Isle of Man TT

WEC, WRC, Indy...

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Hickman već 2 puta na podiju ove godine! Dečko dobro vozi, samo je malo na početku sporiji, ali to je i danak neiskustvu.

Послато са ZTE Blade V6 уз помоћ Тапатока

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Reko je Hickman da je bio piz*a u prvom krugu, tek kasnije se ohrabrio :D
Hilliera je sjebao pitstop, predugacak je bio.

Svaka cast Hutchyu, ali mislim da bi Dunlop uzeo pobjedu da ga motor nije izdao.

Btw Donald Cameron ne vozi vise? Vidim da komentira trku sada za ITV....
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Yup i ja sam se iznenadio kad sam vidio da komentira i skužio sam da ga nisam vidio na vremenima cijeli tjedan. Koliko sam skužio uzeo je godinu pauze makar ne mogu sa sigurnošću reći da je to glavni/jedini razlog.... https://twitter.com/CameronDonald86/status/871840439262892032
Sisu (fin.)

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Sisu (fin.)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
....raj za moje oči.

Btw danasnje trke su ponovno bile otkazane zbog loseg vremena. Sutra je ako se ne varam Stock, Zero i Lightweight TT....
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Davey Lambert (48) je veceras podlegao ozljedama koje je zadobio u nesreci utrkujuci se u Superbike TT-u.

Pocivao u miru. [ link do slike ]
slika

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Merc (6)
Svake godine barem jedan :( :(

R.i.P. Davey :(
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
RIP :(
Sisu (fin.)

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Reakcija sve govori:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sjZXaUwYoog[/youtube]
Sisu (fin.)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Ferrari Maniac je napisao/la:Reakcija sve govori:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sjZXaUwYoog[/youtube]
On je dozivio i gore padove, no i ovaj je bio dosta zajeban i opasan. Mislim da je uznemiren vise zbog cinjenice da ako sjedne opet na Hondu da bi m moglo biti zadnje jer je motor neispravan od a do ž. Danas barem ima kompetitivni motor Mugen za Zero TT. To ne smije propustiti. Jedina prepreka mu je Bruce Anstey. Njega nikada nije pratila sreca, znao je sjebati vodstvo u zadnjim krugovima, skrsiti se dok vodi, popiti kaznu zbog glupih stvari, ali danas mu nema mjesta zajebanciji. Sad ili nikad jer sa Honda Racingom moze samo najebat, a ne osvojiti ista. Mada si je i sam kriv jer prvo je odbio ponudu Honde, tek kada su mu obecali da ce vozit onu staru Hondu ( Maniac ce znati koji tocno jer ja se ne sjecam tocnog naziva) za Manx TT, onda je prihvatio. Bas i nije vrijedno riskiranja zivota, ali kako god se okrene riskira zivot za koga god vozio. Nek mu bude onda.

Sto se tice superstocka danas. Hm...
1.Hutchy
2.Hickman
3.Hillier

Dunlop ako bude na podiju bit ce cudo jer na stock Suzukiju ima jako malo krugova odvozenih i ne poznaje motor kao Hutchy svoj stocker.

Jos bi istaknuo kandidate za podij Harrisona, Keena, Ruttera.

Za Hickmana cu ovu utrku navijati. :D

slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Stvar je u tome što novi Fireblade SP2 uistinu ima dosta novih stvari no treba uzeti u obzir koliko su podbacili s razvojem prijašanje CBR-ke 1000 pogotovo u odnosu na konkurenciju što se tiče određene elektronike što se sada osjeti na svim trkaćim Hondinim timovima - samo pogledajte u MotoGP-u... muku muče s tom elektronikom već 3 sezone. Iako su sada dosta toga novoga uveli, to je sve još uvijek u ajmo reći "beta fazi" gdje niti oni još nisu našli optimum između nove elektronike i novog motora. Ne samo da nisu našli optimum nego ako uzmete u obzir da su toliko kasnili s elektronikom, to je još uvijek slučaj iako su to malo smanjili, ali noviteti koje oni sad uvode su zapravo na yamahi već odavno, pa čak i neke od pojedinosti na Kawasexiju, tako da ono što je njima sad novo je zapravo već dobro poznato kod ostalih proizvođača. Ako vam je lakše usporediti uzmite Ferrari u onom periodu 2010.-2014. kada je izrada bolida bila iznimno konzervativna a nove stvari su se stavljale na bolid tek kad bi to bilo viđeno od rivala i isto tako provjereno, tako da su uglavnom uvijek imali sve što su imali i rivali ali mjesec kasnije pa su uvijek bili korak iza. To je sad situacija s Hondom i njihovim CBR modelima, a trebali bi se dovesti na razinu Ferrarija u 2017.
Sisu (fin.)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Upravo vidio rezultate superstocka. Dvojica ocekivanih i jedno malo iznenađenje.....
Necu spoilat ako gledate veceras snimku :D

Guy nije nastupio. Prica se da ne vjeruje Hondi nakon onoga i da se cuva za danasnji Zero TT
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Još jedna tragedija.

Nizozemac Jochem van den Hoek (28) poginuo je u prvom krugu današnjeg superstocka. Počivao u miru.
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
[ link do slike ]

Ja se čuvam za snimku, je li danas na itv i u koliko sati ako znaš možda!?
Sisu (fin.)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
U koliko sati...ne znam. Trenutno sam na mobitelu pa ti mogu samo link zalijepit, nisam doma trenutno jbg. Uzmi u obzir da je to sat vremena vise ili manje zbog vremenske zone. Samo odi na ITV4 i pogledaj pod schedule ili tako nesto...nemos fulat.

https://www.filmon.tv/channel/itv4

slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Hvala puno :thumbs: :klanjam:
Počinje u 22
Sisu (fin.)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Los dan za TT. :(
Alan Bonner je poginuo u današnjim kvalifikacijama. 2 tragedije danas....3 ukupno ove godine.
Bonner je debitirao 2014, a 2015. je ostvario sjajno 15. mjesto u Senioru. Pocivao u miru.

[ link do slike ]
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
A ziher Bonner, sjećam se jednog njegovog intervjua koji sam čitao još prošle godine, baš pozitivan lik i pokazivao je veliki napredak...
Sisu (fin.)

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Bome prilično neočekivani poredak. Hutchy još jednom uzima superstock - poprilino uvjerljivo s još jednom konstantnom vožnjom. Za Hickmana sam jako ugodno iznenađen, nisam očekivao da će on biti jedan od najjačih u svim klasama i stvarno možemo puno očekivati od njega u budućnosti. I na trećem mjestu napokon jedan baš domaći - Dan Kneen, baš mi je od srca bilo drago u zadnjih par-sto metara kad se približavao cilju, pogotovo kad su komentatori spomenuli da je upravo prošao pokraj svoje kuće. :zubo: - vrhunski, baš mi je drago i nadam se da će tako i nastaviti ovaj tjedan - a sve smo bliže glavnoj poslastici. :klopa:
Sisu (fin.)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Hicky danas uzeo podij i u Lightweight-u. Gdje god je nastupio uzeo je podij, ukupno 4!!! Strasan je.

BMW danas imao 1-2-3. Potrgali su konkurenciju :D

Sutra Zero TT i Supersport 2

slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡