Explorer je napisao/la:Uff bomba. Samo da se ne kvari i sve super.
..ima 3 godine garancije, pa nek' se kvari koliko hoće.

Koliko sam čitao revjue, ova verzija od Gigabytea (Gaming G1 ver.) i ona od XFX (Gaming X ver.) su nešto overklokirane, no imaju dobar potencijal za dodatnim dizanjem, upravo zbog kvalitetnih kondezatora i bolje raspodjele voltaže. Meni neće biti potrebe za dizanjem kloka, no nije loše znati da je i to moguće bez nekog bitnog rizika "raubanja". Isprva sam mislio odabrati Nvidiju GF 1060 6GB, no ipak sam se odlučio za ATI. Okrenula se situacija što se drivera tiče 8od kada sam kupovao zanju graf.).. sad je ATI optimiziraniji i brže reagiraju, boja i kontrast ljepši kod ATI-ja (as usual), što se tiče DX12 ATI-jeva verzija bolje šljaka jer ima komponente koje su potrebne za novu verziju DX12 ver.2, što je za budućnost bolji ulog, kao također više RAMa, pa se bolje ponaša na 4K (ako ću ikad razmišljat o tome). Ima podršku za crosfire, dok se 1060 ne može upariti (danas-sutra).
Također podržava ATI-jevu verziju uskađivanja monitora Freesync, koji je znatno jeftinija za implementaciju nego Nvidijina solucija za koju moraš kupiti dodatni modul od kojih 200$. Ovako sljedeći monitor tražim sa Freesync svojstvom, koji nisu tako papreni.