Lewis Hamilton
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
prva slika seljačina, druga slika Džentlmen i vozač F1...
[ link do slike ]
[ link do slike ]

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Haha, bolje nehattrick je napisao/la:parva, prava.. na toj se pršuti suše

Da ne bude spam, evo jedna fotka ovog mladića kada mi je bio izuzetno drag. Kako su on i Raikkonen ostarili čovječe, a Massa stalno isti

[ link do slike ]
@Heat - Svaka čast na iskrenosti

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Što se čovjeku dogodi kada pobjegne od Rona Dennisa... 

Obrigado Felipe
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Nije mogao nac goru?
Seljaštvo
Samo da ga ovakav način života ne uništi, ipak je klasa od vozača

Samo da ga ovakav način života ne uništi, ipak je klasa od vozača

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Matek14
- GP3
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
ide to i dalje.. malo se furamo na Hunta, al nam i ne ide baš hahahhahah

Fernando is faster than all of you 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ma Hunt je nenadmašan. Neki dan sam pisao u članku o Miki Salu.Matek14 je napisao/la:
ide to i dalje.. malo se furamo na Hunta, al nam i ne ide baš hahahhahah
On se ne broji. On je bio van svih kategorija.
To je bilo dosta "prirodnije" nego ovo, a nije bilo ni interneta/facebooka/twittera/instagrama i ostalih modernih 3.14zdarija.
Negdje sam pročitao (a i napisao takođe na nekom članku ovdje na portalu), da je Hunt jedan trkaći vikend, mislim u Japanu (možda je to bila čak i legendarna 1976., ali nisam siguran, no nije ni bitno), "OPSLUŽIO" 14 (slovima: četrnaest) stjuardesa, hostesa, sponzoruša i ostalih g-đa i g-đica.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- HeatBlast44
- Baniran
čudo da na toj gore slici sa Kubankom u ustima nije napisao #blessed
al' hajd nek čojk' uživa, tu mu je porijeklo
(Granada, Barbados, isto je to
)

al' hajd nek čojk' uživa, tu mu je porijeklo

- vlado Verified
- Formula 1
Dobro, mislim da je previse kritike na njegov zivot van f1. Meni on nikako ne sjeda kao neko za koga mogu navijati srcem, ali treba imati razumjevanja. Momak je sve uluzio u ovaj sport, privatan zivot je bio zajeban. Sada se opusta, tako i treba. Ko od nas ne bi volio biti hamilton na jedan vikend?
Porediti ti ga sa nekim drugim iz proslosti nije fer, jer mi ne znamo koliko on opsluzi za vecer
A posebno ne moze biti kao hunt jer bi bio sutnut iz f1, kao i svaki drugi vozac. Znaci, mozda je trenutno na gridu takvih kapaciteta kao hunt ali oni to ne mogu raditi. Naravno i zbog konkurencije koja se nece trositi na provode prije utrka. Neka covjek uziva.
Mene vise zanima da li rosberg moze iskoristiti njegov stil zivota...

Porediti ti ga sa nekim drugim iz proslosti nije fer, jer mi ne znamo koliko on opsluzi za vecer

Mene vise zanima da li rosberg moze iskoristiti njegov stil zivota...
No!
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
To sam i poentirao. Druga i drugačija vremena.
Neko je ovo već negdje okačio.
[ link do slike ]
DaBogda da Rosberg može iskoristiti njegov stil života...
Neko je ovo već negdje okačio.
[ link do slike ]
DaBogda da Rosberg može iskoristiti njegov stil života...
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Slavenowsky
- Formula 1
Jel iko ista pise o Hulku, Vettelu, Alonsu, Massi itd?... A zasto ne pisu, pa zato sto nisu interesantni! Van F1 su poprilicno dosadni, dok Hamilton mustra zna sta radi!
Lady Gaga nije sigurno popularna zbog preglupih pjesama, vec sto na modnu reviju dodje s haljinom od mesa!?#^#&#?@
Hamilton nije toliko bolestan, ali svjesno na sebe skrece paznju! Druzi se sa ljudima koji zive od kamera, a samim tim i on je dio te ekipe.
Vjerujem da ovaj stajling koji fura nije njegovo maslo, nego maslo njegovih psihologa i "modnih stilista" koji rade bas fin posao - skrecu paznju! Hamilton je zeljan paznje, Hamilton je sklon da od sebe pravi zrtvu, onda se moze isto tako reci da je sklon nekoj paznji i van F1!
Hamilton zeli da bude unikatan u F1, da skrene malo paznju na sebe, da nije samo obican vozac F1, vec zeli da bude play boy, novi Hunt, samo danasnji ukus je toliko retardiran, da ti se sve pocne gadit.
Lady Gaga nije sigurno popularna zbog preglupih pjesama, vec sto na modnu reviju dodje s haljinom od mesa!?#^#&#?@
Hamilton nije toliko bolestan, ali svjesno na sebe skrece paznju! Druzi se sa ljudima koji zive od kamera, a samim tim i on je dio te ekipe.
Vjerujem da ovaj stajling koji fura nije njegovo maslo, nego maslo njegovih psihologa i "modnih stilista" koji rade bas fin posao - skrecu paznju! Hamilton je zeljan paznje, Hamilton je sklon da od sebe pravi zrtvu, onda se moze isto tako reci da je sklon nekoj paznji i van F1!
Hamilton zeli da bude unikatan u F1, da skrene malo paznju na sebe, da nije samo obican vozac F1, vec zeli da bude play boy, novi Hunt, samo danasnji ukus je toliko retardiran, da ti se sve pocne gadit.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Teško je ostati "unikatan" u moru celebrity i "wanna be celebrity-a"
Svi oni žele istu stvar.. medijsku eksponiranost i napuhavanje svog ega i u uživanju u istom.
Po meni su "unikatni" oni pojedinci koji to ne rade, već ističu svoju pravu unikatnost sposobnošću i ljedskim vrlinama u vidu pravih tradicionalnih vrijednosti koje su celebritima uglavnom totalna nepoznanica (osim kad to treba dobro izrežirati sa nekakvim hiper-moralnim izjavama koje bi svatko mogao pričati radi medijske pompe).
Po meni imaju pravo oni koji svoj privatni život skrivaju ko' zmija noge.. upravo zbog toga što mogu ostati svoji i "nezanimljivi".
No naravno, svako ima svoje veselje. samo neka nas Hamilton obasipa ovakvim slikicama jer nas raju ipak treba malo zabviti dok čekamo početak pravih stvari sa staze i oko nje.

Svi oni žele istu stvar.. medijsku eksponiranost i napuhavanje svog ega i u uživanju u istom.
Po meni su "unikatni" oni pojedinci koji to ne rade, već ističu svoju pravu unikatnost sposobnošću i ljedskim vrlinama u vidu pravih tradicionalnih vrijednosti koje su celebritima uglavnom totalna nepoznanica (osim kad to treba dobro izrežirati sa nekakvim hiper-moralnim izjavama koje bi svatko mogao pričati radi medijske pompe).
Po meni imaju pravo oni koji svoj privatni život skrivaju ko' zmija noge.. upravo zbog toga što mogu ostati svoji i "nezanimljivi".
No naravno, svako ima svoje veselje. samo neka nas Hamilton obasipa ovakvim slikicama jer nas raju ipak treba malo zabviti dok čekamo početak pravih stvari sa staze i oko nje.

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Ferrari1345
- Formula 1
Neznan ja dal mu je loše ili ne. To je na njemu. Ali čisto sumnjam, on je tu samo da pokaze da je sa njom. Koliko on zbilja uziva, to on najbolje zna...
Za Rihannu neman dobro mišljenje. Tipični američki produkt. Po meni najveća d*oca u tom njihovom Hollywoodu
ako se ne varam ona je već ove godine bila u najljepšoj vezi svog života sa Leonardom do Capriom. Prošli mjesec je bila sa poznatim nogometašem Benzemom. Kako ona kaže imali su puno toga zajedničkog. Evo ga mjesec dana poslije došao i nas Lewis... Šta je sve zajedničko kod ove trojice? party-iji all day, all night. Tipični američki Fuck me Im Famous...
I onda kad izađeš negdje van,vidiš naše maloljetnice i starije curice koje se furaju na ovakav stil... Krasan primjer
Još jednom možda uživa, ali čisto sumnjam. Tu je da se pokaze, da se piše o njima i da budu u centru pažnje. Pitam se samo kako do sad nije upoznao neku finu curu koja medijski nije ovako zastupljena
Nije Rihanna ružna (toliko), al da se mene pita nebi ju tako ni štapom preko interneta
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za Rihannu neman dobro mišljenje. Tipični američki produkt. Po meni najveća d*oca u tom njihovom Hollywoodu

I onda kad izađeš negdje van,vidiš naše maloljetnice i starije curice koje se furaju na ovakav stil... Krasan primjer
Još jednom možda uživa, ali čisto sumnjam. Tu je da se pokaze, da se piše o njima i da budu u centru pažnje. Pitam se samo kako do sad nije upoznao neku finu curu koja medijski nije ovako zastupljena
Nije Rihanna ružna (toliko), al da se mene pita nebi ju tako ni štapom preko interneta

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Malo puno si zabrijo...
Da se Kimi tako provodi, pije pivo, jede sladoled ili koji k već ne, ode bi mu se pjevale i uzdizalo do nebesa...
Da se Kimi tako provodi, pije pivo, jede sladoled ili koji k već ne, ode bi mu se pjevale i uzdizalo do nebesa...
- Ferrari1345
- Formula 1
Opet ti o tom Kimiju, šta ti on tako smeta....
Velika je razlika između njih. Ovaj ne juri prema kamerama. Boli ga ona stvar za sve sto pišu mediji o njemu. Jel ovaj juri prema nekim tamo poznatim osobama. To sto se voli opustit sa svojim prijateljima je njegova privatna stvar. Jbg kamere su ga uhvatile, sad se to medijski vuče godinama. Isto i za sladoled. Ljudi neznaju kakav je on, jer je povučen, zato se ovako i davaju nekakve glupe pretpostavke. Čovjek uživa dok je F1 off/season kao i svi ostali... Ljudi vole Raikkonena jer je iskren i radi ono šta voli... Najbolje pročitaj šta Vettel misli o njemu, on je najbolje zna kakav je on. Vidiš ni vettel nije daleko od njega (čovjek je imao isto burnu noć nakon Malezije, al je radio to jel mu se htjelo)
Velika je razlika između njih. Ovaj ne juri prema kamerama. Boli ga ona stvar za sve sto pišu mediji o njemu. Jel ovaj juri prema nekim tamo poznatim osobama. To sto se voli opustit sa svojim prijateljima je njegova privatna stvar. Jbg kamere su ga uhvatile, sad se to medijski vuče godinama. Isto i za sladoled. Ljudi neznaju kakav je on, jer je povučen, zato se ovako i davaju nekakve glupe pretpostavke. Čovjek uživa dok je F1 off/season kao i svi ostali... Ljudi vole Raikkonena jer je iskren i radi ono šta voli... Najbolje pročitaj šta Vettel misli o njemu, on je najbolje zna kakav je on. Vidiš ni vettel nije daleko od njega (čovjek je imao isto burnu noć nakon Malezije, al je radio to jel mu se htjelo)

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Evo kako je to radila Rihanica tog dana... na ovoj snimci se nevidi Hami, on je vjerovatno čekao svoj red koji je bio sve do ispod stejdža:
twitt:
https://twitter.com/whoreheycorona/status/628374415839924224 Hami dugo čeka na red:
[ link do slike ]
No to nije ništa čudno.. jer:
https://twitter.com/MElphiwalker/status/627826309687853056

..nakon toga mahanje repićem.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mDeqwJ5treo[/youtube]

twitt:
https://twitter.com/whoreheycorona/status/628374415839924224 Hami dugo čeka na red:
[ link do slike ]
No to nije ništa čudno.. jer:
https://twitter.com/MElphiwalker/status/627826309687853056

..nakon toga mahanje repićem.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mDeqwJ5treo[/youtube]

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- HeatBlast44
- Baniran
@Ferrari1345 šta si se ti toliko nakačio na Hamiltona
čovjek uživa, a pojedini ga odmah blate i nazivaju ljakse... mozda na toj gore slici sto sam objavio izgleda ljakse, ali zasto ga odmah blatit, pa on se ni ne smije, nego djeluje čudno zbog toga sto mu ta cura radi pred nosom, to je ona sama uradila i to je dio karnevala. Ohladite malo

čovjek uživa, a pojedini ga odmah blate i nazivaju ljakse... mozda na toj gore slici sto sam objavio izgleda ljakse, ali zasto ga odmah blatit, pa on se ni ne smije, nego djeluje čudno zbog toga sto mu ta cura radi pred nosom, to je ona sama uradila i to je dio karnevala. Ohladite malo

- Ferrari1345
- Formula 1
hh, nisam tolko na Hamiltona kolko na ovu drocu
. Dam se kladit da ce ga napucat za kojih mjesec dana... Vec sam rekao jos cu jedanput, možda uživa, ako da tko smo mi da mu smetamo, ali cisto sumnjam. Nema kamere, nema zabave...
Ovo sve govorim jer su pocela usporedivanja sa Huntom i Raikkonenom, koji su izbjegavali ovaj medijski cirkus za kojem ove zvijezde trče. A Hamilton je svake godine sve bliži tom društvu i njihovom stilu životu Ova je jos pjevacica pa je mogu jos prožvakat, ali onu drugu koju je Lewis Hamilton danas svu izlajkao na Instagramu (sasvim slucajno vidio) mi nije jasno. 0% talenta, i dalje ne razumijem njezinu slavu, ali dobro. Nadam se da cete prepoznat o kojoj pricam...

Ovo sve govorim jer su pocela usporedivanja sa Huntom i Raikkonenom, koji su izbjegavali ovaj medijski cirkus za kojem ove zvijezde trče. A Hamilton je svake godine sve bliži tom društvu i njihovom stilu životu Ova je jos pjevacica pa je mogu jos prožvakat, ali onu drugu koju je Lewis Hamilton danas svu izlajkao na Instagramu (sasvim slucajno vidio) mi nije jasno. 0% talenta, i dalje ne razumijem njezinu slavu, ali dobro. Nadam se da cete prepoznat o kojoj pricam...