Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Zasitili su se ljudi kvizova, značajno je pao broj sudionika, ne treba forsirati bezveze... Krenula je sezona, sad ima tema koliko hoćeš, to su materijali za pauze 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Znači, čekamo da prođe Mađarska....avetma je napisao/la:Zasitili su se ljudi kvizova, značajno je pao broj sudionika, ne treba forsirati bezveze... Krenula je sezona, sad ima tema koliko hoćeš, to su materijali za pauze

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Prošli kviz je imao i više nego solidan broj sudionika, njih 211. Nemoj da te mali broj komentara u članku zavaraavetma je napisao/la:Zasitili su se ljudi kvizova, značajno je pao broj sudionika, ne treba forsirati bezveze... Krenula je sezona, sad ima tema koliko hoćeš, to su materijali za pauze

Ali u globalu se slažem da je bolje te kvizove ostaviti za crne dane.
- avalon
- Karting
- S nama već: 10 god
a di sam ja to napisa da će portal propast zbog bedževa ? osim ako ovo "PS baš me zanima kako će se ovo odrazit na budučnost ... šteta bi bilo da zbog ovih "inovacija" počme opadat interes .." ti nisi preveo onako kao ti paše npr ovo " baš me zanima kako će se ovo odrazit na budučnost" ili eventualno opadanje interesa za tebe je = propast ? valjda sam zaista to mislija ali nisam bija svjestan šta pišem . fala ti šta si mi objasnija moje mislisenna66 je napisao/la:Vetma pobijedio avalona njegovim oruzjem hahah. Znaci ubio sam se od citanja. Tocke ni za lijek.
@avalon zasto bi portal probao zbog bedževa?! Haha. Trazis dlaku u jajetu.

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Vidim da je kolega raca odgovorio. Pa da ponovimo.
"Pa otkud ti čak i pomisao da bi zbog gubitka nekog avatara ili neke, eventualno, minorno loše inovacije, počeo padat interes za praćenje ovog portala?"
Oke i da nisi mislio na propast, spominjes pad interesa i budućnost portala zbog mrtvih bedževa ili drugih inovacija s kojima se Ante "igra". Do sada je Vetma vukao poteze koji su u zadnje vrijeme digli portal jako visoko, a ako se potezi i ne pokazu uspjesnim on ce uz par klikova vratiti kako je bilo. Tko zna koliko je samo vremena ulozio u kreiranju igre F1puls manager na kojem je 300 ljudi (od kojih je masa novih ljudi). Jel ta inovacija napravila nesto lose, neki pad interesa? Nije. Ukino je lajkove i minuse, ogroman pomak. Ljudi napokon ne moraju strepiti oce li njihov komentar pobrat 10 minusa samo zato sto je u ugromnom tekstu spomenuo npr. Hamiltona. Napokon vidimo rasprave daleko kvalitetnije nego prije. Mozemo do sutra nabrajati sve dobre stvari sto je napravio za portal. Ponavljam, niti jedna stvar koju je napravio nije rezultirala "padom interesa". Trebao si reci Ante ne sviđa mi se a ne pisati tekst koji nema smisla. Naravno da mu pukne film.
Imas gresku u svom postu, napisao si tocku, mora da ti je pobjeglo.
Avalone nemoj se ljutiti, ali da se znas izrazavati barem s kojom tockom i zarezom mnogi bi te shvatili. Ovako ne znamo sto si namjeravao reci...a vidim i da znas reci dosta toga sto nisi namjeravao jer si brzoplet. Polako avalone. Imas vremena za pisanje komentara.
"Pa otkud ti čak i pomisao da bi zbog gubitka nekog avatara ili neke, eventualno, minorno loše inovacije, počeo padat interes za praćenje ovog portala?"
Oke i da nisi mislio na propast, spominjes pad interesa i budućnost portala zbog mrtvih bedževa ili drugih inovacija s kojima se Ante "igra". Do sada je Vetma vukao poteze koji su u zadnje vrijeme digli portal jako visoko, a ako se potezi i ne pokazu uspjesnim on ce uz par klikova vratiti kako je bilo. Tko zna koliko je samo vremena ulozio u kreiranju igre F1puls manager na kojem je 300 ljudi (od kojih je masa novih ljudi). Jel ta inovacija napravila nesto lose, neki pad interesa? Nije. Ukino je lajkove i minuse, ogroman pomak. Ljudi napokon ne moraju strepiti oce li njihov komentar pobrat 10 minusa samo zato sto je u ugromnom tekstu spomenuo npr. Hamiltona. Napokon vidimo rasprave daleko kvalitetnije nego prije. Mozemo do sutra nabrajati sve dobre stvari sto je napravio za portal. Ponavljam, niti jedna stvar koju je napravio nije rezultirala "padom interesa". Trebao si reci Ante ne sviđa mi se a ne pisati tekst koji nema smisla. Naravno da mu pukne film.
Imas gresku u svom postu, napisao si tocku, mora da ti je pobjeglo.

Avalone nemoj se ljutiti, ali da se znas izrazavati barem s kojom tockom i zarezom mnogi bi te shvatili. Ovako ne znamo sto si namjeravao reci...a vidim i da znas reci dosta toga sto nisi namjeravao jer si brzoplet. Polako avalone. Imas vremena za pisanje komentara.

- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
moze moze, crvena četeres' četvorka prejako 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Za one koje zanima, evo vizualni presjek otvaranja stranice po tjednima. Označeni su neki događaji čisto da se lakše snaći na vremenskoj liniji, a horitonzalne crte označavaju 100 tisuća, odnosno 200 tisuća otvaranja portala.

p.s. ovaj pad skoro na 0 u 2017. godini je onaj period kad stranica nije radila.

p.s. ovaj pad skoro na 0 u 2017. godini je onaj period kad stranica nije radila.
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Onda si moraš pročitati knjigu od Williama Faulknera - "Krik i bijes"senja je napisao/la:Ja sam baš uživao čitati ovaj avalon style komentar. Klizi tekst samo tako. Što se mene tiče, samo naprijed.

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- HeatBlast44
- Baniran
imam problem otkako su uvedeni ovi reddit style avatari na konentarima ispod clanaka... nece mi se prijavit na stranici i nmg na clancima nista komentarisat, a kad pritisnem da se prijavi prebaci me na forum, pa kad se opet vratim na pocetnu ili na clanak, odjavi me...

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Bedževi nisu povezani s login sustavom direktno. Odlogiraj se na forumu, izbriši kolačiće i ponovo se logiraj normalno na portalu. S tim da pazi da se logiraš s korisničkim imenom + lozinkom, a ne sa e-mailom.HeatBlast44 je napisao/la:imam problem otkako su uvedeni ovi reddit style avatari na konentarima ispod clanaka... nece mi se prijavit na stranici i nmg na clancima nista komentarisat, a kad pritisnem da se prijavi prebaci me na forum, pa kad se opet vratim na pocetnu ili na clanak, odjavi me...
Btw. meni chrome u posljednje vrijeme konstantno nudi e-mail da se logiram s njim, umjesto korisničkog imena, ne znam koje su to fore... I par korisnika se javilo da se ne može logirati, a kad sam podsjetio da treba upisati username+password, a ne mail, onda je prošlo ok.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Meni isto nudi mail. Meni je chrome ponudio da li zelim spremiti lozinku i mail za sljedeci put kada se logiram u PulsManageru, ja klinuo, reko ajd, i od tada mi pamti mail i lozinku kad se na forumu prijavljujem. Ne znam....

- HeatBlast44
- Baniran
@avetma ma nije problem bio mail, nego jednostavno zbog nekog razloga nije htjelo da se prijavi na pocetnoj i na clancima, a na forumu sve normalno radi. Sad je sve ok 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Izbrisane su sve poruke koje si napisao, a koje krše pravila foruma.tutta je napisao/la:i zasto su mi izbrisane sve poruke nisam nikoga vrijedjao niti zalazio u zabranjene teme?
Registraciju si obavio, a inače nije ograničeno na gmail nego na bilo koji mail koji je aktivan. Ako nisi dobio aktivacijski mail, moguće da je prošao u Spam folder, potraži tamo.
-
tutta
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: ferrari mclaren
mozda nebi bilo lose da postoji zasebna tema sa popisom baniranih levata pa da mozemo na jednom mjestu vidjeti sve te bisere. takodjer bi bilo dobro uvesti sustav kaznjavanja, da se ne tretira svaki prekrsaj jednako i tako bi ljudi dobili zasluzene kazne. tipa npr prvi prekrsaj zuti karton, a drugi ili treci trajni ban.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ne treba nikakva tema s popisom baniranih, neke budale se ponose kad ih istakneš na taj način. Ovako ih baniramo i kao da nikad nisu bili tu. Prekršaji postoje, administratori vode brigu o tome, nema potrebe javno zamarati ostale forumaše tim detaljima.tutta je napisao/la:mozda nebi bilo lose da postoji zasebna tema sa popisom baniranih levata pa da mozemo na jednom mjestu vidjeti sve te bisere. takodjer bi bilo dobro uvesti sustav kaznjavanja, da se ne tretira svaki prekrsaj jednako i tako bi ljudi dobili zasluzene kazne. tipa npr prvi prekrsaj zuti karton, a drugi ili treci trajni ban.