Jest da je staza u banani i treba nesto mijenjat, nac drugu ili maknut al tesko da je Putin kriv..
Ne mogu ga smisliti, crash. Taj rasista me uzasava. Nije toliko do staze vec da on ne moze korisiti direktan prijenos za svoju propagandu. Krivo mi je vidjeti kako se grebe uz nase vozace za svoje interese.CrashOverride je napisao/la: 01.05.2017., 07:58 Sta si ti nafuren na Putina tolko![]()
Jest da je staza u banani i treba nesto mijenjat, nac drugu ili maknut al tesko da je Putin kriv..
Iceman je napisao/la: 01.05.2017., 21:06 Ponavljam prezadovoljan kako Ferrari izgleda. Nemam zamjerke. Kako i zašto se bore za pobijede bitno je da oni znaju razloge , a ja neka se češkam po glavi do kraja prvenstva. Jednostavno uživam gledajući ovo prvenstvo i mogu samo reći bilo je i vrijeme. Nadam se da ćemo Mečki isprašiti tur u Barci, a Bottasu čestitke na prvoj F1 pobijedi u karijeri.![]()
Stvarno, još uvijek je nekom simpatično ovo kmečanje?
Hehe fino Massa časti svoje kritičare
Slažem se.CrashOverride je napisao/la: 02.05.2017., 11:10 Meni osobno neprofesionalno, vec je dosadan i nimalo simpatican.. Daj otkaz i pricaj sta hoces..