Evo par crtica
1. Hemić. Jeste li primjetili da u zadnje 2-3 utrke je tolko nervozan da radi amaterske pogreške?? Ima srecu samo u tome što je Mercedes tolko superioran pa se time te njegove greške kompenziraju..inače je u groznoj formi.
2. Rosberg je danas pokazao zašto NIKAD neće biti prvak. Prvo uzeo sporije gume, ajd dobro to mozda ima nekog smisla lakse mu vozit na tim, nije planirao lovit Seba pa je uzeo sebi sigurnije gume...ajd to nekako. Ali ono kad ga je Ricci prošao on je sam sebi probusio gumu!!! I to dok mu je glavni konkurent bio na 7-8 mjestu. Rosberg nema ni takta ni taktike. Hemić nema brige za prvenstvo dok god ima Rosberga za kolegu. Debilni potez Rosberga. Opet!!
3. Ricci me danas, po mnogi puta, oduševio. Tako drskog i agresivnog vozača a opet pametnog nismo imali dugo u F1. Ne libi se poderat gume da prijedje nekog. To fali danasnjoj formuli. Volio bi ga vidjet sljedece sezone u Mercedesu il Ferrariu. Samo da ne zaglavi u Redbullu. A to je lako moguce jer Bottas 90% ide u Ferrari, Merc nece mjenjat postavu a u Williamsu ce uzet Buttona ili vjerojatnije uvest nekog rookie-ja koji nosi sa sobom lovu Vidjet cemo, sjajan vozač!
4. Kimi...opet peh...Ferrari ce ga pustit i Kimi nam ode u penziju. Nije zasluzio da ga se tako riješe

5. Vettel opet pokazao staloženost. Što mislite kolko se moze priblizit Mercedesu i ako nastavi koristit ove Mercedesove pogreške? Možemo li možda očekivat neku uzbunu u Mercu, čak i troboj na kraju Vet/Ros/Ham? Manje vjerojatno ali s obzirom da Hemić je nervozan a Rosberg debil..svasta je moguce...
6. Nadam se da ce ovaj Maldonado dogodine završit svoju priču u F1. Meni ovo više i nije smjesno, vec zalosno

7. Zao mi je Masse al opet si je sam skuho. Steta, al ajd bar ima ugovor za dogodine

To bi bilo to moj mali osvrt na ovu utrku...sve u svemu sjajna trka