Iskreno, stari ima svoju firmu i putuje po cijeloj regiji i uzeo je sedmicu samo radi prestiža. Ili po naški, čisto preseravnje, jel

Koristi mail, 5 slika tjedno, dvaputa tjedno otvori fejsaru i to je to - pozivi i poruke standard. Ima 50+ godina.
Ima iphone samo da ga ljudi nebi čudno gledali, jer da se njega pita i da ga nije sram on bi i dalje imao neki klizni mobitel.
Zašto vam to pričam? Zato jer vam je ovo gore najćešći profil ljudi koji uzimaju nove Iphone i Samsunga, znači ne iz potrebe nego radi znaka na poleđini moba. Preseravanje, većina ih niti nezna šta nosi u đepu

A zapravo si ga može svatko s nekom normalnom placom...290kn je rata, pogotovo na firmu, u moruu svih silnih pizdarija i nameta koji se placaju u RH blagajnu, to se izgubi.
Općenito, kod nas vlada ona: Pa ne budeš ti šmrkavac imal bolji mobitel od mene (roditelja). A njima netreba ni dvije prethodne generacije a kamoli aktualna. Da nema te borbe i preseravanja na svijetu ljudi bi za cijenu jednog iphonea 7 mogli kupit 3-4 mobitela sličnih performansi ko iphone. al eto...bitno da se kuka kako se loše živi

Hatt, slazem se s tobom ovo oko gastarbajtera...vani zive ko crkveni miševi ...a tu kad dodju onda su šeici...znam i ja takvih...al opet sagledaj to drugačije. Imaju gore dva soma eura plaću, gore kupiš mečku za 6-8 soma eura da ti pamet stane (za naš standard), većina ih vozi na stranim tablama znači nema davanja ni ništa, odradit ce auto kroz 3 mjeseca a kad dodje tu bit ce glavni baja u drustvu i zasto onda nebi? Možda ti nebi tako al 90% bi. Jbga nisu brendovi krivi što društvo cijeni krive vrijednosti. Ljudi su ošli u kurac

Al može se i kod nas nek imaju muž i žena po 5 soma kuna plaće, 580kn/mj ih dodju dva iphonea. Kad im dopizde prodaju, otplate ih, i uzmu nesto drugo. Kad tako gledas nije to ni neka lova, i normalno onda da nece nekog kineza.