I ja sam rano studenačaka berba.. i nisam neki izjelica voća, možda kad bi mi neko gulio i gurao u bulju, no samoinicijativno gotovo nikad. Nije da ga nevolim, no skoro nikad nemam potrebu za voćem.. pa se shodno tome niti ne sjetim.Majki2111 je napisao/la:u pravu si...raca je napisao/la:Po tvom broju uz nadimak 2111, rekao bih da ti je to datum rođenja. U prijavi na f1puls prvenstvo, uzeo si broj 97, pa mislim da si rođen 1997.g. , ali možda sve to griješim. Ako je to tako, povezujem to sa svojom kćerkom koja je rođena u 11. mjesecu 1997.g. i ona ne voli voće. Veli da joj nije fino. Probat ću se raspitati za još djece rođene u istom mjesecu, iste godine pa provjeriti da vas nije spičio kakav sindrom protiv voća.Majki2111 je napisao/la:Dobro evo ja obožavam na salatu. Masline, paradajz, zelena, zelje, kuhani kukuruz, pečeni kesteni, špinat poriluk, kelj. Jedino voće uopće ne. Osim banane svake prijestupne i to je to. Jedino sam reko da voće nije uopće toliko važno. U kupus se ubijem, a kad sarmu jedem ne volim ono kuhano zelje, to makivam.. Ali svježe samo daj. O mliječnome i mesu sada ne pričamo...
A ovo zdravo ne zdravo. Ja kažem da to ne postoji. Sve je zdravo. Sve treba jest. Ali treba se kretat i ništa više. One teorije o zdravom životu, dijetama, veganstvu, vegetarijanstvu su navlakuše priče za malu djecu. To su gluposti.
viš, viš.. možda to stvarno ima neke veze.
...no zato često razmišljam o Pici, ćevapima (pogotovo kao zamjena varivima), i svim oblicima mesine sa prilogom iz pećnice ili peke.