Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Kod Buttona se baš vidi koliko mu je pun k.... F1. Baš se vidi da ne uživa, da samo odrađuje što se odraditi mora i samo čeka zadnju utrku. Rekao bih da mu je Abu Dhabi stvarno zadnja utrka.
zekohonda je napisao/la:ma, trebali su stoffelu davat fp1 tokom cijele sezone.
ma mogli su mu i cijeli vikend
Pa mogli su mu slobodno davati FP1...što čovjek radi? Stoji u paddcoku pijucka piće i gleda sve to umjesto da prikuplja kilometražu u trenutnom bolidu...
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
zekohonda je napisao/la:ma, trebali su stoffelu davat fp1 tokom cijele sezone.
ma mogli su mu i cijeli vikend
Pa mogli su mu slobodno davati FP1...što čovjek radi? Stoji u paddcoku pijucka piće i gleda sve to umjesto da prikuplja kilometražu u trenutnom bolidu...
aludirao sam na to jer zeko zagovara urotu protiv buttona
I alonso je dio moje urote. Jedan vikend alonso, drugi vikend button odsjedi fp1. U cemu je problem?
@2016
Pazljivije citaj, govorio sam da mu oni daju a , ne on (button).
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Pa njegove vožnje u zadnje vrijeme su to i nagovještavale. Lik je totalno bez ikakvog motiva da se vrati utrkivanju i ovo je najbolji potez koji je mogao učiniti. Također došle su i promjene u zapovjednoj strukturi tako da je samim time otpao iz bilo kakvih opcija.
Jbg F1 se dosta promjenila u zadnje dvije godine. Mnogi ljudi su se izmjenili (što šefovi momčadi, vlasnici, sponzori, vozači itd) i mladi samo čekaju na vratima.