BTW, Mađarska nije donela neko uzbuđenje kao i uvek osim kad pada kiša. Ferrari je odneo preko potrebnu pobedu i to duplu posle Silverstonea gde nisu bili na nivou zadatka. Pobeda je bila teža nego što je trebala biti i verujem da nije bilo problema sa volanom da bi Vettel pa i Kimi iz njega imali bar +10 sec nad treće planiranim Mercom. Slede nam meni omiljena SPA i Monza gde bi Mercedes trebao imati prednost ali videćemo šta će nam ova pauza i letnji odmor doneti.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
VN Mađarske (Hungaroring) 28. - 30. srpnja 2017.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Utrku i kvalifikacije pogledao tek danas, bio na moru od srijede do sinoć, pa nisam uspio ispratiti ništa direktno s VN Mađarske (baš našao propustiti utrku kad Vettel pobijedi, a Ferrari uzme 1-2
)
Uglavnom, utrka kao utrka je bila školski primjer procesije, jedine konkretne borbe smo vidjeli od Alonsa i Hulkenberga. Što se tiče konačnog rezultata, za Ferrari i Vettela i mene na kraju krajeva nije moglo bolje proći, ma da je za ovaj odličan rezultat Ferrarija Kimi većim dijelom zaslužan. Problem na Sebovom bolidu je utrku učinilo dosta napetijom, pa je na kraju krajeva bila "napeta procesija".
Za Mercedes je ovo ispao mnogo bolji vikend već što se u kvalifikacijama i na startu do trenutka Maxovog zabijanja u Ricciardo činio. Maxov potez je očajan bio i drago mi je da je dobio zasluženu kaznu, koja je opet pitanje jel bi tolika bila da Hamilton ne bi bio iza, ali svejedno kazna je zaslužena. Hamiltonovo propuštanje Bottasa na kraju je bio jako pametan stateški potez za nastavak sezone, jako pametan, mnogo pametniji za njega već da ga nije propustio, zbog čega ga ne bih krivio jer je Bottas bio cca 7-8sec iza i imao je katastrofalan tempo s obzirom na probleme koje je Vettel imao.
DOTD je po meni definitivno bio Alonso, što mu je bez patetike i preuveličavanja jedna od najboljih u McH, ako ne i najbolja
Najviše od svih na kraju mi je žao Hulkenberga, koji je isto imao odličnu utrku, uz Alonsa i Kimija definitivno vozač dana. A Magnussen mi je nakon poteza na stazi i izgovorenih riječi jučer dobro pao u očima, a simpatizirao sam ga poprilično dok je vozio u McLarenu i Renaultu. Neko je dobro rekao, po bahatosti je sličan Maxu, samo što je manji talent od njega...
Svaka čast na kraju krajeva i Di Resti, koji je bio više već konkurentan ako se uzmu okolnosti u kojima je sjeo za volan najbržih bolida u povijesti F1. Šteta zbog odustajanja, svejedno vjerujem da će dugo pamtiti ovo iskustvo
Ispred nas je ljetna pauza, a iza nas 11 utrka prve polusezone, kojoj bih dao ocijenu 8.5 od 10. Nadam se da će nam druga polusezona donijeti barem isto ovoliko uzudljivosti po pitanju borbe za sam vrh i da će Ferrari na barem jednu od sljedeće dvije utrke doći kao ozbiljan kandidat za PP i pobjedu

Uglavnom, utrka kao utrka je bila školski primjer procesije, jedine konkretne borbe smo vidjeli od Alonsa i Hulkenberga. Što se tiče konačnog rezultata, za Ferrari i Vettela i mene na kraju krajeva nije moglo bolje proći, ma da je za ovaj odličan rezultat Ferrarija Kimi većim dijelom zaslužan. Problem na Sebovom bolidu je utrku učinilo dosta napetijom, pa je na kraju krajeva bila "napeta procesija".
Za Mercedes je ovo ispao mnogo bolji vikend već što se u kvalifikacijama i na startu do trenutka Maxovog zabijanja u Ricciardo činio. Maxov potez je očajan bio i drago mi je da je dobio zasluženu kaznu, koja je opet pitanje jel bi tolika bila da Hamilton ne bi bio iza, ali svejedno kazna je zaslužena. Hamiltonovo propuštanje Bottasa na kraju je bio jako pametan stateški potez za nastavak sezone, jako pametan, mnogo pametniji za njega već da ga nije propustio, zbog čega ga ne bih krivio jer je Bottas bio cca 7-8sec iza i imao je katastrofalan tempo s obzirom na probleme koje je Vettel imao.
DOTD je po meni definitivno bio Alonso, što mu je bez patetike i preuveličavanja jedna od najboljih u McH, ako ne i najbolja

Najviše od svih na kraju mi je žao Hulkenberga, koji je isto imao odličnu utrku, uz Alonsa i Kimija definitivno vozač dana. A Magnussen mi je nakon poteza na stazi i izgovorenih riječi jučer dobro pao u očima, a simpatizirao sam ga poprilično dok je vozio u McLarenu i Renaultu. Neko je dobro rekao, po bahatosti je sličan Maxu, samo što je manji talent od njega...
Svaka čast na kraju krajeva i Di Resti, koji je bio više već konkurentan ako se uzmu okolnosti u kojima je sjeo za volan najbržih bolida u povijesti F1. Šteta zbog odustajanja, svejedno vjerujem da će dugo pamtiti ovo iskustvo

Ispred nas je ljetna pauza, a iza nas 11 utrka prve polusezone, kojoj bih dao ocijenu 8.5 od 10. Nadam se da će nam druga polusezona donijeti barem isto ovoliko uzudljivosti po pitanju borbe za sam vrh i da će Ferrari na barem jednu od sljedeće dvije utrke doći kao ozbiljan kandidat za PP i pobjedu

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Hehehhehe......

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Black Queen
- Formula 4
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Nikako uhvatiti vremena za komentar na utrku...
Ferrari 1-2, može li bolje? <3 To im je trebalo nakon katastrofe u Silverstonu. Konačno nakon Monaca opet Ferrari prvi i drugi.
Vettelu svaka čast, voziti gotovo cijelu utrku i mučiti se onako, kapa do poda.
Mislim da nismo ni svjesni koliko je to zapravo teško jer većinu toga uzimamo zdravo za gotovo. Kimi je ovaj put bio odličan, pokazao da može. Šteta, jako velika šteta što su mu prve tri utrke bile katastrofa. Vidjela sam na nekih stranim portalima da se opet blati Ferrari i da je Kimi trebao pobijediti, ali vjerujem da bi Vettel bio možda malo i brži da nije bilo problema. Ipak, super od Kimija što je pristao na timski rad, i dio svoje pobjede Vettel može i njemu zahvaliti.
Mercedes - što reći, kao staza im ne odgovara, oni budu 3-4. Ovo Hamitonovo vraćanje pozicije Bottasu ne bih tako uveličavala, ipak to je bila Bottasova pozicija i on ju je po tko zna koji put poklonio Hamiltonu, eto ovaj puta za razliku od Bahreina su mu je vratili.
Moram priznati da od uzbuđenja na kraju i živciranja (jer Ferrari ne može ništa mirno do kraja) nisam ni obraćala pažnju na druge previše.
Svaka čast McLarenima na dvostrukim bodovima i Alonsu na najbržem krugu
Za Maxa nemam komentara, od početka mislim da njemu treba malo hlađenja i da će jednog dana biti super vozač, ako se primiri i spusti malo na zemlju.
Za kraj ono što me brine je da u posljednjih 9 utrka, 6 odgovara Mercedesu. Ne želim biti pesimist, ali jesam
Ferrari čeka jako puno posla tijekom pauze, ali neće ni drugi spavati... Uglavnom čeka nas teška borba za vrh. 

Ferrari 1-2, može li bolje? <3 To im je trebalo nakon katastrofe u Silverstonu. Konačno nakon Monaca opet Ferrari prvi i drugi.
Vettelu svaka čast, voziti gotovo cijelu utrku i mučiti se onako, kapa do poda.

Mercedes - što reći, kao staza im ne odgovara, oni budu 3-4. Ovo Hamitonovo vraćanje pozicije Bottasu ne bih tako uveličavala, ipak to je bila Bottasova pozicija i on ju je po tko zna koji put poklonio Hamiltonu, eto ovaj puta za razliku od Bahreina su mu je vratili.
Moram priznati da od uzbuđenja na kraju i živciranja (jer Ferrari ne može ništa mirno do kraja) nisam ni obraćala pažnju na druge previše.

Svaka čast McLarenima na dvostrukim bodovima i Alonsu na najbržem krugu

Za Maxa nemam komentara, od početka mislim da njemu treba malo hlađenja i da će jednog dana biti super vozač, ako se primiri i spusti malo na zemlju.
Za kraj ono što me brine je da u posljednjih 9 utrka, 6 odgovara Mercedesu. Ne želim biti pesimist, ali jesam

"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
@Black Queen, što kažeš na ovaj detalj (zahvale) iz Hungaroringa
:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IifhpSf0-Hw[/youtube]
Kad god vidim da negdje na netu iskoči ne mogu vjerovat....

Čini mi se da je ove godine Seb u elementu... opet zajebava naokolo, od televizijskih komentatora, pa nadalje.

Kad god vidim da negdje na netu iskoči ne mogu vjerovat....

Čini mi se da je ove godine Seb u elementu... opet zajebava naokolo, od televizijskih komentatora, pa nadalje.
Zadnja izmjena: hattrick, dana/u 02.08.2017., 09:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Black Queen
- Formula 4
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Zaboravila sam na tohattrick je napisao/la: 02.08.2017., 09:44 @Black Queen, što kažeš na ovaj detalj iz Hungaroringa:
Kad god vidim da negdje na netu iskoči ne mogu vjerovat....![]()
![]()

Nemam riječi.

"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Izvrsna koparacija Vet-Ham najbržeg stinta u Q3:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2EdMsHAUX_A[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2EdMsHAUX_A[/youtube]

-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Hajde @Ferrari otvaraj Belgiju!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
luke flywalker je napisao/la: 22.08.2017., 18:09 Hajde @Ferrari otvaraj Belgiju!

Ako nece ici danas ide sigurno sutra

Ionako je "tiho" bez nekih posebnih vijesti.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari