Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
@Vettel-Ferrari
Ali, ali, ali...to bi imalo previše smisla i ovaj članak ne bi bio relevantan u tom slučaju :O ;)

Trebalo je staviti one zaostatke Ferrarija i RBR-a iz prošle sezone od 8 desetinki...čisto da se vidi da su njegovih barem 6 desetinki, a Mercedesove 2 desetinke.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
@Ferrari Ah, šta da ti kažem @Mr.Spaceguy je kao Alonsovac toliko očaran Hamiltonovim talentom. Štaa ćeš, valjda ničim drugim kao Alonsovac u ovo zadnje vrijeme nema biti očaran. A i valjda mu se ove tri Hamiltonove desetinke spram konkurencije čine više vjerodostojnim od Alonsovih beskonačno mnogo najboljih utrka.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
@ Vettel-Ferrari
Isuse dragi Boze koliko si tu ti toga nadrobio hahaha. Opusti se, udahni pa izdahni. Jel se osjecas bolje? Sliku sam pokupio s reddita, stavljena zbog ciste zafrkancije. A ti tu meni zbog jedne slike pises eseje kao neka uvrijedena frajla, mislim stvarno. :bonk:

Usput da kao Alonsovac sam se oduvijek divio Hamiltonovom talentu. :cool:

Sto se tice odnosa u kvalama po mom misljenju Mercedes je bio bolji bolid u kvalama u oba slucaja. Nadam se da je moj odgovor zadovoljio tvoje apetite. :thumbs:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Mr.Spaceguy je napisao/la:@ Vettel-Ferrari
Isuse dragi Boze koliko si tu ti toga nadrobio hahaha. Opusti se, udahni pa izdahni. Jel se osjecas bolje? Sliku sam pokupio s reddita, stavljena zbog ciste zafrkancije. A ti tu meni zbog jedne slike pises eseje kao neka uvrijedena frajla, mislim stvarno. :bonk:

Usput da kao Alonsovac sam se oduvijek divio Hamiltonovom talentu. :cool:

Sto se tice odnosa u kvalama po mom misljenju Mercedes je bio bolji bolid u kvalama u oba slucaja. Nadam se da je moj odgovor zadovoljio tvoje apetite. :thumbs:
Skontao sam da si sliku pokupio od nekud, ali i dalje ne vidim smisao nje u tvom postu. Mislim počeo si ga ozbiljno i zalijepio brdo teksta tj.citata pojedinih osoba o Hamiltonovu talentu i onda najednom napišeš "Kada je Lewis u elementu to otprilike izgleda ovako. :rofl: " i zalijepiš tu sliku za kraj posta.

Ista stvar je bila i preko komentara neki dan o najboljem vozaču utrke, sav si se se uspalio što je eto Vettel ispred Maxa i Hamiltona i onda kad ti čovjek odgovori na to i očekuje odgovor kojim ćeš argumentirati svoje stajalište i demantirati me ako već nisam u pravu i ti opet lafo okreneš sve na zafrkanciju. Ali dobro, ti si se "zafrkavao", ja sam se primio evo već dva puta, pa te ubuduće ne budem shvaćao ozbiljno i to je to. :pivo:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Pazi da se nebi ni treci put primio. :rofl:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Budem bio, Mr.Joker ;)

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
sta se odmah palite na izjave ljudi o Hamiltonovim sposobnostima za volanom, koji F1 imaju u malom prstu?
pokazuje to Lewis svaku trku, ne trebaju nikakvi stručnjaci :)
slikaslika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Slažem se @HeatBlast44, Hamilton to pokazuje svaku utrku i pokazao je odmah već u prvoj sezoni pored tada aktuelnog dvostrukog prvaka. Ali ovdje se radi da čovjek kojem to nikako ne ide u prilog zbog navijačkih afiniteta zalijepi te izjave, a onda zalijepi sliku neku eto iz zafrkancije koju je neko doradio jel mu se svidio trenutak u kojem je nastala, a sama smisao te slike je bismislenen, pogotovo u ovom gore postu. Ali dobro nek se MrZafrkant i dalje zafrkava, šta drugo da čovjeku iz tolikog drugo i preostaje. Ne znam samo kako će prežvjeti da mu momčad za koju navija ove godine osvoji prvenstvo s najomraženijim mu vozačem.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Pa dobro, ima smisla ova dole slika, fakat je tako kad je Lewis u elementu. E sad sto je navijac drugog vozaca/ekipe to postavio je druga stvar. Za zadnju rečenicu cemo jos vidjet :pivo:
slikaslika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Zar još nismo naučili kako se engleski mediji ponašaju prema engleskim vozačima? :) Nizozemski prema Maxu, njemački prema njihovih vozačima itd... :) Sve sa zrnom soli treba uzimati...

Što se tiče Lewisa, hvalospjevi su na mjestu, jer je bio izvrstan u prve dvije utrke. Ali, može li mi neki Ham navijač reći da je očekivao Bottasa u jednom brzom krugu da bude unutar 3, odnosno 2 desetinke?

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
@HeatBlast44 Ne znam u kakvom je elementu riječ, kad je uhvaćen trenutak 18 minuta prije kraja kvalifikacija, kad Ferrarijevi vozači nisu odvozili svoje najbrže krugove, a Mercedesovi eto jesu. I ako fakat misliš da kad je Lewis u elementu odvozi 1,247sec brže vrijeme od Kimija, i 0,608sec brže od Vettela, šta da ti drugo kažem, tvoja stvar, tvoja iluzija.

Hoćemo vidjeti, nisam ništa rekao, duga je sezona može se svašta desiti do kraja nje, pa i čista dominacija neke momčadi ili vozača. Ja se nadam da će ovako stanje između ekipa ostati kroz većinu sezone (mislim na Ferrari i Mercedes, a RB i ostali će se nadam se približiti). Sa 1-3 desetinke razlike u kvalifikacijama i podjednakim tempom u utrci ja sam za početak više već zadovoljan :D

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Vettel-Ferrari je napisao/la:@HeatBlast44 Ne znam u kakvom je elementu riječ, kad je uhvaćen trenutak 18 minuta prije kraja kvalifikacija, kad Ferrarijevi vozači nisu odvozili svoje najbrže krugove, a Mercedesovi eto jesu. I ako fakat misliš da kad je Lewis u elementu odvozi 1,247sec brže vrijeme od Kimija, i 0,608sec brže od Vettela, šta da ti drugo kažem, tvoja stvar, tvoja iluzija.

Hoćemo vidjeti, nisam ništa rekao, duga je sezona može se svašta desiti do kraja nje, pa i čista dominacija neke momčadi ili vozača. Ja se nadam da će ovako stanje između ekipa ostati kroz većinu sezone (mislim na Ferrari i Mercedes, a RB i ostali će se nadam se približiti). Sa 1-3 desetinke razlike u kvalifikacijama i podjednakim tempom u utrci ja sam za početak više već zadovoljan :D
[ link do slike ] :thumbs:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Uzeli ste sliku na kojoj se neke stvari iz stvarnosti malo preuvelicavaju preozbiljno. :chill:
Prvi grafik je uredu, drugi isto ,a treci je malo pretjeran, ali to je samo slika koja je stvarnost malo preuvelicala. A stvarnost je da Lewis kad je u elementu to je pol sigurica.
btw nije minuta, vec sekundi, a i to je uzeto zbog ljubicaste boje jer to je u F1 znak za najbrze vrijeme, a tad nekad je Lewis postavio najbrze vrijeme, grafik je postao ljubicast i zbog toga je uzet grafik bas 0.18 sekundi prije kraja kvala, bas kad su Ferrariji zaostajali puno :mrgreen:

A za izjave strucnjaka sam vec rekao da su nepotrebne, jer Lewis i bez detaljnih filozofiranja pokazuje kakav je vozac, iz vikenda u vikend :gandalf:
slikaslika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
HeatBlast44 je napisao/la:A stvarnost je da Lewis kad je u elementu to je pol sigurica.
To ne možeš ničim potvrditi dok Hamilton i Vettel ne vozili isti bolid, a i trenutni bolidi im nisu jednaki u kvalifikacijama!

Citirat ću sam sebe da te pitam isto kao Mr.Spaceguy-a, koji se skontali smo samo zafrkavao, a ti evo tvrdiš da je stanje tu negdje kad je Hamilton u elementu, možda malo preuveličano.
Vettel-Ferrari je napisao/la:I hajde mi iskreno reci kakav misliš da je omjer Mercedesovog i Ferrarijevog bolida u kvalifikacijama (dosad u ove dvije utrke), ali malo baci pogled na zaostatke između Mercedesovog bržeg i sporijeg vozača, pa između Mercedesovog brže i Ferrarijevog sporijeg, pa između Ferrarijevog bržeg i Ferrarijevog sporijeg, pa onda između bržih vozača ove dvije momčadi, pa onda između sporiji vozača te dvije momčadi. Vettel je u najbržim krugovima istina i u Australiji i Kini napravio par greškica koji su ga koštali možda desetinku, ali to vidiš može biti iz maksimalnog forsiranja tog bolida da bi se što kasnijim kočenjem uzela koja desetinka više koju Kimi nije mogao naći, a koje je Hamilton našao bez nekog pretjeranog forsiranja.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Vettel-Ferrari je napisao/la:Slažem se @HeatBlast44, Hamilton to pokazuje svaku utrku i pokazao je odmah već u prvoj sezoni pored tada aktuelnog dvostrukog prvaka. Ali ovdje se radi da čovjek kojem to nikako ne ide u prilog zbog navijačkih afiniteta zalijepi te izjave, a onda zalijepi sliku neku eto iz zafrkancije koju je neko doradio jel mu se svidio trenutak u kojem je nastala, a sama smisao te slike je bismislenen, pogotovo u ovom gore postu. Ali dobro nek se MrZafrkant i dalje zafrkava, šta drugo da čovjeku iz tolikog drugo i preostaje. Ne znam samo kako će prežvjeti da mu momčad za koju navija ove godine osvoji prvenstvo s najomraženijim mu vozačem.
Mislim da ce me herc strefiti haha. :mrgreen:

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Nije sve u forsiranju na kocenju. Hamilton je na svakoj krivini u Australiji kocio 5-10m prije, na jednoj krivini cak i 20m prije, ali je zato iz svake krivine davao gas prije i imao bolji izlaz i s time bolju max brzinu. Sto se motora tice ne vjerujem da ima i 10KS razlike između njih. A sto se komplet bolida, kao cjeli paket tice, tu su rame uz rame i dijeli ih jako malo. Na kvalama se Hamilton-Mercedes cine najbrzi, a na utrci Vettel-Ferrari, s time bih rekao da su bolidi za mrvicu jaci jedan od drugog, kroz kvale Mercedes, a kroz trku Ferrari. S tim usporedbama Mercedesovih vozaca i Ferrarijevih, njihove razlike izmeđuse i zaostatak za vodecim samo aludiras na to da je Vettel najbolji od sva 4 jer ostavlja timskog u kvalama puno vise od Lewisa i zaostatak za vodecim smanji puno vise od timskog kolege jer izvuce maximum, a sve ignorisuci cinjenicu da je njegov timski kolega Kimi Raikkonen, zreo vozac za penziju, kada ga ne ide ni ne trudi se i vecina zaostataka za Vettelom su plod manjka rada i nemotiviranosti, a ne neke Vettelove magije. Ne pušim ja te priče kojim se između redova zeli nesto istaknuti :chill:
slikaslika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
@Heatblast Pusti ga, boli ga sto nije Vettel na slici. Drama queen u elementu zbog jedne slike razvija teorije zavjere. Pazi ti ovo zbog toga sto sam je navijac Alonsa ne bih smio nahvaliti Hamiltona jer to mi kao ne ide u korist haha :facepalm: :bonk: :rofl:

HeatBlast44
Baniran
Baniran
aaa i ja ne raumijem zasto ne bi smjeo postaviti to ? kao ja sad ne smijem postaviti na Ferrari temu koliko je dobar Ferrarijev bolid ove sezone, i to koristeci ni manje ni vise Talijanske izvore, jer navijam za Mc'Laren koji je sa Hondom propao u crnu zemlju, pa zbog toga je smijem pisnut za Ferrari :facepalm:
slikaslika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Dobro hajde, svi smo se manje više složili da je Mercedes brži bolid u kvalifikacijama, a u utrci su tu negdje, mala prednost ide na Ferrarijevu stranu, samo mislim da je Mercedesova prednost u kvalifikacijama izraženija već Ferrarijeva u utrci, ali prekosutra su kvalifikacije u Bahrainu, koji bi trebao zbog uvjeta pasati više Ferrariju, bar se tako nagađa, a nadam se da je istina i da će im bolidi biti što bliži u kvalifikacjama, skeptičan sam da Ferrari može biti u jednom krugu brži bolid, ali tko zna, možda i može, budemo vidjeli. Ja sigurno neću imati problema reći da je Hamilton uzeo pole na čistu brzinu, a za prehtodne dvije utrke sam mišljenja da je bolid ipak bio presudan.

EDIT: Što se tiče slike, mislim da sam rekao što je besmislena, pogotovo u njegovom postu. I molim lijepo citiraj me gdje sam ja to rekao da on ne smije nešto :facepalm:

HeatBlast44
Baniran
Baniran
po tvojoj prici izgleda da ne bi trebao postavljat, a sad da ja opet citam od rijeci do rijeci :chill:
slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡