Startaj kao Bo77as :-)

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
senja je napisao/la: 10.07.2017., 23:39 Jbt kod mene vazda jump start. Nikad dočekat da se ugase. :mrgreen:

Ima li neko određeno vrijeme od paljenja zadnjeg svijetla pa do gašenja, ili je random?
Ejjjj, hoš' muzičku želju? :mrgreen:
Neko reče da moraš pratit Charlieja gore u kabini, šta on radi...... :klanjam:
:rofl:
Ne znam jel se zayebavo....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
Ma ionako ne može niko ko Bottas. Jer nema šanse da klikneš prije nego se izgase svjetla, a da ti ne izbaci jump start. :rofl:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
0,200 najbolje.
obično oko 0,21--0,23.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Mika Hakkinen
@zeko sa tolerancijom ili bez? :mrgreen: :mrgreen:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Ovo je čisti dokaz da je Bottas imao preuranjeni start. Kao što je Seb rekao na presici, 0.200 je normalna reakcija za F1 vozača, te da se iz njegovog kuta činilo da je Bottas imao "nadljudsku reakciju" (preneseno značenje za preuranjeni start). Naravno nije rekao da je Bottas napravio nešto krivo, jer ipak treba vjerovati senzorima (izjava na presici), već se našalio sa tiom konstatacijom "nadljuska reakcija", i naravno da bez obzira na FIA-na mjerenja, ne vjeruje da je to bila reakcija od 0.200s.

Osobno sam u par puta postigao reakciju od 0.209s, znači li to da sam ja bolji od 90% F1 grida? Naravno da ne. Tako da cijela priča oko tih "nevjerovatnih" Bottasovih 0.201s gubi svaki smisao, što pokazuje i usporena snimka starta. To bi se prije moglo reći da je Bottas imao reakciju (-0.201s). :mrgreen:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Isprve sam uspio 0.209, a onda nakon nekoliko sličnih i nekoliko jump startova uspio izvesti ovaj nadljudski start :mrgreen:

slika

Ali definitivno mogu zaključiti da su 2 desetinke normalna ljudska reakcija, dok je sve ostalo (kao i ove moje 53 tisućinke) čista sreća, a ne refleks.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
Nema šanse. Ispod 0.2 je ćisto stiskanje napamet i da ti se posreći. Potrebno je vrijeme da signal iz ok aode do mozga pa da se vrati na reakciju u mišić.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Malo ima tu i do tehnologije. Kolika je reakcija miša, ili touuch screena, i tako. Ja sam na kompu sa mišom imao najbrže 0.213, a na mobitelu 0.184.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
senja je napisao/la: 11.07.2017., 14:48 Malo ima tu i do tehnologije. Kolika je reakcija miša, ili touuch screena, i tako. Ja sam na kompu sa mišom imao najbrže 0.213, a na mobitelu 0.184.
Yeap, s mišem ide malo sporije nego na touch screenu, yebem li mu miša. :gandalf:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡