IT svijet, vijesti, pitanja itd.
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
https://youtu.be/-qfmY9RxJP4
Evo kanal od Damira koji radi jako objektivno.
Nije loše pogledati šta neko ima reći iz pravog iskustva a ne samo iz čitanja specifikacija. Jedno je na papiru a sasvim drugo kada se koristi, posebno duži period.
U svakom slučaju, ponuda je odlična.
Evo kanal od Damira koji radi jako objektivno.
Nije loše pogledati šta neko ima reći iz pravog iskustva a ne samo iz čitanja specifikacija. Jedno je na papiru a sasvim drugo kada se koristi, posebno duži period.
U svakom slučaju, ponuda je odlična.
No!
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ima neko ovaj mob? Iskustva?
Evo bas za tjedan-dva kupujem novi mob pa....
https://www.links.hr/hr/smartphone-m ... _motorola
Evo bas za tjedan-dva kupujem novi mob pa....
https://www.links.hr/hr/smartphone-m ... _motorola

- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ta G serija je uvijek bila nekakav best buy. Kakva je ta nova mi je teško reći, ali ove prethodne koje sam probao su bile i više nego dobre za novac koji se tražio.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- senna66 Verified
- Formula 1
Kupio Moto G5 pred par dana.
Moto G5
• Čitač otiska prsta
• DualSIM
• Zaslon: 5.0'', IPS LCD FHD 1080x1920px
• CPU: Octa Core 1.4 GHz
• Memorija: 16 GB / proširivo do 256 GB
• RAM: 3 GB
• Povezivost: 2G, 3G, 4G LTE, Bluetooth, USB
• Kamera: primarna 13 MP, sa dodacima / sekundarna 5 MP
• Dimenzije: DxŠxV(mm) , 144.3 x 73 x 9.5
• Težina: 144.5 g
• Baterija: 2800 removable mAh + 10W Rapid charger
Jako dobra izdrada... jako je čvrst, dizajn mi je super i odlično leži u ruci. Mobitel je brz i nisam do sada iskusio nikakva zaštekavanja. Kamera je solidna, pri manjku svjetla nešto lošija, fokus zna ponekad zezati...Baterija drži cijeli dan ako ga maltretiram, uz neko umjerenije korištenje sigurno može držati do 2 dana.
S obzirom na novce koje sam dao za njega ovo je super mob, zaista nemam primjedbi, ja zadovoljan.
Jedna dobra i detaljna video recenzija (u videu je verzija od 2 GB dok ja imam 3GB radne memorije. )
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8eOE5oJ5ur0[/youtube]

Moto G5
• Čitač otiska prsta
• DualSIM
• Zaslon: 5.0'', IPS LCD FHD 1080x1920px
• CPU: Octa Core 1.4 GHz
• Memorija: 16 GB / proširivo do 256 GB
• RAM: 3 GB
• Povezivost: 2G, 3G, 4G LTE, Bluetooth, USB
• Kamera: primarna 13 MP, sa dodacima / sekundarna 5 MP
• Dimenzije: DxŠxV(mm) , 144.3 x 73 x 9.5
• Težina: 144.5 g
• Baterija: 2800 removable mAh + 10W Rapid charger
Jako dobra izdrada... jako je čvrst, dizajn mi je super i odlično leži u ruci. Mobitel je brz i nisam do sada iskusio nikakva zaštekavanja. Kamera je solidna, pri manjku svjetla nešto lošija, fokus zna ponekad zezati...Baterija drži cijeli dan ako ga maltretiram, uz neko umjerenije korištenje sigurno može držati do 2 dana.
S obzirom na novce koje sam dao za njega ovo je super mob, zaista nemam primjedbi, ja zadovoljan.
Jedna dobra i detaljna video recenzija (u videu je verzija od 2 GB dok ja imam 3GB radne memorije. )
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8eOE5oJ5ur0[/youtube]

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Nekako mane vidim u Memoriji i veličini osim ako si ciljao na tako manji i baterija je nekako mala. Koliko je izašao ako se smije znati?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- senna66 Verified
- Formula 1
1500 kn.MrDoomroom je napisao/la:Nekako mane vidim u Memoriji i veličini osim ako si ciljao na tako manji i baterija je nekako mala. Koliko je izašao ako se smije znati?
Memorija? Meni je 16 GB i previse. Nikad nisam napunio mob preko 3-4GB...tako ni sada. Zaista imam sve osnovno sto mi treba na njemu.
Dap...ciljao sam na manji...

- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Memorija je proširiva, a tih efektivnih 11GB je dovoljno za nezahtjevnog korisnika. Uostalom, ima utor za micro sd karticu.MrDoomroom je napisao/la: 15.09.2017., 18:26 Nekako mane vidim u Memoriji i veličini osim ako si ciljao na tako manji i baterija je nekako mala. Koliko je izašao ako se smije znati?
Baterija od 2800mAh na 5" full HD ekran je i više nego adekvatna, s novijim procesorima i boljom optimizacijom izvuče jedan dan vrlo intenzivnog korištenja. Evo kod mene na mobu je 3250mAh na QHD 5.5" zaslon i trajanje baterije je bolje nego na tipičnom kinezu koji ima 3500 ili 4000mAh samo zato jer je optimizacija vrhunska. Nije sve u kapacitetu baterije, a iPhone je najbolji dokaz za to.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Da da.. Puno je do optimizacije, ne shvacaju to svi i cim vide veliki kapacitet baterije to je to.. Najbolji mob ikad, vidi kolika je baterija.. I jos ima do samog korisnika, svjetlina ekrana uvijek na 100% uvijek i tako jos par sitnica koje ti ne trebaju i onda si tamo oko 5 popodne u save modu.. Ja osobno na svom mobu jos nikad nisam proso ispod 40 posto baterije tokom dana a koristi se poprilicno.. Kad su sporiji dani, punim ga tek drugi dan..
Fino Alla Fine
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
@Iceman - Ma nakon dugo vremena na Noteu 3 bio sam primoran kupiti novi mob jer mi je ovaj pao i otišao ekran poptuno. Nisam ga htio mjenjati, al eto. I tako gledam bolesno visoke cijene ovih poznatih marki i rekoh ajde idem onda vidit šta ima u Kineza. Na kraju dvojba pala OnePlus 3 i ZTE Axon 7. Na kraju uzeo ZTE. Jeftiniji par sto kuna, a bolja baterija, izrada, ekran i audio karateristike. Ekran je 5.5" u 2560X1440 rezoluciji (nema kapacitivne tipke na ekranu, znači punih 5.5), procesor snapdragon 820, 4gb ddr4 radne memorije, primarna kamera 20MP s otvorom blende 1.8, prednja 8MP koja nije baš nešto. Baterija je 3250mAh, ima to brzo punjenje, mislim da mu treba nekih 70-80min da se napuni. Ima 32-bitni DAC za reprodukciju zvuka preko slušalica, stvarno se osjeti razlika. Zvučnici su frontalno postavljeni stereo, čuje se tri puta bolje od klasičnog mono zvučnika. Za sada sam ultra zadovoljan mobitelom.
@CrashOverride - Čak više nisam siguran koliko se proizvođačima može vjerovati za kapacitet baterije, nekad imam osjećaj kao da je dvostruko slabija baterija nego što je po spefikacijama deklarirano. Haha, primijetio to, čak im je u mraku svjetlina na 100%. Ono gledam wtf.
@CrashOverride - Čak više nisam siguran koliko se proizvođačima može vjerovati za kapacitet baterije, nekad imam osjećaj kao da je dvostruko slabija baterija nego što je po spefikacijama deklarirano. Haha, primijetio to, čak im je u mraku svjetlina na 100%. Ono gledam wtf.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Ja Sam slicno razmisljao za bateriju dok nisam bio primoran da zamjenim stari Samsung SA Xiaomi Redmi 3 pro. Iako mu nije snapdragon processor sasvim solidan telefon sa 3 GB Ram. U to vrijeme sam igrao igricu Galaxy legend. Super je sve frceralo.
A sad baterija. 4100 mAh dovoljna za cetri Dana bez punjenja normalnog koristenja.
Za vikend kad je telefon puno opterecen sa svim traje dva Dana.
Sad mi je baterija na 10% I gledao Sam ekran je radio 8,5 sati uz non stop upaljen WI-FI I mobile data.
Telefon je godinu Dana kod mene.
Cijena mu je bill 150$. Zbog toga sam ga I uzeo. I nisam se pokajao
Bolja opcija je Redmi Note 4 sa Snapdragon processor ko voli veci ekran.
A sad baterija. 4100 mAh dovoljna za cetri Dana bez punjenja normalnog koristenja.
Za vikend kad je telefon puno opterecen sa svim traje dva Dana.
Sad mi je baterija na 10% I gledao Sam ekran je radio 8,5 sati uz non stop upaljen WI-FI I mobile data.
Telefon je godinu Dana kod mene.
Cijena mu je bill 150$. Zbog toga sam ga I uzeo. I nisam se pokajao
Bolja opcija je Redmi Note 4 sa Snapdragon processor ko voli veci ekran.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Društvo, jeli koristio tko od vas kakav program s kojim bi recimo to ovako jedostavno, uštekao WIFI stick u računlao koje je spojeno na LAN i tako sherao mrežu. Ovdje na katu gdje mi je soba koja mi služi za moje gluposti su dva računala koje sam spojio switchem na LAN. Ruter mi je udaljen, odnosno kat ispod i WIFI signal mi je katastrofalan pa sam pomislio da bih s jednog računala isprobao napraviti WIFI za gornji kat. Kad na oba računala istovremeno pokrenem speed test, dobijem oko 80 mbps download i oko 12 mbps upload tako da veza nije loša, prilično dobro radi.
E sad, našao sam neke programe za to, isprobao ih ali nisu neka sreća, pa je pitanje dali tko ima kakav program za preporuku?
E sad, našao sam neke programe za to, isprobao ih ali nisu neka sreća, pa je pitanje dali tko ima kakav program za preporuku?
"What a little star." May 26, 2012.
- KrBoy93
- Formula 4
kupiš za desetak dolara jedan wifi extender/repeater i miran siMSC je napisao/la: 17.09.2017., 11:01 Društvo, jeli koristio tko od vas kakav program s kojim bi recimo to ovako jedostavno, uštekao WIFI stick u računlao koje je spojeno na LAN i tako sherao mrežu. Ovdje na katu gdje mi je soba koja mi služi za moje gluposti su dva računala koje sam spojio switchem na LAN. Ruter mi je udaljen, odnosno kat ispod i WIFI signal mi je katastrofalan pa sam pomislio da bih s jednog računala isprobao napraviti WIFI za gornji kat. Kad na oba računala istovremeno pokrenem speed test, dobijem oko 80 mbps download i oko 12 mbps upload tako da veza nije loša, prilično dobro radi.

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Razmisljao sam i o tome. Budem jos pogledao ako postoji koje software rijesenje, ako ne, kupiti cu tako nesto. Nije da kosta nesto bitno...
"What a little star." May 26, 2012.
-
Maxi09
- Karting
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Red Bull
- senna66 Verified
- Formula 1
Ovako, treba mi internet tokom sljedecih 6-7 mjeseci u Rijeci zbog studija.
Bez ugovorne obveze, bežični flat, da nije preskup, brzina nije bitna, da internet ne puca i nema nekih čestih problema....(T-com ne dolazi u obzir. )
Bez ugovorne obveze, bežični flat, da nije preskup, brzina nije bitna, da internet ne puca i nema nekih čestih problema....(T-com ne dolazi u obzir. )

- Ciki-F1
- Formula 2
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Tele2senna66 je napisao/la: 25.09.2017., 15:10 Ovako, treba mi internet tokom sljedecih 6-7 mjeseci u Rijeci zbog studija.
Nesto mi ostalo u sjecanju iz reklame. Guglaj.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- senna66 Verified
- Formula 1
Imao sam Tele 2 bežični...nije znao raditi po tjedan dana tokom svakog mjeseca. Jedino ako su se nešto poboljšali od tada. cca 2 god. Zato i pitam za internet cisto zbog takvih stvari....Ciki-F1 je napisao/la:Tele2senna66 je napisao/la: 25.09.2017., 15:10 Ovako, treba mi internet tokom sljedecih 6-7 mjeseci u Rijeci zbog studija.
Nesto mi ostalo u sjecanju iz reklame. Guglaj.

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Evo ja sam bas neki dan uzeo optimu 60mbps 159kn bez ugovorne obveze. Sad cekam da dode pa da testiram.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Hakometar plus je zgodna aplikacija, provjeri na točnoj lokaciji kakav je signal i brzina Tele2. To je provjerena informacija. Ako je okej, kupi bez straha.
Ja već par mjeseci koristim i nema problema, flat, brzine fenomenalne, ne mislim više na internet uopće.
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
Ja već par mjeseci koristim i nema problema, flat, brzine fenomenalne, ne mislim više na internet uopće.
Sent from my PRO 5 using Tapatalk