Vrijeme za sada ide na ruku Mercedesu.
Nema kiÅ”e, ali predviÄa se max temperatura 26°C.
Opet iste želje... bez DNF-a i jedan mali pljusak. Negdje oko 10kruga
I pobjeda LH
Sad sve ima smisla..
Ferrari je u nedjelju zamijenio Vettelov motor s Kimijevim, a sad su zamijenili njegov mjenjaÄ s Bottasovim..logiÄno
f1zd je napisao/la: 06.10.2017., 13:16
Sad sve ima smisla..
Ferrari je u nedjelju zamijenio Vettelov motor s Kimijevim, a sad su zamijenili njegov mjenjaÄ s Bottasovim..logiÄno
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Bit ce full napeto sutra.. Nadam se da mogu ispred Luje a ako ne onda barem Vettel premda ce i to biti tall order.. Ne vjerujem da bu RB tako jak kao prosli vikend..
OÄekujem da Äe utrka u Japanu biti jako sliÄna onoj u Belgiji, Mercedes i Ferrari tj. Hamilton i Vettel u svom svijetu i eventualno žestoka borba RB vozaÄa s Kimijem za treÄe mjesto. Samo se nadam da Äe ovaj put biti zamjenjen poredak prve dvojice i naravno bez ikakvih tehniÄkih i drugih problema, bar Å”to se Ferrarija tiÄe
U kvalifikacijama mislim da Äe Mercedes imati prednost kao i na veÄini staza ove godine, dovoljno da Hamilton bude prvi, a Bottas treÄi...
Vettel-Ferrari je napisao/la: 06.10.2017., 15:11
OÄekujem da Äe utrka u Japanu biti jako sliÄna onoj u Belgiji, Mercedes i Ferrari tj. Hamilton i Vettel u svom svijetu i eventualno žestoka borba RB vozaÄa s Kimijem za treÄe mjesto. Samo se nadam da Äe ovaj put biti zamjenjen poredak prve dvojice i naravno bez ikakvih tehniÄkih i drugih problema, bar Å”to se Ferrarija tiÄe
U kvalifikacijama mislim da Äe Mercedes imati prednost kao i na veÄini staza ove godine, dovoljno da Hamilton bude prvi, a Bottas treÄi...
Bottas je i tak dobio kaznu od 5 mjesta zbog promjene mjenjaÄa, ali slažem se vjerojatno Mercedes bolji u kvalama, dok bi Ferrari mogao biti u utrci.
Suzuka je zadnja Å”ansa Mercedesu da pokaže brzinu. Ako ovdje Ferrari bude jednak ili bolji od njih, onda Äe Ferrari sigurno biti bolji i na svim preostalim utrkama. Ne vidim koja bi od ostalih utrka mogla odgovarati Mercedesu viÅ”e od Japana.
CrashOverride je napisao/la: 06.10.2017., 20:43
Nekako izgleda da bi moglo bit nesto ali da bu kvale suhe.. I utrka u nedjelju..
A jbg takvi su vazda britanci bili i kad ode Ham naÄi Äe nekog drugog engleza da budu subjektivni.OK, razumijem da vole domaÄeg vozaÄa ali treba imati malo obzira pogotovo kad se furaju na world wide pokrivenost signalom, jebiga koliko god ga voljeli treba malo i profesionalnosti. A najviÅ”e od svega (pa Äak i od subjektivnosti) mi smetaju ona hinjska pitanja skajevaca, ko kad je Ted probao Totta navuÄi sa Å”upaÄkim pitanjem ali dobio neugodno prizemljenje od Totta. Sry na malo offa.
A mislim da su takvi svi kad imaju svog igraca unutra.. Meni je neprofesionalno biti tako subjektivan ali sta ces.. Moras uletit u hype inace ces dobit nogu A ono kad je pito za head rest pa ga je Totto poklopio.. Epic
Fino je potrgao desnu stranu bolida. Ovo mi je liÄilo na onaj Äudni udes Alonsa u Å panjolskoj na testiranjima 2015., samo Å”to je Alonso ostao u bolidu u nesvijesti...