F1PULS PRVENSTVO 2016.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Vrijednih 8 konstruktorskih bodova :jupije:
Kako je gusto u vozačkom poretku.
K'o 1982. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Osjećam se ko Gutierrez s ovim P11 kojeg sam dobio zbog kasnije poslane prognoze :bonk:
Znaš da je prvenstvo gusto kad čak i ja i dalje imam teoretske šanse za naslov :fakjea: :mrgreen:

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
croatic f1 je napisao/la:Osjećam se ko Gutierrez s ovim P11 kojeg sam dobio zbog kasnije poslane prognoze :bonk:
Znaš da je prvenstvo gusto kad čak i ja i dalje imam teoretske šanse za naslov :fakjea: :mrgreen:
Iz istog razloga sam ja ispustio vodstvo u poretku na VN Suzuke. Zato preostale 3 utrke idemo agresivno i napadački.
Ujedno ovom utrkom se prekida moj niz od 8 uzastopnih utrka u bodovima.
Letjele su glave u mom timu u odjelu taktike poslije zadnje dvije utrke, ko da su iz Ferraria mi došli, nikako pobjedničku taktiku da sklepljemo, čak i postolje je postalo van dometa a sad i bodovi....
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Blackhawk
Karting
Karting
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Jordan
Ja lijepo molim da se u poredak upiše i mojih krvavo zarađenih i oproštajnih 25 bodova. Možda je za zadnje mjesto ali tko je od vas uspio pogoditi odustajanje i Raikkonena, i Verstappena i Hulkenberga? :cool: :P

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Blackhawk je napisao/la:Ja lijepo molim da se u poredak upiše i mojih krvavo zarađenih i oproštajnih 25 bodova. Možda je za zadnje mjesto ali tko je od vas uspio pogoditi odustajanje i Raikkonena, i Verstappena i Hulkenberga? :cool: :P
Vidi ti to, imaš 22 boda. I umalo da si točno prognozirao 5 i 6 poziciju.
Zašto oproštajna?? Nećeš se valjda umiroviti na "pola" sezone?

Blackhawk
Karting
Karting
Ciki-F1 je napisao/la: Vidi ti to, imaš 22 boda. I umalo da si točno prognozirao 5 i 6 poziciju.
Pogođena četiri odustajanja, plus tri u top 10 i pole position - ako sam dobro izračunao trebalo bi biti "čak" 25 bodova.
Ma ne da mi se igrati bez timskog kolege pa ćemo završiti kao Caterham i Marussia

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Blackhawk je napisao/la:
Ciki-F1 je napisao/la: Vidi ti to, imaš 22 boda. I umalo da si točno prognozirao 5 i 6 poziciju.
Pogođena četiri odustajanja, plus tri u top 10 i pole position - ako sam dobro izračunao trebalo bi biti "čak" 25 bodova.
Ma ne da mi se igrati bez timskog kolege pa ćemo završiti kao Caterham i Marussia
Da da, imaš pravo, zaboravio na 4. odustajanje. Čak i Cat i Maru su odvozile do kraja sezone (Ili Caterham nije izdržao do kraja sezone).

Blackhawk
Karting
Karting
Marussia nije, a Caterham se vratio na zadnju utrku :-)

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Čestitke postoljašima :)
I kolegi na bodovima koji bi mogli biti presudni.
Zanimljivo da nijedan vozač od prva tri u prvenstvu nije osvojio bodove, ja sam već mislio da ću ispasti iz borbe za prvenstvo

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
f1zd je napisao/la:Čestitke postoljašima :)
Zanimljivo da nijedan vozač od prva tri u prvenstvu nije osvojio bodove, ja sam već mislio da ću ispasti iz borbe za prvenstvo
Odmah sam zbrojio bodove nama trojici i bio presretan kada sam vidio da sam ispred vas, malo manje sretan kada sam vidio da je 11 njih ispred mene.
Inaće čestitke pobjedniku koji je ujedno prvi i (trenutno) jedini "vozač" koji ima 2 pobjede u sezoni što znači da imamo 11 različitih pobjednika u 12 utrka. Nije loše. :thumbs:

f1zd
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Ciki-F1 je napisao/la:
Odmah sam zbrojio bodove nama trojici i bio presretan kada sam vidio da sam ispred vas, malo manje sretan kada sam vidio da je 11 njih ispred mene.
Inaće čestitke pobjedniku koji je ujedno prvi i (trenutno) jedini "vozač" koji ima 2 pobjede u sezoni što znači da imamo 11 različitih pobjednika u 12 utrka. Nije loše. :thumbs:
Ma jeli bogati, što bi se reklo kod nas. Tko je pobijedio u Europi i Maleziji? Hint:ja,ja :D

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
UPS, dobro da ja ne pišem neke službene statistike, to bi izgledalo kao Ferrarijeva taktika :rofl: :rofl: morao sam.
Onda čestitke tebi. Ma to te pokušavam preko medija uvući u psihološki rat, sve za titulu. :zubo:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
f1zd je napisao/la:
Ciki-F1 je napisao/la:
Ma jeli bogati, što bi se reklo kod nas. Tko je pobijedio u Europi i Maleziji? Hint:ja,ja :D
Ne nasjedaj kolega. Vidiš šta ti poručuje.
I to otvoreno. :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Blackhawk
Karting
Karting
Ja i dalje čekam uvrštavanje u službene rezultate :bang:

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Blackhawk je napisao/la:Ja i dalje čekam uvrštavanje u službene rezultate :bang:
Black ja imam još i manje pa se ne bunim, gotovo kao da ni neigram. Frustracije na maxu sve krivo stavljam.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
MrDoomroom je napisao/la:
Blackhawk je napisao/la:Ja i dalje čekam uvrštavanje u službene rezultate :bang:
Black ja imam još i manje pa se ne bunim, gotovo kao da ni neigram. Frustracije na maxu sve krivo stavljam.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Tebi ćemo, na kraju prvenstva, dodijeliti nagradu za fair play :rofl:

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
@blackhawk: pravilo 3c kaže da mora biti potpuna i jasna prognoza, tebi fali najbrži krug pa prognoza nije valjana i nisam je uzeo u obzir.

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
avetma je napisao/la:@blackhawk: pravilo 3c kaže da mora biti potpuna i jasna prognoza, tebi fali najbrži krug pa prognoza nije valjana i nisam je uzeo u obzir.

Sent from my PRO 5 using Tapatalk
@ Hawk, dobro je. Nije to najveće zlo :P . Ja sam se uplašio da i ti nisi odustao, ali ipak nisi :thumbs:

Blackhawk
Karting
Karting
raca je napisao/la: @ Hawk, dobro je. Nije to najveće zlo :P . Ja sam se uplašio da i ti nisi odustao, ali ipak nisi :thumbs:
Ali sad definitivno hocu. Osjecam se kao Felipe Massa :P

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
Blackhawk je napisao/la:
raca je napisao/la: @ Hawk, dobro je. Nije to najveće zlo :P . Ja sam se uplašio da i ti nisi odustao, ali ipak nisi :thumbs:
Ali sad definitivno hocu. Osjecam se kao Felipe Massa :P
Black Hawk Down
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡