MotoGP
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
E jbg Rossi. Drago mi je zbog pobjede yamahe i Zarcoovog podija. Marc ocito puca pod pritiskom jer je Dani vec drugu utrku brzi od njega. Iako je pao dok je bio ispred Pedrose, Dani je ipak bio na repu i sa bržim krugovima.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/MotoGP/status/866274302554812416
Eto dole desno poredak prve četvorice.
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 21.05.2017., 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Pa dragi Djede, imaš 300+ trka u guzici, šta si tjerao toliko?
Greška, pretekao te, pa šta?
Tako se ne osvajaju titule.
Sve dobro što je napravio ovaj vikend prosuo je u jednom krugu. I to zadnjem.
I to na kakav način, pad i prosipanje bodova.
@senna66 mislim da je Pedrosa drugi sa nekih 20 bodova iza Vinalesa, a zatim su blizu Rossi, MM, i Zarco.
Čestitke Zarcu, definitivno.
Greška, pretekao te, pa šta?
Tako se ne osvajaju titule.
Sve dobro što je napravio ovaj vikend prosuo je u jednom krugu. I to zadnjem.
I to na kakav način, pad i prosipanje bodova.
@senna66 mislim da je Pedrosa drugi sa nekih 20 bodova iza Vinalesa, a zatim su blizu Rossi, MM, i Zarco.
Čestitke Zarcu, definitivno.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Kakva utrka, kakva završnica...zbog ovoga sve više volim MotoGP
Fantastična vožnja Mavericka danas, kontrolirao je utrku većim dijelom, a onda u zadnjem dijelu napravio senzaciju. Prošao ga je Rossi, ali nije se predao, pritisnuo je Rossija, vratio poziciju i natjerao Doktora na netipičnu grešku. Svaka čast Maverick
Sve čestitke i Zarcu, prvi podij u MotoGP-u pred domaćom publikom, bilo je sjajno vidjeti podršku koju je dobivao s tribina i njegovu sjajnu vožnju tijekom cijele utrke. Start i početni dio utrke bili su kao iz snova, ali ipak nije bilo realno očekivati da pobijedi tvorničke Yamahe, no i drugo mjesto je fenomenalan rezultat.
Dani je na kraju napravio sjajan posao, uz Marquezov i Rossijev pad je uspio napredovati 10 mjesta i eto Danija na drugom mjestu u ukupnom poretku. Nadam se da će i dalje biti konkurentan i da će biti konkurent za naslov.
Marquez i Rossi su danas napravili skupe greške, no sezona je duga i svašta će se još dogoditi.
Poredak nakon VN Francuske:
1. Maverick Vinales - 85
2. Dani Pedrosa - 68
3. Valentino Rossi - 62
4. Marc Marquez - 58
5. Johann Zarco - 55
6. Andrea Dovizioso - 54
...
Inače ovo je 500. GP pobjeda za Yamahu, čestitke

Fantastična vožnja Mavericka danas, kontrolirao je utrku većim dijelom, a onda u zadnjem dijelu napravio senzaciju. Prošao ga je Rossi, ali nije se predao, pritisnuo je Rossija, vratio poziciju i natjerao Doktora na netipičnu grešku. Svaka čast Maverick

Sve čestitke i Zarcu, prvi podij u MotoGP-u pred domaćom publikom, bilo je sjajno vidjeti podršku koju je dobivao s tribina i njegovu sjajnu vožnju tijekom cijele utrke. Start i početni dio utrke bili su kao iz snova, ali ipak nije bilo realno očekivati da pobijedi tvorničke Yamahe, no i drugo mjesto je fenomenalan rezultat.
Dani je na kraju napravio sjajan posao, uz Marquezov i Rossijev pad je uspio napredovati 10 mjesta i eto Danija na drugom mjestu u ukupnom poretku. Nadam se da će i dalje biti konkurentan i da će biti konkurent za naslov.
Marquez i Rossi su danas napravili skupe greške, no sezona je duga i svašta će se još dogoditi.
Poredak nakon VN Francuske:
1. Maverick Vinales - 85
2. Dani Pedrosa - 68
3. Valentino Rossi - 62
4. Marc Marquez - 58
5. Johann Zarco - 55
6. Andrea Dovizioso - 54
...
Inače ovo je 500. GP pobjeda za Yamahu, čestitke

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
znači pedrosa trenutno drugi!
mislio sam da je treći, da nema šasne prestić rossija.
500ta pobjeda u svim klasama, - pridružujem se čestitkama...
motogp ima 43x bolje grid girlse i ove na podiju od f1.

500ta pobjeda u svim klasama, - pridružujem se čestitkama...
motogp ima 43x bolje grid girlse i ove na podiju od f1.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- mika
- Formula 4
- Navija za: Renault, Hass
Marc nije pod nikakvim pritiskom on jednostavno voli borbu, zato ide preko granica a isto tako je mogao kružiti i uloviti koji bod.Dani je napisao/la: 21.05.2017., 14:57 E jbg Rossi. Drago mi je zbog pobjede yamahe i Zarcoovog podija. Marc ocito puca pod pritiskom jer je Dani vec drugu utrku brzi od njega. Iako je pao dok je bio ispred Pedrose, Dani je ipak bio na repu i sa bržim krugovima.
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
U tom trenutku se jedino borio sa Pedrosom koji je bio brži...pao je jer je pritiskao.mika je napisao/la: 21.05.2017., 15:16Marc nije pod nikakvim pritiskom on jednostavno voli borbu, zato ide preko granica a isto tako je mogao kružiti i uloviti koji bod.Dani je napisao/la: 21.05.2017., 14:57 E jbg Rossi. Drago mi je zbog pobjede yamahe i Zarcoovog podija. Marc ocito puca pod pritiskom jer je Dani vec drugu utrku brzi od njega. Iako je pao dok je bio ispred Pedrose, Dani je ipak bio na repu i sa bržim krugovima.
Ova sezona miriše na onu iz 2015. sto se tice Marqueza...puno pada.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
.........bravo Mav i Zarco............................
ja od kraja utrke.......
[ link do slike ]
......i narednih nekoliko dana.........
ja od kraja utrke.......
[ link do slike ]
Sisu (fin.)
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Isto...Ferrari Maniac je napisao/la: 21.05.2017., 17:51 .........bravo Mav i Zarco............................
ja od kraja utrke.......
[ link do slike ]
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- mika
- Formula 4
- Navija za: Renault, Hass
Tako je puno pada jer ide preko granice. Kao što rekoh Marc je tip vozača koji se ne zadovoljava samo skupljanjem bodova ( jer bi trenutno bio drugi) on želi svoj tim natjerati da mu daju bolji paket.Ferrari je napisao/la: 21.05.2017., 15:29U tom trenutku se jedino borio sa Pedrosom koji je bio brži...pao je jer je pritiskao.mika je napisao/la: 21.05.2017., 15:16Marc nije pod nikakvim pritiskom on jednostavno voli borbu, zato ide preko granica a isto tako je mogao kružiti i uloviti koji bod.Dani je napisao/la: 21.05.2017., 14:57 E jbg Rossi. Drago mi je zbog pobjede yamahe i Zarcoovog podija. Marc ocito puca pod pritiskom jer je Dani vec drugu utrku brzi od njega. Iako je pao dok je bio ispred Pedrose, Dani je ipak bio na repu i sa bržim krugovima.
Ova sezona miriše na onu iz 2015. sto se tice Marqueza...puno pada.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Love Parade
r.i.p. Nicky 

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
RIP Nicky, beskrajno ti hvala na svakom krugu koji si napravio za nas, a isto ti tako želim prekrasne ceste i zavoje tamo gore.
RIP Nicky

[ link do slike ]

[ link do slike ]
[ link do slike ]
Kralj na dva kotača 2006. godine!
Legenda.....
RIP Nicky

[ link do slike ]

[ link do slike ]
[ link do slike ]
Kralj na dva kotača 2006. godine!

Legenda.....
Sisu (fin.)
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Ne pratim MotoGP, ime mi je malo poznato (prvak iz 2006g.) ali ovakve stvari te zbilja rastuže.
Počivao u miru
Počivao u miru

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"