MotoGP
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
nijedna yamaha se nije izravno kvalificirala u Q1, po rezultatima s FP3. Sada je upravo završio Q1. Kvalificirali se u Q2 Folger na Tech Yamahi i iza njega Maverick, a Rossi će sutra startati iz petog reda s obzirom da je u Q1 bio 3. s 4 stotinke zaostatka za Maverickom koje je uglavnom izgubio u zadnjem sektoru. Općenito yamaha cijeli vikend srednja žalost zbog jako malo gripa na stazi, što uglavnom odgovara više Repsolki, Dukcu i na moje iznenađenje Apriliji....
Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Marquezu je očito falilo španjolsko tlo, degustirao je ovaj asfalt i šljunak već u pola izletnih zona ovaj vikend....
Sisu (fin.)
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Pedrosa na poleu, Petrucci nastavlja sa sjajnom formom

- Ferrari Maniac
- Formula 1
Zanimljivo Pedrosa opet jak u kvalama, dosta konzistentan i smiren cijeli vikend, biti će zanimljivo vidjeti što sutra može napraviti protiv Ducatija koji je na moje pregolemo zadovoljstvo očito napredovao, pogotovo kada se baci pogled i na Pramac. Mislim da će Ducati sutra biti jak u utrci pogotova naravno na pravcu i trećem sektoru... yamahe nek se bace na posao, sutra Vale obavezno treba stići Mava na stazi...
Marquez....ahhhhh... izgleda staza danas odbila suradnju danas.....
Marquez....ahhhhh... izgleda staza danas odbila suradnju danas.....

Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Mali Marquez zasluženo 1. u kvalama, cijeli vikend u svrhu, Pasini nastavio dobru formu a Baldassari meni malo iznenađujuće u prvom redu. Morbidelli će sutra imati posla da nadoknadi to sve sa 6. mjesta.
Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Mir majstorski, odlična kontrola cijelu utrku, savršeno tempirani tempo u zadnjem krugu! 

Sisu (fin.)
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Ništa od Smitha danas, slomljen prst na ruci zbog jučerašnjeg pada:
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... ce-917044/
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... ce-917044/
Sisu (fin.)
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Mir doktorski vozi, zaslužen prelaz u dvojku. Kako sam se raspalio kada sam vidio da Enea ima brzinu za pobjedu a onda napravi onako glupu grešku u šikani u predzadnjem krugu i baci sve u vodu, baš bezveze. Do kraja sezone ima još dugo ali on može samo da vozi za čast pored ovakve konkurencije.
Tapatalk
Tapatalk
Obrigado Felipe
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Morbidelli prešao u defanzivu puno prerano, ne znam kaj je on zabrijao, ali evo Luthi na samo 7 bodova zaostatka s današnjim trećim mjestom dok je Franco završio 6. Marquez odlična i dominantna utrka, zasluženo prvo mjesto i ostavlja dojam da je zamjenio uloge s Morbidellijem u odnosu na početak sezone te mu se sad približio na 20 bodova razlike. Biti će zanimljivo vidjeti sljedećih par trka hoće li Franco promijeniti pristup ili će nastaviti ispuštati bodove sve boljem Marquezu...
Sisu (fin.)
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
ducati, honde, ducati...strah me dukaca.
aprilia visoko.
tvorničke yamahe niđe.
aprilia visoko.

tvorničke yamahe niđe.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
šaptom pade. ko u mugellu. odjednom nestane.
amo hrc!
amo hrc!

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Love Parade
Yamaha ne može mrdnut kad je izlizan asfalt+velika temperatura staze.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Ova Tech3 postava me podsjeća na onu od prije par godina, u prvoj postavi Rossi i Lorenzo, a sve bi dali da mogu uvesti još dvije fabričke mašine za Pola i Cala, ono kad se nije znalo koji je u boljoj formi.
Tapatalk
Tapatalk
Obrigado Felipe