Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Pozdrav svima iz bolnice. Nakon prvih testiranja, završio sam na hitnoj zbog jakih bolova u stomaku, a onda su me poslali u bolnicu Na röntgenu su mi otkrili veću količinu kamenja u stomaku. Slično mi se dogodilo i prije dvije godine, nekako u ovo vrijeme, samo još gore. Malo bolja situacija je bila prošle godine. Doktori su u čudu jer ne mogu odrediti odakle to, a i izbačenih 5 litara žući za njih nema medicinsko objašnjenje. Ja sumnjam na nešto, ali nisam siguran.
raca je napisao/la:Pozdrav svima iz bolnice. Nakon prvih testiranja, završio sam na hitnoj zbog jakih bolova u stomaku, a onda su me poslali u bolnicu Na röntgenu su mi otkrili veću količinu kamenja u stomaku. Slično mi se dogodilo i prije dvije godine, nekako u ovo vrijeme, samo još gore. Malo bolja situacija je bila prošle godine. Doktori su u čudu jer ne mogu odrediti odakle to, a i izbačenih 5 litara žući za njih nema medicinsko objašnjenje. Ja sumnjam na nešto, ali nisam siguran.
@Iceman282. - Visi mi 250k zbog Masse
@raca - Malo kome ne visi
@Kuštelaar - Ko je Massu stavio? Mislim da ni Massa sam sebe ne bi stavio.
@alonso5 - Ja sam ga stavio
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”