Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
-
roki
- Baniran
- S nama već: 8 god 5 mj
Ne zelim raspravu sa tobom ali sam vidjao tvoje komentare gde si druge nazivao idiotima i sta vec.Prema tome tvoj recnik je dobro poznat.I kao sto sam kazes par puta si bio banovan i opet vrtis istu pricu i to ti nije dovoljan dokaz da si zasticen.Pa pre cu ja da dobijm ban sto ukazujem na sve to nego ti za tvoje prostakluke
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Vettel
Da, multi. To tvrdiš sa već kojeg po redu profila. Neosnovano naravno. Par puta sam banovan, i to je tebi dokaz da sam zaštićen?
A banovi su bili za glupost. Jedan je čak i povučen baš na inzistiranje kolege sa kojim sam se raspravljao na ovom članku za koji si me prijavio. Jer Vetma nije uzeo u obzir čitavu raspravu. Na kraju je banovan ovaj drugi koji je počeo...
Što se tiče ovog gore posta, nisam se s tobom ni raspravljao. Ja i zekohonda već standardno ne dijelimo mišljenje oko dosta toga. Bilo je spuštanja i sa jedne i sa druge strane. Ali siguran sam da nije bilo zamjerki na način komunikacije ni sa moje ni sa njegove strane. I onda upadne multi kojemu je jedini cilj da me optuži kako "uvijek" vrijeđam i kako sam zaštićen...

A banovi su bili za glupost. Jedan je čak i povučen baš na inzistiranje kolege sa kojim sam se raspravljao na ovom članku za koji si me prijavio. Jer Vetma nije uzeo u obzir čitavu raspravu. Na kraju je banovan ovaj drugi koji je počeo...
Što se tiče ovog gore posta, nisam se s tobom ni raspravljao. Ja i zekohonda već standardno ne dijelimo mišljenje oko dosta toga. Bilo je spuštanja i sa jedne i sa druge strane. Ali siguran sam da nije bilo zamjerki na način komunikacije ni sa moje ni sa njegove strane. I onda upadne multi kojemu je jedini cilj da me optuži kako "uvijek" vrijeđam i kako sam zaštićen...
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
senja moraš mijenjat način komuniciranja ođe. ovo ti je najdobronamjerniji savjet.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
@roki/dmw/mcl/kako god: ti si baniran zauvijek jer ti je ovo tko zna koji račun već.
@senja: Komentiraj civilizirano pa neće biti problema. "Ne seri" rječnik možda može biti dio tvoje standardne komunikacije, ali ovdje to zaobiđi.
@senja: Komentiraj civilizirano pa neće biti problema. "Ne seri" rječnik možda može biti dio tvoje standardne komunikacije, ali ovdje to zaobiđi.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Da, zapeo i ne odustaje.Frantic je napisao/la:Čekaj Ante, roki=dmw=mcl,.....![]()
Stvarno!?!?

- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
UUuuuups
Dobivam več više puta ovu poruku i dosta šteka otvaranje tema i postova...
______________________________________________________________________________________________
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]
User f1puls_portal already has more than 'max_user_connections' active connections [1203]

Dobivam več više puta ovu poruku i dosta šteka otvaranje tema i postova...
______________________________________________________________________________________________
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]
User f1puls_portal already has more than 'max_user_connections' active connections [1203]

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Također, a izgleda i još neki ljudi - valjda neki problem sa serverom... 

Sisu (fin.)
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
http://image.prntscr.com/image/2266be18 ... 7d18c1.png
...i dosta se usporilo pri otvaranju, i postanju.
...i dosta se usporilo pri otvaranju, i postanju.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Prevelika navala danas zbog novih bolida i igrice, ugušilo server
vidjet ću sta se da napraviti, hvala svima na upozorenju.
Sent from my PRO 5 using Tapatalk

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Jesi se rehabilitirao?senja je napisao/la:Mogu li ja znati do kad sam banovan na komentarima?

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
na kompu isto sporo ide, i kad sam išo na 'predstavljen novi ferrari' dobio sam :
Error establishing a database connection
Error establishing a database connection
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.