Nekome je danas rođendan.
E pa Hamdija, neka je sa srećom!
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Rijetko ja odje pisem, ali moram prijavit kako mi je drug danas u londonu upozno ham-a, malo Popr icali, ham ga provozo/ drifto u nekoj amg mecki.
Multimediju prilazem ako dobijem dopustenje i bude to koga odje zanimalo.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
mečka je u vlasništu....mečke. ali isto svaka mu čast.
dopuštenje dobijeno, samo da prikupim sav materijal. imam njegovih* slika , ali treba dobit i službene, jer na tim službenim se i on vidi.
*neff sa 24 n putopisa.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Hvala bogu pa se još nekom gadi onaj "Australski običaj". Ne mogu da vjerujem da je to svima nešto za pohvalu. Fuj. Napokon da je neko progovorio ono što većina misli. Ali jbg, kad je tu gadljivost pokrenuo jedan omiljeni Ricciardo, odjednom je "cool". Da je recimo Vettel mogu misliti koliko bi dobio pogrdnih naziva...