Al sta je onda bilo sa Vinalesom? Kako on onda ranije udje u box? Druga stvar, kako sam nije mogao skontati da je staza vec postala suha, te da je Lorenzo ispred njega bjezao na mokri dio staze!?
Ako je tim reagovao u pocetku 4 kruga, a nije bio svjestan da Marquez skida vremena ko blesav, onda su fkt teski idioti!
Zato mi ovo nije jasno, da Maverick ulazi ranije u box, a Rossi ostaje na stazi, zasto, zbog koga i zbog cega?
Citiram komentar sa motosporta:
VR is just not willing any more to take bigger risk from time to time (or he isnt able), he will hardly win champ in "safe mode", going for podiums, against MM and MV.
That way he needs their mistakes
Apsolutno tacno
Mislim da Rossi nije djaba sprdio 20 i kusur godina na 2 tocka. Takav genije, dobija momacke pljuske od malca, koji je skoro pa duplo mladji. Rossi hvali taktike Honde, no ako njegov pit ne vuce konce, sta on radi?
Ok, priznao je da nije dobar u donosenju dobrih odluka, no po meni Yamaha je uradila dobar posao sa Vinalesom, dok sa Rossi-jem vazda bude neka glupost. Tim se jos nije oglasio po ovom pitanju, ocigledno ni nece, da ne stvara neku tenziju. Mogu biti zadovoljni i sa 4 pozicijom, no i dalje cu smatrati da ostajanje na stazi 5 krugova apsolutno nema smisla, za obe strane, za Rossi-ja i Yamahu.
Puno je tu upitnika, mnogi su zbunjeni, no jedno je sigurno da je ovo bila najgora utrka.