Zeko, meni je sve sasvim uredu, pošalji svoj screenshot pa da usporedimo..
[ link do slike ]
Dizajn je već stvar ukusa, osobno mi se sviđa tu i tamo profriškat dizajn sa nekim promjenjenim detaljom ili dva.
Ono što recimo meni stvara problem je ta arhiva, pogotovo od kad se pojačala novinarska ekipa, vijesti dolaze ko iz kabla (što je za svaku pohvalu!!), no kada se želim vratiti na neku od diskusija i odem u arhivu (starije vijesti), jedino po čemu se mogu prisjetiti je po slici (sličica uz vijest na naslovnoj) koje naravno više nema jer su vijesti u arhivi samo poredane naslovno, ali ne i sa slikom i brojem komentara.
Moj prijedlog; ostaviti ovu formu da su u arhivi vijesti sortiranje po mjesecima, no umjesto obične liste naslova jednostavno ostaviti pachwork od slikica sa pripadajućim naslovima i brojem komentara... u biti isto kao na naslovnoj i istim redoslijedom, samo bez one glavne proširene vijesti. Tako da je nama vizualistima bilje za snalaženje.
Drugi prijedlog je jednostavno ostaviti dolje gumb na naslovnoj "učitaj još" pa da u padajećem istom redosljedu učita starije vijesti u istom formatu sličica kao i gore, u tom slučaju se ne mora dirati arhiva koja može ostati kakva je. To bi se moglo napraviti tako da se istavi prazan iFrame u sklopu tog gumba, te na pritisak samog učititat ono što je u arhivi za taj mjesec u padajućem nastavljanju, a gumb bi nastavio sa novim iFrameom koji bi učitao tako za predhodni mjesec i tako redom. U tom slučaju bi opet ostalo isto vrijeme učitavanja početne stranice (težina sajta)... po mojoj logici.

Sviđa mi se i to što više nema onih semafora tko je prisuta i sl.