General tema

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

fjaka
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: jordan
fantiče prolazin ti kroz neum i sad svaki put uzmen karton nikšićke, ono, no1 piva. i jedanput me šuntralo uzmen ti sarajevsku i tuzlanski pilsner
za probu i bija san malo je reć razočaran :mrgreen: koja inače piva kod vas u tuzli kuri ono najbolje da je najrazvikanija?

fjaka
Formula 4
Formula 4

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
fjaka je napisao/la:fantiče prolazin ti kroz neum i sad svaki put uzmen karton nikšićke, ono, no1 piva. i jedanput me šuntralo uzmen ti sarajevsku i tuzlanski pilsner
za probu i bija san malo je reć razočaran :mrgreen: koja inače piva kod vas u tuzli kuri ono najbolje da je najrazvikanija?
Zar ima Tuzlanskog u Neumu?? :shock:
Prava je rijetkost naći Tuzlanski pilsner južno od Karaule (prijevoj između Kladnja i Olova na putu Tuzla - Sarajevo).
Piva je dobra, onoliko koliko je dobra voda koja se korsiti za proizvodnju iste, razumiješ šta hoću da ti kažem. Nema oko Tuzle voda, kao što ima oko Nikšića. :(
Mislim, ovdje najbolje ide Tuzlanski pilsner, ali točeni. A tek u pivari, u njihovoj taverni, gdje ide "nefiltrirano" točeno, .....
To što si pio u Neumu, Boga pitaj koliko je stojalo, a još ako je bilo iz konzerve, loše brate skroz.
Ali Nikšićko je :thumbs:
Dobro idu još i Staropramen, Guinness (pogotovo crni) (kako točeni, tako i flaširani).
Takođe Heieneken (klasika) malo manje, Sarajevsko, Karlovačko,...., naravno Nikšićko :mrgreen:
Sve je do individualnog ukusa....

I lijep je ovaj Datsun, samo što je za druge teme.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

fjaka
Formula 4
Formula 4
to san čuja naknadno da bosna nema dobre vode :mrgreen: nerazumin kakve veze ima kolko je stalo ako je rok trajanja dobar?
i nije samo tuzlansko ima još ohoho pive da je bolja točena nego iz boce :thumbs: al nikšićko mi prija bilo ovako ili onako :rofl:

fjaka
Formula 4
Formula 4
pa neka msc otvori neki svoj kutak ovde za auta i diskašn

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
fjaka je napisao/la:pa neka msc otvori neki svoj kutak ovde za auta i diskašn
Imaš temu za to, jbga ti.
Tj. imaš dvije prikladnije teme :mrgreen:
http://www.f1puls.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=53
http://www.f1puls.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=207
BTW, Bosna ima itekako dobre vode, ali je nema baš oko Tuzle :(
A i ima i stajanje veze. Ako je blizu krajnjem roku, nije to TO, kao nakon pakovanja (ili nedugo potom).
Vjeruj, prijatelj, inžinjer tehnologije, radi u tuzlanskoj pivari.
Zato nas dvojica, plus još neki likovi, odemo laganini u pivarinu tavernu na točeno nefiltrirano, uzmemo još "tuzlansku roštiljsku ljutu" i udri :pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

fjaka
Formula 4
Formula 4
pa ako chat topic nije prikladan za to onda su te dvi teme još i manje, em bi spamali po hrv autoindustriji em po limenim kućnim ljubimcima :mrgreen:

znači ako se ikad bude prolazilo kroz tuzlu obavezno na tavernu tuzlapilsa :thumbs:

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Kontakt:
Ne kužim u čemu je tu problem. Ja sam pisao u temi koja je adekvatna za to i samo se raspravljao s ljudima koji se me nešto pitali.

"What a little star." May 26, 2012.

fjaka
Formula 4
Formula 4
MSC je napisao/la:
Ne kužim u čemu je tu problem. Ja sam pisao u temi koja je adekvatna za to i samo se raspravljao s ljudima koji se me nešto pitali.

pričat općenito o autima na temi koja je predviđena za vlastite limene ljubimce nebi bilo ništa drugo nego spamanje,
ono, priupitat te kako ovo kako ono je ok ali razvezat dvadeset strana baš i nije :mrgreen:
no dobro, ovde me više nemože ništa začudit :mrgreen:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
fjaka, ovo sa msc-om na temi 'limeni ljubimci' nije spamanje. sasvim normalna rasprava. :chill:
btw., tema ima 7 strana trenutno.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

fjaka
Formula 4
Formula 4
slobodno stavim tamo ovog datsuna i lanciu i milijun drugih koji mi se motaju po glavi a neću ih nikad imat ili da msca tamo pitam u svezi glede oldschoola i oldtimera jer vidim da je u tom điru? a dobro, ako je uredu onda ok :mrgreen:

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Ona tema je koliko vidim otvorena za naše ljubimce, kada ćeš imati Datsuna, slobodno ga stavi tamo i ne vidim kuda sad to guraš i nazivaš to spamom kad se od teme nije odmaklo gotovo nikuda. Najobičnija rasprava.

Može se općenito pokrenuti i tema sa slikama, razmišljanjima, iskustvima. Bila bi okej skroz.

I nisam samo u oldschool điru pošto imam i najnormalniji suvremeni automobil kojeg nisam imao namjeru tamo pokazivati pošto je obična i po ničemu posebna Vectra C , 1.9 diesel iz 2008 kakvih ima gdje god se okreneš i služi mi isključivo kao prijevozno sredstvo. Kad ju parkiram i zaključam, ni ne okrenem se za njom.

fjaka
Formula 4
Formula 4
pa evo i zeko i frantik se slažu da možemo tamo raspravljat o oldijima i ostalim tutačima iako je za mene ova manta sad tamo čisti spam u onoj temi. ali ponavljan ovde me više ništa nemože iznenadit :mrgreen: ok, upućen san, završimo s ovom raspravom.

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Manje bi te iznenađivalo da razumiješ što je spam točno, a ne otprilike. Slažem da se ovdje završi s tom raspravom.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Pretpostavljam da je malo vas čulo za Sky Dance...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=c_jioNF4Wg8[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=u347HdzJQi4[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-Aw-qjG2zEI[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BAt0jmZ8SYk[/youtube]

..jedno od pitanja koje mi ostaje nakon viđenog.. Postoji li to gdje kod nas!!??
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Da, jako velikim.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Čisto da se pohvalim ...sinoć kupljena GIGABYTE AMD Radeon RX 480 GAMING G1 8GB. Sada je pila kompletna za buduće naslove..
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Uff bomba. Samo da se ne kvari i sve super.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
PC master race haha
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡