Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Također ne bi bilo loše pomjeriti sat na forumu 

Obrigado Felipe
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
@hattrick: To je posljedica cache sustava kojeg smo sad već morali instalirati zbog porasta broja posjeta u zadnje vrijeme. Trenutno ne mogu naći rješenje za taj bug koji se javlja ponekad prilikom logina; ali jedan F5 (ili ctrl+f5) je privremeni fix.
@Felipe: Sređeno
@Felipe: Sređeno

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Zanimljivo (i meni pomalo nevjerojatno) - listopad je prvi mjesec otkad je F1puls online da su posjeti preko mobitela prešli 50%, dakle posjetitelji češće otvaraju portal preko mobitela nego preko desktopa i tableta zajedno. 

- Ciki-F1
- Formula 2
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Priznajem, u zadnje vrijeme osim navečer, samo preko pametnog mob.avetma je napisao/la:Zanimljivo (i meni pomalo nevjerojatno) - listopad je prvi mjesec otkad je F1puls online da su posjeti preko mobitela prešli 50%, dakle posjetitelji češće otvaraju portal preko mobitela nego preko desktopa i tableta zajedno.
Usput pohvale na trud koji ulažete u ovaj portal, jednostavno ste najbolji.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- Kush
- GP3
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
To je trend, ima dosta mladih i studenata, škola je počela, ja eventualno mogu putem tapatalka pogledati forum ako sam odsutan, ali generalno mi je ovo tema i područje zanimanja za opuštanje i gušt (iako ne danas i sinoć), tako da mi je na portal doći gušt pravi jedino kada imam veliki ekran ispred i kada nisam u vremenskoj stisci, naravno da kada je nešto napeto i želja prevelika, otvorio bih ga i na 2" ekranu, ali generalno ne, i znam da sam u manjini, no svakom svoje!avetma je napisao/la:Zanimljivo (i meni pomalo nevjerojatno) - listopad je prvi mjesec otkad je F1puls online da su posjeti preko mobitela prešli 50%, dakle posjetitelji češće otvaraju portal preko mobitela nego preko desktopa i tableta zajedno.
Prijedlog za članak između vikenda - samo stavite oznaku da nije za mlađe od 18 god i stavite najsočnije komentare sa teme VN Meksika, bilo je tu svega, da sam to prvo sve isčitao poslije trke, šteta da se zaboravi, psovki, prijetnji, suicidalnih misli, ali sve opravdano i ljudski, mislim na komentare za vrijeme trajanja trke i ceremonije isključivo, prije i poslije kada su glave bile hladnije nije zanimljivo za članak na tu temu, naslov, nešto u stilu - kad navijači polude, ili nešto slično (sude, i bolje od sudaca u nekim slučajevima

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
@Ciki-F1
@Kush: Ja sam često na mobitelu, ali uvijek mi je draži desktop također.

@Kush: Ja sam često na mobitelu, ali uvijek mi je draži desktop također.

-
raca
- GP3
- Navija za: McLaren
Šta je to pametni mobitelCiki-F1 je napisao/la:Priznajem, u zadnje vrijeme osim navečer, samo preko pametnog mob.avetma je napisao/la:Zanimljivo (i meni pomalo nevjerojatno) - listopad je prvi mjesec otkad je F1puls online da su posjeti preko mobitela prešli 50%, dakle posjetitelji češće otvaraju portal preko mobitela nego preko desktopa i tableta zajedno.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Bježi ba u sprboxraca je napisao/la:Šta je to pametni mobitelCiki-F1 je napisao/la:Priznajem, u zadnje vrijeme osim navečer, samo preko pametnog mob.avetma je napisao/la:Zanimljivo (i meni pomalo nevjerojatno) - listopad je prvi mjesec otkad je F1puls online da su posjeti preko mobitela prešli 50%, dakle posjetitelji češće otvaraju portal preko mobitela nego preko desktopa i tableta zajedno.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Kontakt:
Odlično i svaka čast.
Zapravo mnogi portali koji se bave sportom imaju jako, jako loše praćenje F1 i automobilizma općenito. Vijesti su im šture, a uz to i krivo interpretirane uz nikakav ili minimalan trud. Ovo je odlično riješenje.
Zapravo mnogi portali koji se bave sportom imaju jako, jako loše praćenje F1 i automobilizma općenito. Vijesti su im šture, a uz to i krivo interpretirane uz nikakav ili minimalan trud. Ovo je odlično riješenje.
"What a little star." May 26, 2012.
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ja osobno ne vidim taj blokić.. jel to plaćena reklama sa određenim brojem klikova, pa je potrošena, ili stalno suradništvo?
http://www.tportal.hr/sport/
http://image.prntscr.com/image/e2d5f357 ... 1dceee.png
http://www.tportal.hr/sport/
http://image.prntscr.com/image/e2d5f357 ... 1dceee.png
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nije plaćena reklama, ali je u rotaciji s drugim blokovima koje imaju na toj poziciji.
- Kush
- GP3
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Da zanimljivo, pošto ti komentiraš na telki, neznam jesu te sami stavili u feed, ili si ti to dogovorio s njima kao protuuslugu, ne posjećujem baš taj a ni ostale opće portale ako baš ne moram, ali dobra reklama za sajt definitivno!
Iako isto kao i hatt ne vidim ga na portalu, ima automoto sekcija, ali ne i taj vaš feed!?
..aaa, ponekad se isplati ta provjera prije uploada posta - sve jasno, sva pet!

Iako isto kao i hatt ne vidim ga na portalu, ima automoto sekcija, ali ne i taj vaš feed!?
..aaa, ponekad se isplati ta provjera prije uploada posta - sve jasno, sva pet!
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Hvala Ante, odlična ideja i još bolje odrađena

Obrigado Felipe
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Felipe i Frantic: Tnx, zadnja Massina utrka u Brazilu zaslužuje barem da se nekako obilježi. 
@Lady: Rubrika "Vaš komentar" će dobiti stalan link negdje na portalu ako zaživi kroz još nekoliko članaka.

@Lady: Rubrika "Vaš komentar" će dobiti stalan link negdje na portalu ako zaživi kroz još nekoliko članaka.
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Liam Lawson
Imam jedan problem u vezi avatara kada komentarisem vijest na sajt.
Uopste se ne vidi ne znam kako to da opisem.
Kao da je doslo do gresko na slici.
A odje je sve ok.
Vjerujem da je to vec neko pitao ali da ne rovim po forumu ako neko moze da mi kaze problem.
Uopste se ne vidi ne znam kako to da opisem.
Kao da je doslo do gresko na slici.
A odje je sve ok.
Vjerujem da je to vec neko pitao ali da ne rovim po forumu ako neko moze da mi kaze problem.