Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Ciki-F1 je napisao/la:Kad se pogleda video vidi se da nije imao loše namjere samo on to njemu uvijek "ispadne iz usta" nekako nespretno. Jbg vidi se da mu ne ide to samostalno davanje odgovora, stalno se traži. Meni je bilo gore kada je rekao da u je ovo (gostovanje u toj emisiji) najuzbudljiviji trenutak u godini.
Pa normalno da nije imao lose namjere, zena ga je i pitala jel pisa ikad u kokpitu, on je reko da ne radi pa se nadovezao na pricu nekog mehanicara koji mu je reko da je Schumi to radio... to samo ovi novinari i hejteri izmisle neku kao uvredu i sprdanje sa legendom, kao ovaj na postelji se bori za zivot, a on se sprda... a IQ im ispod sobne temperature.
slikaslika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
trenutno aktualna tema na "IT svijet, vijesti, pitanja itd.", pa rekoh zašto to nebi stavili tamo gdje i kako pripada..

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4TUx4UHfvRA[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=o0hrTXBpsvA[/youtube]

https://youtu.be/ADIKXW7dRa0?t=2m4s
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Carl Hamilton :zubo:

[ link do slike ]

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Jel mu to baš ime u igrici ili?

Hamilton je inače dobio ime po atletičaru Carl lewisu pa me ne čudi otkud mu to ime
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Hamiltonova specijalna kaciga za VN Brazila:

slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
konacno se zuta vraca <3
slikaslika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Vettel,Ferrari

Blackhawk
Karting
Karting
S nama već: 10 god
Navija za: Jordan
f1zd je napisao/la:http://wtf1.co.uk/hamilton-dogs-sperm-frozen/
Jel ovo neka sprdancija...?
:facepalm:
Nažalost nije

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Kera bolila jaja, pa mu morali sjec, kad vec sjeku da zamrznu, ipak je Roscoe legenda :D
slikaslika

cavallina
Karting
Karting
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Ferrari, Sainz, Ocon, Vet
:facepalm:
i to podosta puta ove sezone...
#KeepFightingMichael

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
tough life

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Kaze Gumbić da mu Hamilton mora platit da "skine" Rosberga u Abu Dhabiju. Car :D

http://www.f1fanatic.co.uk/2016/11/23/f ... up-2311-4/
slika

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
Nije mi jasno zašto toliko halabuke oko Lewisovog usporavanja. Dobro veli, nije nikoga doveo u opasnost. Nema tu nikakvog fer ili ne fer. Čovjek se borio za naslov. Svi su znali da u ovoj utrci nije bilo dovoljno da on pobjedi, već i Rosbergovi plasmani niži od trećeg mjesta, a to nije mogao sam izvesti. On je svoje korektno napravio i čemu predbacivanja. Isto tako shvaćam i Vettela što nije pokušao pod svaku cijenu proći Nicu. Yebi ga, zemljaci su. I ja bih tako napravio. Međutim, nitko ne komentira njegovu reakciju da će se zabiti u Lewisa ako ne ubrza. Glupo mi je takvo verbalno pumpanje mišića

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Lewis je imao pravo na to. Kvaka je u tome što nije tako govorio prije trke.
Nebitno, odlično je odvozio vikend, kao i zadnje 4 trke.
Uostalom, rekao sam nakon prošle trke, da ako i on osvoji titulu da će biti itekako zasluženo i da će mu ovo biti najteže "zarađena" titula.
Uglavnom, priuštio nam je pravi triler na kraju sa tom svojom taktikom.
A oborio je rekord sa najviše pobjeda u sezoni, bez osvojene titule (dobro, 21 trka je bila ove godine).
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Frantic je napisao/la:Lewis je imao pravo na to. Kvaka je u tome što nije tako govorio prije trke.
Nebitno, odlično je odvozio vikend, kao i zadnje 4 trke.
Uostalom, rekao sam nakon prošle trke, da ako i on osvoji titulu da će biti itekako zasluženo i da će mu ovo biti najteže "zarađena" titula.
Uglavnom, priuštio nam je pravi triler na kraju sa tom svojom taktikom.
A oborio je rekord sa najviše pobjeda u sezoni, bez osvojene titule (dobro, 21 trka je bila ove godine).
Čestitke i tebi na novoj Tituli :mrgreen:
slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Ma čovjek je sto bi englezi rekli 'fucking legend'
Pored svih problema u sezoni je uspio pobjediti na vise utrka i biti na pol poziciji više puta nego li prvak koji je uživao u skoro perfektnoj pouzdanosti. Uradio je sve sto je mogao u ove zadnje 4 trke, da ne bi Malezije, vjerovatno bi bio prvak. Još je izgubio muški boreći se i rizikujući i pobjedu da osvoji titulu, a onda kad je baš izgubio, čestitao džentlmenski sa čestitkom i pružanjem ruku prvaku, i to ne jednom već dva puta, pred ekipom na parc ferme i na podiju pred publikom.
Nema se tu šta bit nezadovoljno, odvezao je sezonu fantastično unatoč svemu što ga je snašlo. Ko se još može pohvalit da je imao 11 pol pozicija i 10 pobjeda u sezoni u kojoj nije bio prvak?
Sljedece godine po rekord pol pozicija i prvih redova, a naravno i po 4 titulu :) #TeamLH
Čestitke @Frantic :pivo:
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
HeatBlast44 je napisao/la:Ma čovjek je sto bi englezi rekli 'fucking legend'
Pored svih problema u sezoni je uspio pobjediti na vise utrka i biti na pol poziciji više puta nego li prvak koji je uživao u skoro perfektnoj pouzdanosti. Uradio je sve sto je mogao u ove zadnje 4 trke, da ne bi Malezije, vjerovatno bi bio prvak. Još je izgubio muški boreći se i rizikujući i pobjedu da osvoji titulu, a onda kad je baš izgubio, čestitao džentlmenski sa čestitkom i pružanjem ruku prvaku, i to ne jednom već dva puta, pred ekipom na parc ferme i na podiju pred publikom.
Nema se tu šta bit nezadovoljno, odvezao je sezonu fantastično unatoč svemu što ga je snašlo. Ko se još može pohvalit da je imao 11 pol pozicija i 10 pobjeda u sezoni u kojoj nije bio prvak?
Sljedece godine po rekord pol pozicija i prvih redova, a naravno i po 4 titulu :) #TeamLH
Hvala.
I ja sam osto kratak za titulu.
Za dlaku.
Sjebo me motor u Maleziji. :rofl:
Sad ozbiljno. :chill:
Čestitke Lewisu, al stvarno.
Rekoh već sve u gornjem postu.
PP rekord sigurno pada, ako ne slijedeće godine, onda one tamo, ili one tamo, nebitno.....
Preći će Sennu i MSa možda i Vettel za koju godinu.
Možda i Max, ili neki drugi klinac, vidjećemo.
Slijedeća godina - hmmm, predviđam vrlo jake bikove i nadam se vrlo jakim propetim konjima.
I povratku Mclarena prema vrhu.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Hvala.
I ja sam za dlaku izgubio titulu.
Sjebo me motor u Maleziji. :rofl:
Jbga.
Sad ozbiljno.
Čestitke Lewisu. Sve sam gore rekao.
PP će pasti, ako ne slijedeće, onda one tamo, ili godinu iza.
Nebitno. Preći će to možda i Vettel, Max(??), možda neki drugi klinac.
Slijedeća godina - hmmmm, predviđam vrlo jake bikove i nadam se vrlo jakim propetim konjićima.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Da se to dogodilo Nici bio bi luzer sa najviše pobjeda koji nije uzeo naslov. Lewis je podbacio probleme si je sam nabacio, a mašinerija koja ga gura sky f1 za svaki njegov lose odraden vikend imali su opravdanje, išlo se toliko daleko da su i teorije zavjere pale. Dakle i uz sve to nije uspio pobijediti. Nije mu cak bio dovoljan ni dominantan bolid i to da se mora boriti samo sa jednim vozačem na gridu. Zaključak izvuci sam. :)

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Lewis je imao 3 loša starta od toga jedan zbog sporijih guma ( kako nitko ne komentira loš start Riccija i Maxa na ovoj utrci?),a i Nico je imao jedna ili dva. Ono što je odlučilo uz te startove je ipak loša pouzdnost Lewisovog bolida. To ne može osporiti nitko osim ponekog retarda. Nadao sam se bodovnoj razlici od 7 bodova pa da vidimo pravi fajt za naslov. Ovo je bila samo režija za nas gledatelje. Ostatak grida je jednostavno pre spor da bi na ovako brzoj stazi ugrozio mercedes. Može Nico i poljubiti svoju sretnu zvijezdu što ga je spasila u Brazilu. Međutim to spada u kategoriju ŠBBKBB. Još jedno čestitke Nici na naslovu, a Mercedes se može samo nadati da Renault neće napraviti konkurentan motor. Jer tada ću uživati u preznojavanju Laude i Wolffa.
Ono što me veseli je način an koji je Lewis izdominirao Nicu u zadnjih 4-5 utrka. A za sljedeću sezonu mu očito neće manjakti motivacije.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡