Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Ante, stoji mi komentar na članak o Kubici na odobrenju.
Malo je u svu priču uletila i Carmen Jorda. :cice:
Imaju 3 linka u mom komentaru, a radi se o slikama Carmen Jorda. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
uvijek problemi s tom carmen... :? :P
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Odobreno :)

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Ajde, dajte neki članak o talijanskim medijima kako kako bacaju uroke na fetla, da malo i po njemu pljujemo, ne samo o ham, on više nije toliko fora..........
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Imaš naVettelovoj temi točno tu:
http://www.f1puls.com/forum/viewtopic.p ... 498#p32498

..pa ožeži. :pop:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
hattrick je napisao/la:Imaš naVettelovoj temi točno tu:
http://www.f1puls.com/forum/viewtopic.p ... 498#p32498

..pa ožeži. :pop:
Nije to to, treba to u clanku da i protivnicki tabori mogu kvocati.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
da pohvalim novi dizajn stranice na mobitelu, radi kao sat, a i sve je nekako preglednije, pogotovo Comment section ispod clanaka, BIG :thumbs:
slikaslika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
HeatBlast44 je napisao/la:da pohvalim novi dizajn stranice na mobitelu, radi kao sat, a i sve je nekako preglednije, pogotovo Comment section ispod clanaka, BIG :thumbs:
:thumbs:

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Mogli bi, ako je moguće, u bazu podataka dodati info o koristenju PU elementa za svakog vozača. Ali pod momčad, tako da se može usporediti kolege. Ako to već nema di da nisam vidio.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Par stvari mi kronično fale na desnoj strani portala. To je raspored vikend evenata.. ono tipa FP123, kvalifikacije, utrka.. 'od-do'. i eventualno brojač do sljedećeg eventa. TAkođer bi na istoj strni (možda pod različitim karticama) trebalo biti trenutan poredak vozača i timova... te možda tremini održanih i neodržanih utrka. Sve bi to moglo biti u jednom redu pod karticama kao jedan mali šalabakter sa tim osnovnim stvarima.

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
hattrick je napisao/la:Par stvari mi kronično fale na desnoj strani portala. To je raspored vikend evenata.. ono tipa FP123, kvalifikacije, utrka.. 'od-do'. i eventualno brojač do sljedećeg eventa. TAkođer bi na istoj strni (možda pod različitim karticama) trebalo biti trenutan poredak vozača i timova... te možda tremini održanih i neodržanih utrka. Sve bi to moglo biti u jednom redu pod karticama kao jedan mali šalabakter sa tim osnovnim stvarima.
Sa ovim se slažem, iako treba paziti da ne bude prenatrpano, to s karticama je klasično rješenje, pogotovo za te tablice sa bodovima i slično, sve su uglavnom tablice, pa pretpostavljam da Ante to ima u vidu ali želi to povezati sa bazom koju je kreirao, da ne mora na dva mjesta iste stvari upisivati, a da se to automatski sve poveže i da se izdizajnira pri tom taj dio da estetski odgovara sajtu, treba uložiti još nešto extra vremena i truda prvo, ne sumnjam da će biti nešto, ali bolje složiti to kako spada, nego samo nakeljiti nešto, većina toga što si spomenuo je već obuhvačeno bazom, a nešto je na naslovnici već gore, pa nedostaje možda samo iz neki estetskih razloga, da sajt djeluje kao još zaokruženija cjelina, ostavljam na kraju dečkima koji to rade da odlučuju o dizajnu sajta i od svega što si nabrojao izaberu što je potrebno na naslovnici, a što je možda previše, ne sumnjam da će i da već sad o svim takvim sadržajima vode računa, to se i vidi, ali da nešto i dobro izgleda i dobro radi treba vremena za napraviti, ali svaki novi dio koji je napravljen na sajtu s vremenom je taj sajt dodatno unaprijedio i učinio ga atraktivnijim, pa mislim da će i ovo biti na tom tragu..
ali napominjem netreba zaboraviti ni dizajnersku stranu i izbjeći ponavljanja i pretrpanost koja može utjecati na preglednost sajta!
(reče on mudro, kao da ostali to ne znaju, kad sam već drugi put ustao iz kreveta - nervoza)

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Radim na nekim idejama za raspored vikenda na desnoj strani, to će definitivno doći u nekom trenu. Što se tiče poretka vozača, konstruktora i kalendara - to ostaje pod F1bazom, jedan klik daleko od naslovne.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
avetma je napisao/la:Radim na nekim idejama za raspored vikenda na desnoj strani, to će definitivno doći u nekom trenu.
slika

Kush
GP3
GP3
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Odlično Ante tjt! vidjeh prije nego sam vidio tvoj post i ugodno iznenađenje :D

Sad molba/prijedlog, znam da je sajt exluzivno za F1, ali dali bi mogao u samo ovom slučaju, za takav isti brojčanik, ništa drugo, i obzirom na datum možda od slijedeće sezone tek, ali da staviš pod kartice, ili uguraš negdje dolje ispod reklama ako treba, ali da imamo to isto i za Moto GP i za WEC, jer mnogi od nas koji prate F1 prate i te serije, pa kad se ne stigne pratiti to sve redovito, kao kod mene ponekad, ali natjecanja nebih propuštao, da ne moram na službene sajtove u panici tražiti kada uletim u kuću, jer ovaj sajt je uvijek učitan u browseru kada ga pokrećem..

I još jedan prijedlog, za članak, zanima me duže vremena to, a podudara se sad baš, pa recimo nakon vikenda, neka analiza Haas F1 tima i američkog tržišta, koliko je utjecao na popularnost tamo, dali je uopće značajno utjecao i koliko ameri prate i podržavaju američki tim u F1, uglavnom odnos i utjecaj am. tima na popularnost sporta tamo?

Za kraj pohvala Zvonimiru za analizu na stazi u Monacu, nije članak ili tema koja zanima baš širok krug ljudi, ali koga zanima to mora sam tražiti i provjeravati, pa pohvale za trud i osluškivanje želja čitatelja! :thumbs:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Kush je napisao/la:Odlično Ante tjt! vidjeh prije nego sam vidio tvoj post i ugodno iznenađenje :D

Sad molba/prijedlog, znam da je sajt exluzivno za F1, ali dali bi mogao u samo ovom slučaju, za takav isti brojčanik, ništa drugo, i obzirom na datum možda od slijedeće sezone tek, ali da staviš pod kartice, ili uguraš negdje dolje ispod reklama ako treba, ali da imamo to isto i za Moto GP i za WEC, jer mnogi od nas koji prate F1 prate i te serije, pa kad se ne stigne pratiti to sve redovito, kao kod mene ponekad, ali natjecanja nebih propuštao, da ne moram na službene sajtove u panici tražiti kada uletim u kuću, jer ovaj sajt je uvijek učitan u browseru kada ga pokrećem..

I još jedan prijedlog, za članak, zanima me duže vremena to, a podudara se sad baš, pa recimo nakon vikenda, neka analiza Haas F1 tima i američkog tržišta, koliko je utjecao na popularnost tamo, dali je uopće značajno utjecao i koliko ameri prate i podržavaju američki tim u F1, uglavnom odnos i utjecaj am. tima na popularnost sporta tamo?

Za kraj pohvala Zvonimiru za analizu na stazi u Monacu, nije članak ili tema koja zanima baš širok krug ljudi, ali koga zanima to mora sam tražiti i provjeravati, pa pohvale za trud i osluškivanje želja čitatelja! :thumbs:
Hvala. Što se tiče ostalih serija, ništa od toga u bližoj budućnosti. :) A za članak je zanimljiva tema, ja sad nemam vremena bavit se time, ali ako netko od kolega bude zainteresiran - bit će članak. :thumbs:

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
avetma je napisao/la:
avetma je napisao/la:Radim na nekim idejama za raspored vikenda na desnoj strani, to će definitivno doći u nekom trenu.
slika
Malo mi je deprimirajuć prikaz satnice za VN SAD-a. Utrka u 9h navečer. Kad se sjetim Japana. Nema niš ljepše za početak dana od prijenosa f1, ovako moram čekati cijeli dan da prođe. Valjda ću opet to predurat :(

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
Navija za: Ferrari
raca je napisao/la:
avetma je napisao/la:
slika
Malo mi je deprimirajuć prikaz satnice za VN SAD-a. Utrka u 9h navečer. Kad se sjetim Japana. Nema niš ljepše za početak dana od prijenosa f1, ovako moram čekati cijeli dan da prođe. Valjda ću opet to predurat :(
Kod mene suprotno, ja bi da je stalno navecer. Ujutro mi se tesko a često i nemoguće ustat :rofl:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Ante sjajan posao radiš sa ovim sitnim stvarčicama koje život znače, sve ovo jako lijepo izgleda. Pitam se kakav će samo biti F1Puls v3 :)

Sutra je nedjelja, nedjelja je dan za odmor. Odmor od knjige. Dan kada se nakon dva mjeseca piše članak o McLarenu. :mrgreen:
Obrigado Felipe

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Osobno nevidim nikakvu potrebu za v3. Treba se držat kičme koja je provjerena.. najgore je kad napraviš kompletni redizajn i skužiš da je cijeli projekt nestabilan iz nekih razloga.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Više puta nije bilo potrebe za novom verzijom, i na GP1 a nije mi smetala niti ona prva verzija F1Pulsa. Ali Ante je svaku zimu svejedno pisao nešto novo, ne znam hoće li i ove.
Obrigado Felipe
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡