VN Austrije (Red Bull Ring) 07. - 09. srpnja 2017.
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
@khar dobro si to proanalizirao, po običaju. Bottas je malo krenuo pa stao, pa krenuo taman kad su se svjetla pogasila, start kao Lewis 2014 na Monzi ili kao Vettel 2010 na Suzuci.
@zeko tu je Alonso krenuo sekundu prije svjetala, neuporedivo.
[dailymotion]http://dailymotion.com/video/xp2io9_201 ... cial_sport[/dailymotion]
@zeko tu je Alonso krenuo sekundu prije svjetala, neuporedivo.
[dailymotion]http://dailymotion.com/video/xp2io9_201 ... cial_sport[/dailymotion]

- Black Queen
- Formula 4
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Tek sam sada uspjela pogledati utrku u miru, nisam htjela prije komentirati.
Čestitke Bottasu, Seb dobar kao inače, malo sam tužna sto nije uspio pobijediti, ali bodovi su tu. Bitno da je ispred Hamiltona. Sto se tiče Kimija, on je meni super,ali mora se pokrenuti. Bojim se da konstruktorski naslov bježi jako. Nadam se da Ferrari nece stati s nadogradnjama i biti jos veća prijetnja Mercedesu.
A sada dojmovi s utrke
Osjećaj je predivan konačno to vidjeti,cuti i osjetiti uzivo <3 Nemam rijeci kojima bih to mogla opisati. Događaja je puno,nemoguce je sve to vidjeti i upiti prvi put. Zato sam se vec pribiljezila za sljedeću godinu. Bolje da nisam išla jer sad jos vise želim ponovno
Ima puno toga za vidjeti,jedna super stvar je simulator na kojem zaista možeš osjetiti sve sto se događa u bolidu tokom utrke. Staza je Barcelona i košta 10 eura. Ljudi je bilo stvarno jako puno, sunce užasno jako( tko ide neka se obavezno namaze kremom za sunčanje - inače ćete biri crveni kao Ferrari). Ponuda hrane i pića je velika, možeš birati i nije tako skupo.
Za sve one koji planiraju ici, na području koje spada pod General možeš plaćati samo njihovim karticama( dobiješ karticu i uplatiš si novaca koliko želiš i s tim sve plaćaš,samo s tim) na ostalom području Fan zone može se plaćati i novcima. Tko ide na General dobro je da si ponese stolice,dekice i slično da bude sto udobnije. Livada je velika i možeš naći dobro mjesto ako dodes sto prije,mi smo bili prvi put i previše je toga za vidjeti i doživjeti. Za sljedeći put znam sto cu i kako cu
Najbolje od svega mi je sto moj dečko koji to inače ne prati bas, počeo od jucer najvijati za Maxa. Toliko su mu se svidjeli njegovi navijači da je stalno hodao za njima.
Sve u svemu,atomsfera,bolid, doživljaj sve apsolutno savršeno. Jedva cekam da idem ponovno.
Čestitke Bottasu, Seb dobar kao inače, malo sam tužna sto nije uspio pobijediti, ali bodovi su tu. Bitno da je ispred Hamiltona. Sto se tiče Kimija, on je meni super,ali mora se pokrenuti. Bojim se da konstruktorski naslov bježi jako. Nadam se da Ferrari nece stati s nadogradnjama i biti jos veća prijetnja Mercedesu.
A sada dojmovi s utrke

Osjećaj je predivan konačno to vidjeti,cuti i osjetiti uzivo <3 Nemam rijeci kojima bih to mogla opisati. Događaja je puno,nemoguce je sve to vidjeti i upiti prvi put. Zato sam se vec pribiljezila za sljedeću godinu. Bolje da nisam išla jer sad jos vise želim ponovno

Ima puno toga za vidjeti,jedna super stvar je simulator na kojem zaista možeš osjetiti sve sto se događa u bolidu tokom utrke. Staza je Barcelona i košta 10 eura. Ljudi je bilo stvarno jako puno, sunce užasno jako( tko ide neka se obavezno namaze kremom za sunčanje - inače ćete biri crveni kao Ferrari). Ponuda hrane i pića je velika, možeš birati i nije tako skupo.
Za sve one koji planiraju ici, na području koje spada pod General možeš plaćati samo njihovim karticama( dobiješ karticu i uplatiš si novaca koliko želiš i s tim sve plaćaš,samo s tim) na ostalom području Fan zone može se plaćati i novcima. Tko ide na General dobro je da si ponese stolice,dekice i slično da bude sto udobnije. Livada je velika i možeš naći dobro mjesto ako dodes sto prije,mi smo bili prvi put i previše je toga za vidjeti i doživjeti. Za sljedeći put znam sto cu i kako cu

Najbolje od svega mi je sto moj dečko koji to inače ne prati bas, počeo od jucer najvijati za Maxa. Toliko su mu se svidjeli njegovi navijači da je stalno hodao za njima.

Sve u svemu,atomsfera,bolid, doživljaj sve apsolutno savršeno. Jedva cekam da idem ponovno.

"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
@heat
''čitam po net-u da je ovaj start sličan alonsovom u kini 2010.
mada je ovaj alonsov ipak dosta očitiji. ''
@ferrari
logično, vidljivo golim okom. mada je nord tribina bila zatvorena i nije se moglo do bika.
@black
drago mi je da si uživala.
napravi putopis pa ga pošalji vetmi ili marku.
early bird karte za 2018. već su u prodaji:
https://gpticketshop.com/en/f1/f1-grand ... ckets.html
''čitam po net-u da je ovaj start sličan alonsovom u kini 2010.
mada je ovaj alonsov ipak dosta očitiji. ''
@ferrari
logično, vidljivo golim okom. mada je nord tribina bila zatvorena i nije se moglo do bika.
@black
drago mi je da si uživala.
napravi putopis pa ga pošalji vetmi ili marku.
early bird karte za 2018. već su u prodaji:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
De reguliši to bona.Black Queen je napisao/la: 10.07.2017., 14:08 .....
Najbolje od svega mi je sto moj dečko koji to inače ne prati bas, počeo od jucer najvijati za Maxa. Toliko su mu se svidjeli njegovi navijači da je stalno hodao za njima.![]()
.....

Ajd, nek ste se dobro proveli.

Što se tiče trke, kao što rekoh u Ferrari temi, ja zadovoljan.
Bottas kontrolisao sve, da je Ferkan bio bolji na US gumama, možda bi bilo još bolje, tj. pobjeda Vettela....
Bottas DOTD.
Nema veze.
Kimi opet malo u sleep modu.
Ne vidim ja neku veliku prednost Benza.
Bolji je to bolid još uvijek, to govorim i od početka sezone, najvjerovatnije će ostati tako i do kraja, ali mala je to razlika.
Ricci laganini skuplja bodove.
Lewis iskontrolisao štetu maksimalno, pogotovo što je završio ispred Kimija.
Haas dobar.
Indije standardno samo Perez mi je malo nejasan (da ne koristim teže riječi) kod propuštanja za čitav krug.
Williamsi se fino dovukli do bodova, jbga prodam nakon prošle trke Strolla, uzmem Sainza, ovaj još prođe u Q3, ali na kraju Stroll završi u prvih 10.
A Max i Alonso će postati najbolji jarani.

E sad, taj famozni jump start.
Reče Hajrudin Varešanović "Što je bilo, bilo je...."
Međutim, nevezano za Bottasa, kao i prošlu trku za Hamiltona/Vetttela.
Meni je nevjerovatno da FIA izlazi u medije sa nekim glupostima, tolerancijama, "nepreciznim/neodređenim" izjavama, pokretima, ovo-ono....
Ili je jump start ili nije.
Na prvu ga ne bi kaznio. Na drugu (nakon ovih analiza) bi ga kaznio. Na treću (trka prošla, čovjek odlično odvozio čitav vikend, imali smo 3.14zdariju prošli vikend, te nije bilo naknadnih kazni) ga opet ne bi kaznio.
End of story, idemo na Silverstone.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Čak i tokom early bird ponude Austrija ima najskuplje grandstand karte od nama bliske trojke (Austrija, Hungaro, Monza).zekohonda je napisao/la: 10.07.2017., 14:26 early bird karte za 2018. već su u prodaji:
Bar je GA jeftin ako ništa drugo.
- khar
- Karting
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Michael Schumacher
Ono što je mene najviše zaprepastilo Martin Brundle nakon 3 godine što je ogadio Rosberga na sve moguće načine, kaže ovako pričajući o namjernim sudarima(parafraziram):
....Namjerni sudari kao naprimjer u Austinu prije dvije godine kad je Hamilton izgurao Rosberga i ove godine u Španjoskoj kad je Sebastian izgurao Hamiltona, ponekad vozači odu tako daleko da zaborave okrenuti volan kad brane poziciju.
Mene je strefio herc.
Martin Brundle okrznuo Lewisa za 2 godine star incident protiv Rosberga 
....Namjerni sudari kao naprimjer u Austinu prije dvije godine kad je Hamilton izgurao Rosberga i ove godine u Španjoskoj kad je Sebastian izgurao Hamiltona, ponekad vozači odu tako daleko da zaborave okrenuti volan kad brane poziciju.
Mene je strefio herc.

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Laganica prošlo, zicer...Sarma je napisao/la: 08.07.2017., 16:03 Evo jedna dobra oklada sa super kvotom 2.30 da Hamliton uzima najbrži krug. Starta 8. na SS gumama, gdje će ostati što duže na stazi, kasnije ide na US gume, gdje će pritiskati do kraja, te bi trebao imati najbrže krugove. Logično bi trebaolo proći, a sad... Šta vi mislite?![]()
![]()
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
Proslo je , ali su prvih 4 bili u desetinku. Mali koef. Not my cup of tea.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
- Black Queen
- Formula 4
Haha, ne znam zato koga navija, za njih ili njega. Ali znam da više ne postoji nitko osim Maxa
Je, bilo je super

Je, bilo je super

"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Pokvarila si decka.. Moras ga resetirat 

Fino Alla Fine
- Black Queen
- Formula 4
Upoznali smo tokom putovanja neke cure (bilo je 50% žena u busu
) i one su mislile da ja idem s njim kao pratnja. Lijepo im je rekao ja idem zbog nje, ja sam do ovog tjedna znao samo za Ferrari i Vettela, ali sad sam vidio Maxa, navijam za njega od sad. 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Sad ce covjek otvorit account na Pulsu, 'BlackKing' i sljdece sezone ces mu fkt bit pratnja 
Fino Alla Fine
- Black Queen
- Formula 4

Nece, iako je jučer gledao reprizu utrke sa mnom, i Brazil 2012. Rekla sam samo 16.7.je VN Britanije hoćeš gledati sa mnom? Odgovor je bio, normalno idem se kladit na Maxa, ajmo Max.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Haha..Mnogi su tako poceli..Vidis jednog lika i pocnes pratit F1..
Max DNF, pare ko kuca.. Samo sto pada kvota .. Prvi put kad sam igro je bila 7.. Za Austriju je bilo 3.5
Max DNF, pare ko kuca.. Samo sto pada kvota .. Prvi put kad sam igro je bila 7.. Za Austriju je bilo 3.5
Fino Alla Fine
- Black Queen
- Formula 4
Možda ima ponuda koliko će Max završiti utrka ove godine? 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
To mu karma vraca za neodgojenost od prosle sezone 

Fino Alla Fine
- Black Queen
- Formula 4
Aposlutno