Gledanje utrke u Zagrebu
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Nista fotke sa druzenja il ste se pofajtali 

Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Nema fotke, bili smo uživljeni u događanja na ekranu. Stavili su nam uz dva ekrana još i projektor na platno, popili kavicu, malo prokomentirali i odlično. 

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari

Sisu (fin.)
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ajd, utrka je bila vrlo zanimljiva pa vam nije za zamjerit .. Al opet 

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ove popodnevne bi bile zesce.. Neka klopa i onda po piviciFerrari Maniac je napisao/la:Znači baza je nađena, sad još nastaviti organizirati i uskoro će vam i ovi iz kafića donirati kolko ste im digli promet....

Fino Alla Fine
- cavallina
- Karting
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Ferrari, Sainz, Ocon, Vet
Meni je jako zao sto nisam ipak dosla, sutra imam kolokvij na faksu, pa mi je bilo puno brze pogledati od kuce jer imam jahanja do tamo par km...
Ante, iimate li u planu to organizirati i za iduce utrke?
Ideja je jaaaaako dobra
Ante, iimate li u planu to organizirati i za iduce utrke?
Ideja je jaaaaako dobra

#KeepFightingMichael
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
@Ferrari Maniac i Cavallina: Kad se bude organiziralo onda će biti članak na naslovnoj stranici portala, na Facebooku i to će onda biti real dealFerrari Maniac je napisao/la:Znači baza je nađena, sad još nastaviti organizirati i uskoro će vam i ovi iz kafića donirati kolko ste im digli promet....

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Aaaa ovo je bilo alfa testiranje..... dobro dobro samo vi organizirajte, kao što rekoh i ja ću sigurno jednom uloviti vremena i doći! 

Sisu (fin.)
- cavallina
- Karting
Možda bi se moglo dogovoriti nešto s Karting Arenom?
Prvenstveno zato što se bave 'istim' sportom, a imaju gore i kafić, još bi im to bila super reklama, tipa - pogledajte kako to rade profesionalci i odvozite svoj fastest lap... Uz naravno neki popust za F1puls članove i obostranu reklamu, mi njih i oni nas
Prvenstveno zato što se bave 'istim' sportom, a imaju gore i kafić, još bi im to bila super reklama, tipa - pogledajte kako to rade profesionalci i odvozite svoj fastest lap... Uz naravno neki popust za F1puls članove i obostranu reklamu, mi njih i oni nas

#KeepFightingMichael
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Tamo sigurno ne, obzirom da je Darjan već dogovorio s njima, pa ima i nekakav baner dolje na stazi. Ne bih baš reklamirao tuđi portal
Lokacija nije problem, neka dođu ljepša vremena pa ćemo napraviti nekakav event ako bude zainteresiranih.
Sent from my PRO 5 using Tapatalk

Sent from my PRO 5 using Tapatalk
- CrashOverride Verified
- Formula 1
MaxF1 to vec organizira sa Karting Arenom
Fino Alla Fine
- cavallina
- Karting
Da, vidjela sam sada... Steta sto su uhvatili prije nas to, iskreno nisam ni pogledala sto ima na tom portalu... Ali svakako logicna suradnja, ispricavam se ako je ispalo da kopiram tudje ideje
Makar, iskreno mislim da ne bi bilo puno stete ni kad bismo se udruzili i s njima, nema nas bas toliko da se trebamo grupirati u 'klanove' raznih portala i medjusobno gledati preko nisana
Na ovom portalu sam od pocetka, najprije dosta dugo pasivno, pa sam se i registrirala - i zaista je fantastican i divim se ljudima koji ulazu svoj rad i volju u ovo, to se stvarno vidi
Ali mozda bi se neke stvari dale napraviti i zajednicki
Makar, iskreno mislim da ne bi bilo puno stete ni kad bismo se udruzili i s njima, nema nas bas toliko da se trebamo grupirati u 'klanove' raznih portala i medjusobno gledati preko nisana
Na ovom portalu sam od pocetka, najprije dosta dugo pasivno, pa sam se i registrirala - i zaista je fantastican i divim se ljudima koji ulazu svoj rad i volju u ovo, to se stvarno vidi

Ali mozda bi se neke stvari dale napraviti i zajednicki
#KeepFightingMichael
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Sad ces dobit ban zbog plagijatorske ideje

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ja se iz tog razloga jako tesko odlucujem na grupno gledanje icega.. Volim to sve u miru pogledat, opsovat nekog i nesto ak trebakikijv97 je napisao/la:Samo sto ne volim brbljanje u toku utrke....

A poslije pase pivo i komentiranje do iznemoglosti...

Fino Alla Fine