Malo je u svu priču uletila i Carmen Jorda.

Imaju 3 linka u mom komentaru, a radi se o slikama Carmen Jorda.

Nije to to, treba to u clanku da i protivnicki tabori mogu kvocati.hattrick je napisao/la:Imaš naVettelovoj temi točno tu:
http://www.f1puls.com/forum/viewtopic.p ... 498#p32498
..pa ožeži.
HeatBlast44 je napisao/la:da pohvalim novi dizajn stranice na mobitelu, radi kao sat, a i sve je nekako preglednije, pogotovo Comment section ispod clanaka, BIG
Sa ovim se slažem, iako treba paziti da ne bude prenatrpano, to s karticama je klasično rješenje, pogotovo za te tablice sa bodovima i slično, sve su uglavnom tablice, pa pretpostavljam da Ante to ima u vidu ali želi to povezati sa bazom koju je kreirao, da ne mora na dva mjesta iste stvari upisivati, a da se to automatski sve poveže i da se izdizajnira pri tom taj dio da estetski odgovara sajtu, treba uložiti još nešto extra vremena i truda prvo, ne sumnjam da će biti nešto, ali bolje složiti to kako spada, nego samo nakeljiti nešto, većina toga što si spomenuo je već obuhvačeno bazom, a nešto je na naslovnici već gore, pa nedostaje možda samo iz neki estetskih razloga, da sajt djeluje kao još zaokruženija cjelina, ostavljam na kraju dečkima koji to rade da odlučuju o dizajnu sajta i od svega što si nabrojao izaberu što je potrebno na naslovnici, a što je možda previše, ne sumnjam da će i da već sad o svim takvim sadržajima vode računa, to se i vidi, ali da nešto i dobro izgleda i dobro radi treba vremena za napraviti, ali svaki novi dio koji je napravljen na sajtu s vremenom je taj sajt dodatno unaprijedio i učinio ga atraktivnijim, pa mislim da će i ovo biti na tom tragu..hattrick je napisao/la:Par stvari mi kronično fale na desnoj strani portala. To je raspored vikend evenata.. ono tipa FP123, kvalifikacije, utrka.. 'od-do'. i eventualno brojač do sljedećeg eventa. TAkođer bi na istoj strni (možda pod različitim karticama) trebalo biti trenutan poredak vozača i timova... te možda tremini održanih i neodržanih utrka. Sve bi to moglo biti u jednom redu pod karticama kao jedan mali šalabakter sa tim osnovnim stvarima.
avetma je napisao/la:Radim na nekim idejama za raspored vikenda na desnoj strani, to će definitivno doći u nekom trenu.
Hvala. Što se tiče ostalih serija, ništa od toga u bližoj budućnosti.Kush je napisao/la:Odlično Ante tjt! vidjeh prije nego sam vidio tvoj post i ugodno iznenađenje
Sad molba/prijedlog, znam da je sajt exluzivno za F1, ali dali bi mogao u samo ovom slučaju, za takav isti brojčanik, ništa drugo, i obzirom na datum možda od slijedeće sezone tek, ali da staviš pod kartice, ili uguraš negdje dolje ispod reklama ako treba, ali da imamo to isto i za Moto GP i za WEC, jer mnogi od nas koji prate F1 prate i te serije, pa kad se ne stigne pratiti to sve redovito, kao kod mene ponekad, ali natjecanja nebih propuštao, da ne moram na službene sajtove u panici tražiti kada uletim u kuću, jer ovaj sajt je uvijek učitan u browseru kada ga pokrećem..
I još jedan prijedlog, za članak, zanima me duže vremena to, a podudara se sad baš, pa recimo nakon vikenda, neka analiza Haas F1 tima i američkog tržišta, koliko je utjecao na popularnost tamo, dali je uopće značajno utjecao i koliko ameri prate i podržavaju američki tim u F1, uglavnom odnos i utjecaj am. tima na popularnost sporta tamo?
Za kraj pohvala Zvonimiru za analizu na stazi u Monacu, nije članak ili tema koja zanima baš širok krug ljudi, ali koga zanima to mora sam tražiti i provjeravati, pa pohvale za trud i osluškivanje želja čitatelja!
Malo mi je deprimirajuć prikaz satnice za VN SAD-a. Utrka u 9h navečer. Kad se sjetim Japana. Nema niš ljepše za početak dana od prijenosa f1, ovako moram čekati cijeli dan da prođe. Valjda ću opet to preduratavetma je napisao/la:avetma je napisao/la:Radim na nekim idejama za raspored vikenda na desnoj strani, to će definitivno doći u nekom trenu.
Kod mene suprotno, ja bi da je stalno navecer. Ujutro mi se tesko a često i nemoguće ustatraca je napisao/la:Malo mi je deprimirajuć prikaz satnice za VN SAD-a. Utrka u 9h navečer. Kad se sjetim Japana. Nema niš ljepše za početak dana od prijenosa f1, ovako moram čekati cijeli dan da prođe. Valjda ću opet to preduratavetma je napisao/la:avetma je napisao/la:Radim na nekim idejama za raspored vikenda na desnoj strani, to će definitivno doći u nekom trenu.