PulsManager - igra za sezonu 2017.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Samo proslijedi link.
Čim se netko ide registrirati tako da klikne na taj link - automatski će mu u formularu biti zapisan vaš kôd.
Čim se netko ide registrirati tako da klikne na taj link - automatski će mu u formularu biti zapisan vaš kôd.
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Liam Lawson
Meni nije jasno kako sve to funkcionise.
Na primjer kako sam mjenjao vozace, sasije i motore dosao sam to toga da imam 2 skoro najslabija vozaca, za sasije Sauberove a para nisam imao ni za motor, mozda cak i Hondin sam stavio. A na racunu 0.
Kako to ?
Jel kada mjenjas skidaju ti sa racuna ili kako?
Na primjer kako sam mjenjao vozace, sasije i motore dosao sam to toga da imam 2 skoro najslabija vozaca, za sasije Sauberove a para nisam imao ni za motor, mozda cak i Hondin sam stavio. A na racunu 0.
Kako to ?
Jel kada mjenjas skidaju ti sa racuna ili kako?

- avetma
- Administrator
- Kontakt:

-
mzf1
- F1puls vozački prvak
- S nama već: 10 god 4 mj
Ma kužin, ali ovo sad sa 30 000 eura po bodu je donekle riješilo taj problem ili ako nije riješilo problem dovoljno možda bi bilo bolje povećati dobit umisto rušenja cijene tržišta. Kako sad stvari stoje najbolje složene momčadi tribale bi moći kupiti najbolje vozače odnosno jednu od najboljih komponenti već nakon 10ak utrka i to bez eventualnih bonusa tako da mislin da si naša odličan tempo igre i rasta zarade.avetma je napisao/la:@mzf1: Mijenjanje tržišta je nužno zlo jer u startu nije savršeno postavljeno - jednostavno zato jer nemam iskustva. Trebat će odigrati barem ovu jednu sezonu da vidim kako će se zarađivati/kupovati/prodavati i kako će se ponašati cijene.
@scuderia1715: Nema stečajaSad igraj bonus igre i skupljaj lovu, evo već sutra možeš ubrati 250.000 eura.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Može, zašto ne. Možeš složiti momčad kako god želiš, samo pazi da imaš novca za kompletirati ekipu. Kad skupiš više novca onda kupiš nove artikle umjesto ovih starih.
-
hrcfaca
- Karting
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Lewis Hamilton
Da, da...avetma je napisao/la:Može, zašto ne. Možeš složiti momčad kako god želiš, samo pazi da imaš novca za kompletirati ekipu. Kad skupiš više novca onda kupiš nove artikle umjesto ovih starih.
Hvala, jesam več složio svoju momčad, ali važno da funkcionira, nisam uopče zadovoljan jer sam složio protiv svojeg "srca", ali dobro u svakom slučaju bit će zanimljivo vidjeti kako to radi.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
300 igrača 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Teoretski možeš, ali za sudjelovanje u utrci trebaš imati full ekipu. 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Čitajraca je napisao/la:Ante, jel mogu kupiti samo vozača i motor npr.?

Šta bi sa crvenom zastavom?
Jbte kako portal nije radio i to sam profulao.
Doduše, bilo je malih zdravstvenih problema u porodici i gužve na poslu, pa je valjda oprošteno....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
Ricci je imo tu cast. Samo jedan igrac pogodio.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Biti će para, stavio sam da će Seb odvesti najviše krugova. Valjd me neće zajebati, za sad mu dobro ide.
"What a little star." May 26, 2012.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
I ja sam isto, ali bit će gusto s njim i Massom.MSC je napisao/la:Biti će para, stavio sam da će Seb odvesti najviše krugova. Valjd me neće zajebati, za sad mu dobro ide.