General tema

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Majki2111 je napisao/la:
MrDoomroom je napisao/la:
Majki2111 je napisao/la:Ja kažem, ekstremne situacije zahtjevaju ekstremne mjere od strane ekstremnih ljudi,
Jao majki još uvijek si zelen za shvaćanje nekih stvari.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Bolje i to nego da nemem uopće mišljenja o billo čemu.
Po čemu si to zaključio? Ako si najglasniji ne znači da si u pravu, nego samo proicira tvoje shvaćanje nečega odnosno ne shvaćanje istoga i tvojim stavovima proicira razinu inteligencije gdje si u stalnom konfliktu sa drugima.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
hattrick je napisao/la:kad će se otvorit tema za Maleziju??
Evo, za par minuta ću otvoriti temu, još jučer sam si pripremio slike i tekst, ali nisam imao vremena posložiti to u post ;)

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Sve u redu, nema žurbe, tema ionako zjapi prazna barem do srijede.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
MrDoomroom je napisao/la:Po čemu si to zaključio? Ako si najglasniji ne znači da si u pravu, nego samo proicira tvoje shvaćanje nečega odnosno ne shvaćanje istoga i tvojim stavovima proicira razinu inteligencije gdje si u stalnom konfliktu sa drugima.

Pa fala bogu da se ima temelja bit u konfliktu, raspravljat se oko bilo čega. Ako nemaš svoje ja ili ako se stalno prilagođavaš drugima i ako si ovisan o tuđem mišljenju ili se salno slažeš onda to nije dobro. Ja kažem da TAD nisi inteligenitan, a ne ovo kaj si ti napiso.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Majki2111 je napisao/la:
MrDoomroom je napisao/la:Po čemu si to zaključio? Ako si najglasniji ne znači da si u pravu, nego samo proicira tvoje shvaćanje nečega odnosno ne shvaćanje istoga i tvojim stavovima proicira razinu inteligencije gdje si u stalnom konfliktu sa drugima.

Pa fala bogu da se ima temelja bit u konfliktu, raspravljat se oko bilo čega. Ako nemaš svoje ja ili ako se stalno prilagođavaš drugima i ako si ovisan o tuđem mišljenju ili se salno slažeš onda to nije dobro. Ja kažem da TAD nisi inteligenitan, a ne ovo kaj si ti napiso.
Nije stari moj...ti si wannabe alternativa/vuk samotnjak ili što već...problem je što nikako nisi u pravu.
Argumenti ne stoje na tvojoj strani, a još je gore to što ih ni sam nemaš pa ne možeš ni odgovoriti. Žišku?
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Oko čega Majki oko čega!? Što te točno smeta? Gdje se ja to prilagođavam nekome i nemam svoje ja odnosno da sam ovisan o mišljenjima drugih?

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Otkad sam ja na ovom forumu Majki je svega dva-tri puta komentirao nesto u vezi motosporta. Stalno baca neke provokacije i filozofije. Dižu se tenzije bezveze. Neznam zakaj se to toliko trpi...nek ide na forum .hr pa nek tamo laprda. Nije me briga i mogu preskočit al da je iritantno, je :D

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Slažem se.. no koliko vidim, tj. čisto primjećujem, ta pojava se vuče već godinama i to na više lokacija.. i nikom nije jasno razlog osim onima koji to održavaju na životu. A jbga.. čudni su to putovi.. No, vjerujem da tu ima tata (Ćale) prste u tome, i koje zrno soli.. :mrgreen:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
KrBoy93 je napisao/la:Otkad sam ja na ovom forumu Majki je svega dva-tri puta komentirao nesto u vezi motosporta. Stalno baca neke provokacije i filozofije. Dižu se tenzije bezveze. Neznam zakaj se to toliko trpi...nek ide na forum .hr pa nek tamo laprda. Nije me briga i mogu preskočit al da je iritantno, je :D
Dečko se traži, pubertet puca, što sad... Ne možemo banirati sve koji krenu raspravljati van F1 tema, dok god ne pretjera. Zato Majki, malo više o Formuli pisati, a malo manje svjetonazorske i ine teme. U krajnjoj liniji, vidiš po reakcijama da nikog ne interesira što imaš za reći po tom pitanju. :thumbs:

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
Is, vidim ima postova za odgovroit. Ovo pričam sve na generalnoj razini, ne na osobnoj. Nadalje, ovo je general tema, ne vidim problem da ovdje tako priča. Formulu sam komentiro. Ali nema mi smisla sad ulazit u rasprave detaljne jer niti jedan aspekt F1 nema veze sa Hrvatskom, a ja svojom pričom neću moč promjenit ishod neke situacije na stazi.

Ovo hattrickovo. Ne znam. Di si ti vidio mog oca da pričamo o nećemu?? I di si mene vidio?? Ovo jje forum di sam aktivan. Nisam se s nikim svađo ja.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Ma sve pet, ovo je bio moj osvrt na onu Expovu, kad je tvoj ćale prijetio/navlačio da te se ne banira.. čisto da se ubacim u ovu debilnu, ako to možemo nazavati, debatu. :mrgreen:
Naravno da se ne poznamo.. to su neke od beneficija foruma. :D

Btw.. aj sad Majki ne pili sa ovim, baniran si zbog nečeg (na hlađenje), uopće nisam bio u toku, pa neznam. Odbaniran si, kako je i admin obećao nakon tjedan dana (ako se ne varam) i čemu sada raditi natezanje.. Počinje nam trkaći vikend, to je ona dobra strana priče. Loša da ćemo se nakon subote trabati dignuti prije 9h u jutro. A tebe zamoljavam da baciš koju pametnu o vezi sa F1, ipak smo tu zbog toga.. ili neku resterećujuću tematiku. Ova bliska politika, socio-politički i ini stavovi, i sličnih sranja imamo u svojem vidokrugu više nego dovoljno, da nam već na sve rupe izlazi van. Ako me razumiješ što želim reći.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
Evo gledan sad vijesti i u prilogu o posjetu KGK VB valjda u dijelu kad je posjetila Bloomberg u pozadini vidin našeg perspetkivnog mladog poduzetnika. Štetnera! Pa ja ću se raniti.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Kradljivci prate kradljivce, ništa čudno :)

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
Ma nisan tija povlaciti sire politicke konotacije ni pozitivne ni negativne, samo mi je palo napamet ono izbaci uljeza sa slike kad san ga vidija u tom društvu. Nekako mi je on vise razina da na svojoj stranici napise hvalite me usta moja clanak pa se svada s neistomisljenicima po komentarima nego da sidi na sastanku s predsjednicom u bloombergu.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Ne tribaš ih niti povlačit, sve je već poznato :)
Naravno, za onoga tko prati i razumije situaciju...

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
Explorer je napisao/la:Kradljivci prate kradljivce, ništa čudno :)
Zanimljivo je kako ima ljudi koji intezivno žive životom u skladu sa svojim prezimenom. Neki nadimak dobivaju zbog svog ponašanja, a drugi svoje ponašanje i karakter prilagođavaju prezimenu s kojim su se rodili (valjda nisam zakomplicirao ono što sam mislio reći)

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Nisi nisi zakomplicirao, sve je razumljivo :thumbs:

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 10 mj
raca je napisao/la:
Explorer je napisao/la:Kradljivci prate kradljivce, ništa čudno :)
Zanimljivo je kako ima ljudi koji intezivno žive životom u skladu sa svojim prezimenom. Neki nadimak dobivaju zbog svog ponašanja, a drugi svoje ponašanje i karakter prilagođavaju prezimenu s kojim su se rodili (valjda nisam zakomplicirao ono što sam mislio reći)
Pa i prezimena su tako nastajala nekada davno. Sigurno je i taj od kog je krenulo to prezime bio takav. A krv nije voda :)

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ekipo, trebam malo pomoći :)

Trebam napraviti jedan seminarski rad (koji nije baš pravi seminarski rad :mrgreen: ) o nekome brandu, a meni je na pamet prva pala - logično, Formula 1. Zanima me zna li netko neke stranice i članke gdje bi mogao pronaći malo o povijesti F1 kao branda, kad je ona to postala i sl.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
To možeš i sam zaključiti kad je postala brend. Uvođenjem sponzorstava, gospodin Chapman s Lotusom :)
Onda TV prava, pa ekskluziva u Monaku itd. Probaj nešto oko toga. Ako ti ponestaje ideja, javi se :)
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡