Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Uf bilo čupavo tek sad došao na forum.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ja tek sad evo pristupio forumu, jučer sam jedno 100x ušao na naslovnu. Mogu reč da sam cijeli jučerašnji dan bio dezorijentiran što se tiče F1 bez F1puls, što dovoljno govori kako dobar posao radite. A bio sam se prepao da će testiranja proći bez F1puls ili još gorem scenariju da je čitava baza podataka izgubljena, tek sam sinoć pošto nemam FB profil ušao na curin da vidim jeste li tamo poslali kakve nove informacije, pošto na Twiteru nije bilo nikakvih novi od preksinoć. Nadam se da će se portal u što skorije roku vratiti u "punu formu" 

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari

Sisu (fin.)
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Vettel
Ma sve ok. Obećajemavetma je napisao/la:Jesi se rehabilitirao?senja je napisao/la:Mogu li ja znati do kad sam banovan na komentarima?Izbjegavat ćeš konfliktne situacije i poštovati članove bez obzira slagao se s njima ili ne?
Sent from my PRO 5 using Tapatalk

- Ferrari Maniac
- Formula 1
Mali savjet: dok ne podignete naslovnu stranicu, probajte staviti na facebook stranicu link od foruma (za forumaše) zato jer mi se čini da dosta ljudi ne zna da je forum u funkciji - evo na primjer Spaceguy nam se sada pridružio. Samo predlažem, čisto toliko da se malo više ljudi uključi u rasprave jer mi se čini da dosta jakih forumaša nema pojma da mogu pristupiti forumu.
LP i još uvijek držim fige da sve riješite.

Sisu (fin.)
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Možda su admini u poslu pa ne stignu pročitati poruke sa foruma. Možda bi bilo dobro da ti zalijepiš bilo kakav link od foruma ili nekog članka koji se može otvoriti na zid F1pulsa i da obavijestiš ljude da se ne može samo na naslovnicu ući. Ja nemam FB jbg, a rado bi to uradio, ako postoji mogućnost pisanja po zidu naravnoFerrari Maniac je napisao/la:Mali savjet: dok ne podignete naslovnu stranicu, probajte staviti na facebook stranicu link od foruma (za forumaše) zato jer mi se čini da dosta ljudi ne zna da je forum u funkciji - evo na primjer Spaceguy nam se sada pridružio. Samo predlažem, čisto toliko da se malo više ljudi uključi u rasprave jer mi se čini da dosta jakih forumaša nema pojma da mogu pristupiti forumu.

Ekipi F1pusla isto držim fige za što brže riješenje problema

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Vidim da ste pronašli tajni ulaz
Ne, nema smisla pisati na portalu jer će prebacivanje baze ići kroz par sati, i onda će se izgubiti sve poruke koje su napisane u tom momentu između skidanja stare baze i prebacivanja u novu.
Zato ne objavljujemo link do foruma. Izdržite još malo, pa će biti sve po starom. Obećano nam je u petak predvečer da će biti online za oko 72 sata.

- Ferrari Maniac
- Formula 1
Nemam ni ja FB hahahah zato sam i molio njihVettel-Ferrari je napisao/la:Možda su admini u poslu pa ne stignu pročitati poruke sa foruma. Možda bi bilo dobro da ti zalijepiš bilo kakav link od foruma ili nekog članka koji se može otvoriti na zid F1pulsa i da obavijestiš ljude da se ne može samo na naslovnicu ući. Ja nemam FB jbg, a rado bi to uradio, ako postoji mogućnost pisanja po zidu naravnoFerrari Maniac je napisao/la:Mali savjet: dok ne podignete naslovnu stranicu, probajte staviti na facebook stranicu link od foruma (za forumaše) zato jer mi se čini da dosta ljudi ne zna da je forum u funkciji - evo na primjer Spaceguy nam se sada pridružio. Samo predlažem, čisto toliko da se malo više ljudi uključi u rasprave jer mi se čini da dosta jakih forumaša nema pojma da mogu pristupiti forumu.
Ekipi F1pusla isto držim fige za što brže riješenje problema

Sisu (fin.)
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Hahaha Ne zna se koje gori onda 
Nista, strpimo se onda dok se ne vrati stanje u normalu
Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Nista, strpimo se onda dok se ne vrati stanje u normalu

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Vetma, hoće li i svi postovi od petka navečer što smo pisali biti izbrisani?avetma je napisao/la:Vidim da ste pronašli tajni ulazNe, nema smisla pisati na portalu jer će prebacivanje baze ići kroz par sati, i onda će se izgubiti sve poruke koje su napisane u tom momentu između skidanja stare baze i prebacivanja u novu.
Zato ne objavljujemo link do foruma. Izdržite još malo, pa će biti sve po starom. Obećano nam je u petak predvečer da će biti online za oko 72 sata.
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
ovo mi nikako nije jasno..
Ako portal ne radi u tom slučaju ne bi trebalo raditi niti vijesti, ni forum.. zar ne. No nekim slučajem radi sve osim početne stranice.
Uvjerite se sami, ja ću linkati par linkova i pokušajte švrljati po f1pulsu (portalu i forumu), samo nemojte otići na početnu od portala (f1puls.com), te menadžer i sve će biti ostalo funkcionalno. Ima li tko objašnjenja za to?
Vijest:
https://www.f1puls.com/16308/predstavlj ... ferrari-2/
Forum:
https://www.f1puls.com/forum/index.php
Ako portal ne radi u tom slučaju ne bi trebalo raditi niti vijesti, ni forum.. zar ne. No nekim slučajem radi sve osim početne stranice.
Uvjerite se sami, ja ću linkati par linkova i pokušajte švrljati po f1pulsu (portalu i forumu), samo nemojte otići na početnu od portala (f1puls.com), te menadžer i sve će biti ostalo funkcionalno. Ima li tko objašnjenja za to?
Vijest:
https://www.f1puls.com/16308/predstavlj ... ferrari-2/
Forum:
https://www.f1puls.com/forum/index.php
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- pro5i vilin konjic
- Karting
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Kriziramo, ali sva sreća ima stranih portala. Od domaćih jedini koji ima smisla je F1Puls tako da samo pomalo ekipo, strpit čemo se i do Melbournea ako treba. 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
@hattrick hostgator je izgasio cijelu stranicu i umjesto portala su postavili login box da ja kao vlasnik mogu ući. Onda sam ih molio da maknu te gluposti i otvore portal natrag pod uvjetom da ću ja umjesto portala dok traje prebacivanje na novi server staviti obavijest kako bi vi znali da je stranica offline umjesto da vas napadne taj neki login formular.
Pristali su na to, i zato je sad ovako kako jest. Molim da se ne surfa previše po drugim stranicama jer ako primijete rast prometa onda će opet zatvoriti sve i neće moći biti obavijesti na naslovnici.
72 sata je prošlo sinoć i sad može biti svaki sat da se otvori novi server.
Pristali su na to, i zato je sad ovako kako jest. Molim da se ne surfa previše po drugim stranicama jer ako primijete rast prometa onda će opet zatvoriti sve i neće moći biti obavijesti na naslovnici.
72 sata je prošlo sinoć i sad može biti svaki sat da se otvori novi server.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Ja sam uvijek isao na naslovnicu i s nje na forum. I sad u povijsti pretrazivanja skuzim da forum radi. Koji sam ja kreten. Odoh citati.
Nadam se da ce portal ubrzo gore. Tek sad svi vide koliko ste bolji od ostalih.
Nadam se da ce portal ubrzo gore. Tek sad svi vide koliko ste bolji od ostalih.
"What a little star." May 26, 2012.
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ima li mogućnosti da obavijestite ekipu na FB-u da forum radi? Jer pomalo je prazno jer vjerojatno hrpa ekipe ne zna kako ući na forum...
Stavite direktni link na forum samo da mogu upasti.
Stavite direktni link na forum samo da mogu upasti.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Ne.
Ne bi smjeli biti na stranici, al eto malo vas je tu na forumu pa ne smeta. Ugl. Ante je objasnio par poruka iznad.
Ne bi smjeli biti na stranici, al eto malo vas je tu na forumu pa ne smeta. Ugl. Ante je objasnio par poruka iznad.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ne, citajte unatrag postove. Puls mora biti sluzbeno offline jer će nas hosting firma izgasiti ako registriraju da imamo nekakav promet sada. Dozvolili su pristup stranici samo zato da mogu postaviti obavijest na naslovnicu, još uvijek službeno nije dozvoljeno otvoriti portal dok ne prebace na jači server jer na ovom trošimo previše resursa.
Danas je četvrti dan, tako da očekujem svaki sat da ću dobiti obavijest i idemo službeno online.
Danas je četvrti dan, tako da očekujem svaki sat da ću dobiti obavijest i idemo službeno online.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Inače, koristili smo shared hosting koji je na sebi imao tko zna koliko stranica, čitam pretpostavke da ih je bilo par stotina, a Puls je sam trošio 75% resursa od cijelog servera. Očito smo ga pošteno iscijedili, zato su nas hitno izgasili jer je zbog nas palo i tih par stotina drugih stranica. 
Sad smo kupili novi koji je samo za nas, pa bi problemi trebali biti riješeni.

Sad smo kupili novi koji je samo za nas, pa bi problemi trebali biti riješeni.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Uf... Čekao osam dana da Hostgator napravi ono što smo im platili, i onda na kraju nakon par sati učenja napravio posao umjesto njih. Tko će dočekati dogodine da odemo od njih...
Usput, javite ako bude problema. Očekujem da će ovih par sati nekima još ucitavati staru stranicu, ali iz minute u minutu će svima dolaziti novo.
Usput, javite ako bude problema. Očekujem da će ovih par sati nekima još ucitavati staru stranicu, ali iz minute u minutu će svima dolaziti novo.
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Meni piše da je u tijeku je propagiranje domene. Brijem da se nikome neće ništa pokazati dok god DNS ne riješi cijeli postupak... a to kod nas može potrjati, možda i do zore. 

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan.