karting
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Verstappen
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Slavko je napisao/la: 23.02.2018., 19:58 slika
:aww: :trep:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Još da bi felne bile zlatne boje..... :party:

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
https://twitter.com/Gianludale27/status/966791535001030656 https://twitter.com/Gianludale27/status/967127920769732608
Sisu (fin.)

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 8 mj
Nije mi jasno zašto toliko pokazuju. Sve detaljno. Toliko su već slika izbacili a sad i video materijala. Mercedes ima 3, 4 studijske fotke i sve ostalo slikano napolju. Kao da se hvale.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
A opet možeš vidjeti veći postotak Mercovog bolida nego Ferrarijevog - s obzirom da još ne znamo uopće kako izgleda zadnji kraj. Za Mercedes postoje detaljne fotke za cijeli bolid - doduše nisu ih oni fotkali i objavili, ali definitivno postoje...
Sisu (fin.)

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Pa najbitnije stvari su se vidjeli i na jednoj slici iz visoka. A vjerujem da je PU bitan, aero su samo popravili pa zato i pokazuju. Ali ima par detalja jos, tipa podnica, rupice one na pocetku podnice. A i vidjeli smo da skrivaju kraj ali i to cemo saznati kroz par dana. Ma kako god. Samo neka bude zanimljiva sezona i da bude stream-a da gledamo mi koji nemamo arenu.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Očekujem difuzor nalik na onaj testiran u Mađarskoj pre letne stanke

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Teško je zaključiti išta bez zadnjeg dijela bolida ali da izgleda impresivno - izgleda. Opet će ova sezona proći u sukobu različite filozofije funkcioniranja bolida između Mercedesa i Ferrarija. Realno, izgleda mi kao da je Ferrari napravio više ove zime ali to ne mijenja činjenicu da Mercedes ulazi kao favorit. Aposlutni favorit rekao bih jer ovo što su oni napravili u hibridnoj eri je svojevrsno tehnološko čudo.

Ferrarijev bolid mi napokon izgleda jako dinamičan i dok "stoji" ovako na slici i svakako mi spada među najljepše bolide crvene momčadi. Prošlogodišnji je bio jako zanimljiv, ali ovaj mi ima ono nešto. Stvarno se nadam da je ovo napokon stroj koji će Seba dovesti do novog naslova, A Kimiju dati jako dobru sezonu. Na slikama izgleda tako.
"What a little star." May 26, 2012.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/Gianludale27/status/967770602177224706

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Ljubav na prvi, drugi, treći,..... pogled :shock: :aww:

Na suncu je ova bogata crvena još ljepša :klanjam:
Sisu (fin.)

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Srećom pa dva vozača u Ferrariju imaju različite boje kacige.... :?

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari

Odlično izgleda. Halo je jedva primjetan iz ovog kuta.[ link do slike ]

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Jel se zna raspored testiranja, tko vozi sutra? Vjerojatno ide Vettel-Kimi-Vettel-Kimi...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Kimi-Vettel-Kimi-Vettel.

Btw bolid izgleda vrhunski sa crvenim krilima :trep: :aww:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

zelot
Formula 1
Formula 1
Posto nemamo temu za hallo a malocas je isti komentiran...

Hallo je zapravo super. Znaci primjetan je samo kad ga se trazi. Zaista se jedva vidi jer je tanak i bojama ukloplken tako da iskreno sada bolidi uopce nisu losi i ruzni. Za koju utrku skoro pa cemo ga hvaliti ili bez skoro jer je jedva primjetan a pomaze u zastiti. Mozda je vizir bolji ali ako smets vozacima kao sto su neki govorili onda de. hallo.

Ja ga stvarno ne primjecijem dok ga ne pocnem trazit a cak i onda se moram potrudit da ga nadjem jer se o 90% fotli jedva primjeti...

Bio sam skeptican ali sada me iskreno ni najmanje nje smeta i zaboli me za njega. Kao da ga nema. Apsolutno i u svakom pogledu previse paznje mu se daje.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

f1zd
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Na onboard kameri ćeš ga itekako vidjeti. To je po meni najveći problem, ali što je tu je.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Meni je najveća mana ta što uopće ne vidim kacigu tj. vozača unutra i naravno onboard će izgleda baš loše...ali ajde što je tu je.
Samo se molite da se nešto ne dogodi toliko velika nesreća gdje će Halo spasiti nekog vozača...jer ako se to dogodi onda nema teorije da to ikada maknu sa bolida.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
zelot je napisao/la: 25.02.2018., 17:55 Posto nemamo temu za hallo a malocas je isti komentiran...

Hallo je zapravo super. Znaci primjetan je samo kad ga se trazi. Zaista se jedva vidi jer je tanak i bojama ukloplken tako da iskreno sada bolidi uopce nisu losi i ruzni. Za koju utrku skoro pa cemo ga hvaliti ili bez skoro jer je jedva primjetan a pomaze u zastiti. Mozda je vizir bolji ali ako smets vozacima kao sto su neki govorili onda de. hallo.

Ja ga stvarno ne primjecijem dok ga ne pocnem trazit a cak i onda se moram potrudit da ga nadjem jer se o 90% fotli jedva primjeti...

Bio sam skeptican ali sada me iskreno ni najmanje nje smeta i zaboli me za njega. Kao da ga nema. Apsolutno i u svakom pogledu previse paznje mu se daje.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Ja ga vidim i kad ne gledam bolid, u snovima me progoni halo, imam noćne more :prcnjau:
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡