Konkurentski portali i ostali mediji
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
EEE al ja ne vjerujem pa lik sam piše po forumu 13 stranica SAM napiso. Kaj jel ga nako plača sa to ili???? Al ček ner kužim sad kaj je na kraju s Jergovićem?
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
22.03.2020. 6:24
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Izgleda da je menadžment sreanice GP1.hr (čit.:vlasnik) prepoznao potencijal zarade na toj forumskoj temi, pa postavio pop-up reklamu.senna66 je napisao/la:Samo neka on ostane tamo, vise ce se ljudi preseliti ovdje kada vide u sto se GP1 pretvorio, pardon GP1hub XXX

[ link do slike ]
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Crankshaft
- Karting
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Alonso, Renault
Stvarno žalosno u šta se to pretvorilo.
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1

Na stranu ovo propadanje stranice koje su svi svijesni, nego ovih 13 forumskih stranica? LoL

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ta tema ima 30 stranica, netko zbilja ima previše slobodnog vremena (i ogromnu desanku)
Možda je to ustvari genijalni plan za oživljavanje GP1 portala te ujedno privlačenje mlađe (tinejdžerske, muške točnije) publike u svijet Formule 1

Možda je to ustvari genijalni plan za oživljavanje GP1 portala te ujedno privlačenje mlađe (tinejdžerske, muške točnije) publike u svijet Formule 1

- F12013
- Karting
- S nama već: 9 god 3 mj
Volio bih ako mi tko može malo pojasnit što se to točno događalo na GP1 kada je otišao Ante Vetma i ostala ekipa. Zbog čega se dogodio raspad na GP1? Jednostavno nisam bio toliko aktivan na portalima u to vrijeme pa mi se čini da sam neke stvari propustio. Pa ako tko može detaljnije pojasnit bio bih zahvalan
!

- pigmalion
- Formula 1
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Zanima me da li će https://www.f1puls.com/ vratiti Oton Ribiča, sada kada je GP1 vrisnuo?
I da li https://www.f1puls.com/ ima namjeru angažirati Mladena Jergovića?
I treće najbitnije - kako bi https://www.f1puls.com/ trebao / mogao riješti financijsku konstrukciju bar do kraja 2017-e?
Dođe nam teško pročitati na naslovnici da bi u ovom trenutku mogli trajati do utrke u Baku-u? Zar nemate financijski plan? Ne možete financijski ovisiti samo od donatora i pratitelja F1 - mi smo tanki sa lovom.....
Šteta da sve ovisi o toj lovi..... bizarno - najskuplji sport na svijetu, a naši F1 genijalci tanki sa lovom.....
I da li https://www.f1puls.com/ ima namjeru angažirati Mladena Jergovića?
I treće najbitnije - kako bi https://www.f1puls.com/ trebao / mogao riješti financijsku konstrukciju bar do kraja 2017-e?
Dođe nam teško pročitati na naslovnici da bi u ovom trenutku mogli trajati do utrke u Baku-u? Zar nemate financijski plan? Ne možete financijski ovisiti samo od donatora i pratitelja F1 - mi smo tanki sa lovom.....
Šteta da sve ovisi o toj lovi..... bizarno - najskuplji sport na svijetu, a naši F1 genijalci tanki sa lovom.....
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Oton i mi smo u dobrim odnosima, bio je fer prema nama od prvog do zadnjeg dana, a vjerujem da vrijedi i obratno. GP1 je vrisnuo davnih dana, samo se koprca jer ima financijsku injekciju koja ih može držati vječno ovako u statusu zombija. Ako Oton poželi tu opet pisati, dapače, ko da nikad nije ni otišao.pigmalion je napisao/la:Zanima me da li će https://www.f1puls.com/ vratiti Oton Ribiča, sada kada je GP1 vrisnuo?

Nema.pigmalion je napisao/la: I da li https://www.f1puls.com/ ima namjeru angažirati Mladena Jergovića?
To je dramatično napisano da bi potaklo donacije, ali naravno da neće stranica ići offline u Bakuu. To je otprilike datum do kojeg možemo ići bez da idemo u minus. Dvije godine smo radili s minusom, to sam objasnio svim autorima u startu da za njih nema honorara, a Marko i ja smo doslovno išli u minus plaćajući troškove održavanja. Druga je priča to što su sada s novim serverom troškovi drastično veći pa je pitanje koliko dugo bi se toleriralo ići u minus, ali o tom potom ako do toga dođe. Tko zna, možda u nekom trenutku i T-com odluči imati odgovarajući internetski portal za ogroman projekt kao što je F1 umjesto onih smijurija od vijesti koje trenutno pišu, pa mi odradimo taj dio uz pokrivene troškove servera i autora. Možda Dado napokon odustane od GP1 pa ga Puls preuzme i onda guramo prema nekakvoj nuli uz dodatne posjete i reklame. Tko zna kuda će sve voditi, samo nek nama živi F1pigmalion je napisao/la: I treće najbitnije - kako bi https://www.f1puls.com/ trebao / mogao riješti financijsku konstrukciju bar do kraja 2017-e?

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
F12013 je napisao/la:Volio bih ako mi tko može malo pojasnit što se to točno događalo na GP1 kada je otišao Ante Vetma i ostala ekipa. Zbog čega se dogodio raspad na GP1? Jednostavno nisam bio toliko aktivan na portalima u to vrijeme pa mi se čini da sam neke stvari propustio. Pa ako tko može detaljnije pojasnit bio bih zahvalan!

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
http://www.index.hr/sport/clanak/situac ... 60313.aspx
[ link do slike ]
Svaka čast ekipa na ovom komentaru
Ne razumijem šta maxf1.net pokušava dobiti s ovim sporazumom sa Index-om. Jbt, objave danas članak koji je na Max F1star već tri dana i to nakon 9 novih članaka na Max F1. Sad će oni objavljivat svakih 5 dana neki članak za koji su skontali da bi najviše prašine mogao dići.

[ link do slike ]
Svaka čast ekipa na ovom komentaru

Ne razumijem šta maxf1.net pokušava dobiti s ovim sporazumom sa Index-om. Jbt, objave danas članak koji je na Max F1star već tri dana i to nakon 9 novih članaka na Max F1. Sad će oni objavljivat svakih 5 dana neki članak za koji su skontali da bi najviše prašine mogao dići.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
MAXf1 ide na click-bait način dobiti koji posjet više, što se savršeno uklapa u filozofiju index.hr-a. Baš me razočaralo šta su počeli raditi. Nekidan članak o Perezu, naslov nigdje veze s tekstom. "Ako ste mislili da F1 vozači nisu sportaši, promislite opet nakon što pročitate ovaj članak!" - stoji u naslovu, ja otvorim - unutra članak kako je Perez morao izgubti par kila.
Okej, to funkcionira na kratki rok, dobit će koji klik, zaraditi koji euro na reklamama, uložiti taj euro za reklame na facebooku, opet dobiti koji klik i koji euro, pa tako u krug. Posjeti se vrte, a zajednice nigdje, komentari i forum 0 bodova, to se ne gradi na taj način.
I onda se u komentarima na imbexu jave neki tipovi koji su gledali par utrka prije deset godina i tvrde kako je danas Formula 1 smeće. Dobro je Louie CK rekao u jednom klipu, svi se žale na moderne mobitele i mreže i suvremenu tehnologiju, kao, joj blokirao mi je na sekundu, ovo ne valja ništa, prije je sve bilo bolje! Nije da to ne valja nego ne valja sve ostalo, tvoj život oko njega ne valja pa si zato frustriran. Ta nostalgija za starim vremenima čini mi se često nema uopće uporište nego nam se čini da je bilo bolje jer smo bili mlađi pa je bilo bolje općenito vrijeme i sve. Ja sam 2004. gledao svaki Schumijev krug fasciniran iako bi bilo po par vozača u istom krugu, a najbliži njegov pratitelj Barrichello 45 sekundi iza njega. Kažem, to mi je bilo istinski zanimljivo. I sad mi netko tvrdi da je ovo nekidan u Australiji bilo dosadno i da je prije bilo bolje.

I onda se u komentarima na imbexu jave neki tipovi koji su gledali par utrka prije deset godina i tvrde kako je danas Formula 1 smeće. Dobro je Louie CK rekao u jednom klipu, svi se žale na moderne mobitele i mreže i suvremenu tehnologiju, kao, joj blokirao mi je na sekundu, ovo ne valja ništa, prije je sve bilo bolje! Nije da to ne valja nego ne valja sve ostalo, tvoj život oko njega ne valja pa si zato frustriran. Ta nostalgija za starim vremenima čini mi se često nema uopće uporište nego nam se čini da je bilo bolje jer smo bili mlađi pa je bilo bolje općenito vrijeme i sve. Ja sam 2004. gledao svaki Schumijev krug fasciniran iako bi bilo po par vozača u istom krugu, a najbliži njegov pratitelj Barrichello 45 sekundi iza njega. Kažem, to mi je bilo istinski zanimljivo. I sad mi netko tvrdi da je ovo nekidan u Australiji bilo dosadno i da je prije bilo bolje.

- cavallina
- Karting
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Ferrari, Sainz, Ocon, Vet
F12013 je napisao/la:Volio bih ako mi tko može malo pojasnit što se to točno događalo na GP1 kada je otišao Ante Vetma i ostala ekipa. Zbog čega se dogodio raspad na GP1? Jednostavno nisam bio toliko aktivan na portalima u to vrijeme pa mi se čini da sam neke stvari propustio. Pa ako tko može detaljnije pojasnit bio bih zahvalan!
S obzirom da me u F1 svijetu nije bilo dosta dugo, a ponovno sam usla bas na ovaj forum i portal, to i mene zanima. Po ovome što sam čitala do sada zvuči interesantna priča i pitanje

#KeepFightingMichael
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Potpis na ovaj komentar na Imbexu i na Antin post ovdje
Također "obožavam" ove F1 stručnjake koji samo znaju srati po Formuli 1, govoriti o broju pretjecanja, zvuku i o tome kako je sve prije bilo bolje (što me u svakom području uvijek razveseljava)

Također "obožavam" ove F1 stručnjake koji samo znaju srati po Formuli 1, govoriti o broju pretjecanja, zvuku i o tome kako je sve prije bilo bolje (što me u svakom području uvijek razveseljava)

- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Mislim da je suvisno ekipa vama soliti pamet sta da radite, posao koji do sad radite je perfektan. No kad ste ovako daleko otisli, zasto ti Anto i Marko ne idete od firme do firme i ne pocnete tako traziti sponzore. Nadjite nekog pravnika da vam napravi neku vrstu ugovora, koja vas moze obavezati, cisto da ste profesionalni.
Ovaj portal ima finu posjetu, globalnog je karaktera, mozete sasvim sigurno naci nekog sponzora da vas gura.
Ne znam jeste li u toj fazi trazenja, no ja da sam na vasem mjestu zujao bih 24h i trazio sponzore. Steta je za ovakav forum, da nema sponzore. Pa makar eurokrem reklamirali ili spagete, vegetu sta god, to ce vas drzati u zivotu.
Razumijem da je tesko, ali imate finu priliku da ovo unovcite, tacnije da zaradjujete, da niste ni u kakvom minusu!
Ovaj portal ima finu posjetu, globalnog je karaktera, mozete sasvim sigurno naci nekog sponzora da vas gura.
Ne znam jeste li u toj fazi trazenja, no ja da sam na vasem mjestu zujao bih 24h i trazio sponzore. Steta je za ovakav forum, da nema sponzore. Pa makar eurokrem reklamirali ili spagete, vegetu sta god, to ce vas drzati u zivotu.
Razumijem da je tesko, ali imate finu priliku da ovo unovcite, tacnije da zaradjujete, da niste ni u kakvom minusu!
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Bilo je nekih razgovora, nije to neostvarivo, ali nam nije trenutno prioritet. Svi teško izdvajaju pare, što je razumljivo, a ako nešto daju onda očekuju da će portal biti prepun njihovih reklama ala jutarnji.hr, a to neće ići. Dogovor može, ali ne pod svaku cijenu, ni blizu. Portal ide sasvim solidno trenutno, jest da je server skup, ali dok funkcionira trenutni model nećemo ga mijenjati. Što opet ne znači da nemamo plan b i cSlavenowsky je napisao/la:Mislim da je suvisno ekipa vama soliti pamet sta da radite, posao koji do sad radite je perfektan. No kad ste ovako daleko otisli, zasto ti Anto i Marko ne idete od firme do firme i ne pocnete tako traziti sponzore. Nadjite nekog pravnika da vam napravi neku vrstu ugovora, koja vas moze obavezati, cisto da ste profesionalni.

- DaveGilmour
- Formula 2
- Navija za: Sve driven by Verstappen
U životu nisam vidio ovoliko glupih komentara na jednom mjestuVettel-Ferrari je napisao/la:http://www.index.hr/sport/clanak/situac ... 60313.aspx

Žao mi je što sam uopće kliknuo na link.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
To su ovi neandertalci sta na 24 sata procitaju clanak nakon utrke i misle da prate F1, a glavni izgovor zasto ne prate je to da je tehnologija unistila F1. Tu i tamo se nađe i neki biser koji ne prati zbog zvuka. Jer eto on voli slusat zvuk motora i to je ono sto je najbitnije kod utrkivanja.
Prizivali su vise pretjecanja, uvede se DRS, e sad je previse pretjecanja, preumjetno je. Naprave odlicne i najbrze bolide ikada, pretjecanja su teska, vozaci umorni izlaze iz bolida kao da im je netko svu mast izvadio. Nevalja. Gume neka budu kraceg vijeka za vise zaustavljanja, nevalja. Pirreli p*deri F1ste sj*bali. Sad naprave gume da drze ko lude...nevalja!!!
Pa jbte troboj Pereza, Hulka i Alonsa sam pogledao 15 puta. Meni je to bilo ljepse za vidjeti nego skoro sva pretjecanja iz 2016.
Ja sam fasciniran i sretan s cinjenicom da su pretjecanja sada teska skoro kao onda kada sam poceo pratiti F1...svako pretjecanje je sada djelo vozaca a ne samo DRS krila i tipke za njegovu aktivaciju. Meni je ovo pozitivan sok. Jer vec iz navike kada sam vidio bolid unutar sekunde znao sam da je to to, da prolazi ovog ispred sebe 95%. Znas to vec unaprijed, a prije je bila totalna suprotnost. Grizes nokte, kunes i proklinjes od nervoze. Ja sam uzivao u borbama MS-a i Alonsa...te borbe su trajale nekoliko krugova, a ne par sekundi. Nesto sto mi je urezano u pamecenje vjerojatno dok cu bit ziv. Hakkinenovo preticanje u Spa sam gledao ko klinac, vristim, stari sjedi do mene i kaze jebemu sto nisam stavio snimat utrku na kasetu. Napeto sam gledao svaki potez, tko ce ranije, a tko kasnije kociti. Hoce li tko napraviti gresku pod pritiskom? Nisu me zanimale ni gume ni strategije ni tehnikalije ni nista, gledao sam F1 zbog 3 direktora svemira: Schumija, Hakkinena, Alonsa i njihovih borbi, pretjecanja i te napetosti
Sada F1 lici na to, na ta vremena. Vettel - Hamilton borba, nije to bila borba kotac uz kotac, ali je meni bila napeta i interesantna. Bila je to dobra borba onome tko voli i zna F1 dovoljno od onoga neandertalca. Siguran sam da ce biti jos puno uzbudljivih borbi Vettela i Hamiltona. Neki dan sam vidio sliku na koju sam protrnuo.
[ link do slike ]
Ono sto mene nervira i zabrinjava je to da F1 ne ucini opet istu gresku i slusa te "neandertalce". Jer kad god vidim na fejsu podjeljeni link za clanak prvi komentari, nazalost s najvise lajkova su npr. F1 is so boring/shit/bring back v10.
Neka F1 slusa vozace, a ne povrsne fanove.
[ link do slike ]
A jbmu zar i MaxF1 posao krivim putem!? Nisam neko vrijeme dolazio tamo pa nisam bas u toku, ali ako je ovo istina onda sam razocaran. Neke njihove sam clanke citao vise puta kolko su zanimljivi bili.
Prizivali su vise pretjecanja, uvede se DRS, e sad je previse pretjecanja, preumjetno je. Naprave odlicne i najbrze bolide ikada, pretjecanja su teska, vozaci umorni izlaze iz bolida kao da im je netko svu mast izvadio. Nevalja. Gume neka budu kraceg vijeka za vise zaustavljanja, nevalja. Pirreli p*deri F1ste sj*bali. Sad naprave gume da drze ko lude...nevalja!!!
Pa jbte troboj Pereza, Hulka i Alonsa sam pogledao 15 puta. Meni je to bilo ljepse za vidjeti nego skoro sva pretjecanja iz 2016.
Ja sam fasciniran i sretan s cinjenicom da su pretjecanja sada teska skoro kao onda kada sam poceo pratiti F1...svako pretjecanje je sada djelo vozaca a ne samo DRS krila i tipke za njegovu aktivaciju. Meni je ovo pozitivan sok. Jer vec iz navike kada sam vidio bolid unutar sekunde znao sam da je to to, da prolazi ovog ispred sebe 95%. Znas to vec unaprijed, a prije je bila totalna suprotnost. Grizes nokte, kunes i proklinjes od nervoze. Ja sam uzivao u borbama MS-a i Alonsa...te borbe su trajale nekoliko krugova, a ne par sekundi. Nesto sto mi je urezano u pamecenje vjerojatno dok cu bit ziv. Hakkinenovo preticanje u Spa sam gledao ko klinac, vristim, stari sjedi do mene i kaze jebemu sto nisam stavio snimat utrku na kasetu. Napeto sam gledao svaki potez, tko ce ranije, a tko kasnije kociti. Hoce li tko napraviti gresku pod pritiskom? Nisu me zanimale ni gume ni strategije ni tehnikalije ni nista, gledao sam F1 zbog 3 direktora svemira: Schumija, Hakkinena, Alonsa i njihovih borbi, pretjecanja i te napetosti
Sada F1 lici na to, na ta vremena. Vettel - Hamilton borba, nije to bila borba kotac uz kotac, ali je meni bila napeta i interesantna. Bila je to dobra borba onome tko voli i zna F1 dovoljno od onoga neandertalca. Siguran sam da ce biti jos puno uzbudljivih borbi Vettela i Hamiltona. Neki dan sam vidio sliku na koju sam protrnuo.
[ link do slike ]
Ono sto mene nervira i zabrinjava je to da F1 ne ucini opet istu gresku i slusa te "neandertalce". Jer kad god vidim na fejsu podjeljeni link za clanak prvi komentari, nazalost s najvise lajkova su npr. F1 is so boring/shit/bring back v10.
Neka F1 slusa vozace, a ne povrsne fanove.
[ link do slike ]
A jbmu zar i MaxF1 posao krivim putem!? Nisam neko vrijeme dolazio tamo pa nisam bas u toku, ali ako je ovo istina onda sam razocaran. Neke njihove sam clanke citao vise puta kolko su zanimljivi bili.
Zadnja izmjena: senna66 Verified, dana/u 30.03.2017., 22:11, ukupno mijenjano 1 put.

- Slavenowsky
- Formula 1
Ono je bio vise neki primjer, logicno mi je da reklamirate sportsku opremu tipa Puma koja je sad vecinski sponzor u F1, neko motorno ulje itd...
Firme koje distribuiraju ovakve brendove mogu godisnje izdvojiti po 300-400 do 1000 € za reklamiranje, to je za njih baksis, a za vas 1 godina u zivotu, bez vasih troskova.
Ja sam svoje bankovne racune zaledio, za koji dan letim u Swe, bice odozgo nekih parica, ali opet morate malo jurisat sa nekom vrstom profita. Nije to nikakva vrsta pohlepe i da ce te od ovog portala napraviti cirkus, to je samo da ucvrstite temelje ovog portala, a i svoj trud da nagradite.
Firme koje distribuiraju ovakve brendove mogu godisnje izdvojiti po 300-400 do 1000 € za reklamiranje, to je za njih baksis, a za vas 1 godina u zivotu, bez vasih troskova.
Ja sam svoje bankovne racune zaledio, za koji dan letim u Swe, bice odozgo nekih parica, ali opet morate malo jurisat sa nekom vrstom profita. Nije to nikakva vrsta pohlepe i da ce te od ovog portala napraviti cirkus, to je samo da ucvrstite temelje ovog portala, a i svoj trud da nagradite.
Zadnja izmjena: Slavenowsky, dana/u 30.03.2017., 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...