Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
drago mi je da ćete (ćemo) dobit bolju uslugu... ako im je za vjerovat, jel'te.
jedino mi jedna stvar nije jasna...zar vi već niste platili 10 k kn kad je pao server da budete mirni do 03/18 ili se to trebalo plaćati u ratama na mjesečnoj ili nekoj drugoj bazi?

i naravno, hvala jesteru!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
zekohonda je napisao/la:drago mi je da ćete (ćemo) dobit bolju uslugu... ako im je za vjerovat, jel'te.
jedino mi jedna stvar nije jasna...zar vi već niste platili 10 k kn kad je pao server da budete mirni do 03/18 ili se to trebalo plaćati u ratama na mjesečnoj ili nekoj drugoj bazi?

i naravno, hvala jesteru!
Platili smo istu večer kad je stranica pala (24. veljače), ali je 45 dana rok tijekom kojeg imamo pravo na povrat novca i zato sam paranoičan jer primjećujem određene "red zone" alerte u cpanelu, a hostgator mudro šuti. I sve mic po mic sam zaključio da šute i ne upozoravaju jer znaju da smo unutar 45 dana i ako bilo što prigovore da ćemo tražiti novac natrag. Bojim se što bi se dogodilo da smo čekali da prođe taj rok, mislim da bi nas rušili 46. dan. Zato sam, dok je još vrijeme, platio novom hostu i sad čekam da mi stari host vrati uplatu tako da se to pokrije da budemo na nuli (tj. u kontroliranom minusu :mrgreen: ).

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
avetma je napisao/la:Jester je naš novi premium donator, produljio život portala za još mjesec dana! Znači da smo osigurani barem tamo do VN Kanade :)

Naravno, ide i bedž uz ime, samo da riješim još neke sitnice na portalu i sredim i to.

Sent from my PRO 5 using Tapatalk
Evo postavljen bedž i uklonjene reklame, još ću staviti avatar dolje. Sad još samo da se Jester javi na forum da vidimo kako mu stoji novi bedž :mrgreen: :pivo:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Vidim, fali mi komentara i vijesti :prcnjau:
Jester :thumbs: :pivo: :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Da, to je neizbježno. Svakom se domena refresha u različito vrijeme (tijekom 24 sata bi moralo svima biti gotovo), a ako vam se još nije refreshala nego otvara stari server i napišite komentar - činit će se kao da je taj komentar nestao kad vam se krene ucitavati novi server. :)

Nezgodno jest, ali bitno mi je bilo ovo obaviti prije Australije. Jer će sada faliti deset komentara ili dvadeset poruka na forumu, a da smo isti postupak obavili kad krene sezona - bio bi žešći clusterfuck s tim nestajanjem komentara.

Znam da smo na GP1 jednom radili isti proces, ali odmah drugi dan od otvaranja portala, još 2011. I onda je bilo još gore jer su se ljudi masovno registrirali baš u momentu dok se server mijenjao. Onda sutradan došli na portal i ne prihvaća login jer nisu registrirani, pa ajd ti to objasni širokom puku. :mrgreen:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Jester kralju! :pivo: :klanjam:

Vetma, želim vam dugu sreću sa novim hostom.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Merc (6)
avetma je napisao/la:
avetma je napisao/la:Jester je naš novi premium donator, produljio život portala za još mjesec dana! Znači da smo osigurani barem tamo do VN Kanade :)

Naravno, ide i bedž uz ime, samo da riješim još neke sitnice na portalu i sredim i to.

Evo postavljen bedž i uklonjene reklame, još ću staviti avatar dolje. Sad još samo da se Jester javi na forum da vidimo kako mu stoji novi bedž :mrgreen: :pivo:
Nema na čemu, sve za dobru ekipu. A i ispod časti mi je dopustiti da samo jedan Zabočan sam nosi teret jednog mjeseca :thumbs: :pivo:
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

Firemarshall
Karting
Karting
S nama već: 9 god 7 mj
Jester je napisao/la:
avetma je napisao/la:

Nema na čemu, sve za dobru ekipu. A i ispod časti mi je dopustiti da samo jedan Zabočan sam nosi teret jednog mjeseca :thumbs: :pivo:
Svaka cast @Jester

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
@vetma
Hmmm...ne znam da li si primjetio, ali kao da su neke poruke nestale na forumu i portalu?
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Ne znam jel se nekom isto ovo desava, kad iz offline gledam (neregistrovan) poruke stoje iz nekog vremena, kao da se nista ne desava, a kad se logiram aktivnost je drugacija!

Btw. svaka cast ovim momcima sto doniraju, uskoro palim u Swe, pa ce biti neke podrske iz dijaspore.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Frantic
Formula 1
Formula 1
Objasnio čovjek sinoć u 22:40. :chill: :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Koji deja vu me spičio čitajući nove teme, sve sam već vidio, ali nekih poruka nema i malo je drukčije, ko da sam u zoni sumraka :prcnjau:
Nadam se da s ovim hostom neće biti problema kao s prijašnjim i da će novi server normalno funkcionirati.
Svaka čast svim donatorima koji pomažu da ova naša F1 zajednica živi čim duže :klanjam:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
hahah.. totalna zona sumraka.. pišem postove koji nestaju. Sad idem postati u Ferrarijevoj temi i baci me na login, ponovo.. kad ono neki novi postovi, i skužim da mi se prikazio stari server, a sinoć novi.. čak sam u međuvremenu postao nešto na stari server danas (a i na novi sinoć).
Ma totalni pičvajz... :prcnjau: :dafuq: :rofl:

uglavnom, još uvijek je nesinhroniziran tapatalk, sa html verzijom forum, dečki oprez. :mrgreen:

nadam se da je to-to.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Demonstrativno neću ništa više da pišem dok se ova 3.14zdarija sa serverom i refreshanjem ne riješi :chill:
:rofl:
Možda nešto u mojoj omiljenoj temi :paziovo:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
U roku 48 sati se mora refreshati svima, kako su mi rekli. Iako, kako vidim već se refreshalo svuda po svijetu: https://www.whatsmydns.net/
(samo upisati www.f1puls.com gore, a ako pokazuje naš novi ip 198.143.184.166 znači da je tu pokupilo refresh. stari ip je 50.116.116.227)

Čini se da je sve ok osim u Kaliforniji i u Kini, a to nas se ne tiče. Znači, samo vam je do browsera. Ja sam očistio cache i sad mi otvara sve ok. Mobitel je zezao neko vrijeme, ali je sam od sebe pokupio isto novi ip i sve je ok. Statistike pokazuju da je većini u redu, ali tu i tamo još netko zaluta na stari...

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Liam Lawson
Bas fale srcad na vijestima.

Hoce li se vracati?
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Fale vama žene, a ne srcad :mrgreen: Do prve utrke sigurno ne, onda ću pogledati brojeve kako nam server diše pa ćemo vidjet vraćaju li se ili ne.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Ma nema protrebe za srcima. Bolje je ovako.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la:U roku 48 sati se mora refreshati svima, kako su mi rekli. Iako, kako vidim već se refreshalo svuda po svijetu: https://www.whatsmydns.net/
(samo upisati http://www.f1puls.com gore, a ako pokazuje naš novi ip 198.143.184.166 znači da je tu pokupilo refresh. stari ip je 50.116.116.227)

Čini se da je sve ok osim u Kaliforniji i u Kini, a to nas se ne tiče. Znači, samo vam je do browsera. Ja sam očistio cache i sad mi otvara sve ok. Mobitel je zezao neko vrijeme, ali je sam od sebe pokupio isto novi ip i sve je ok. Statistike pokazuju da je većini u redu, ali tu i tamo još netko zaluta na stari...
Pas mater....
Neće opet. Sve uradio.
Nema mi čestitke Felipeu, kao i komentara na omiljenoj mi temi ..... :gandalf:
Ajd, valjda nadođe.
Odo šta napisat. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 10 mj
Sve što sam juče pročitao na forumu, danas opet označeno kao nepročitano. I fali komentara na vijestima. To je što sam ja primjetio. Valjda će od sad biti normalno sve.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡