General tema

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
HeatBlast44 je napisao/la:jbg kad skola uzme najbolji dio dana, ujutro nit se sjetim foruma, a navecer ako mi padne na pamet bacim koji komentar :mrgreen:
Znaš sve... Ujutro knjiga, navečer dođeš kući, odeš malo do grada, eventualno pogledaš neki novi film što izađe kući, pisanja se niti ne sjetiš. Valjda će biti koja kolumna budućih dana, samo da prvi val ocjena prođe. :D
Obrigado Felipe

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Explorer je napisao/la:Kosi se trava :mrgreen:
Jesil' pokosio? :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Jesam, eno trimer se prehladio pa više ne mogu :)

Sutra nastavak...
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

raca
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: McLaren
Felipe je napisao/la:Ove pauze od 10-ak dana su nam postale kao cijela zima, sve se uspava već utorkom i do sljedećeg petka smo svi zamrznuti. Počela škola, šamaraju se ispiti, svašta nešto za mlađahne članove, a pretpostavljam da je za stariju gospodu vrijeme godišnjih prošlo pa je i njih steglo. :D
A kaj bi ja trebao reć? Dok su mlađahni članovi prašili po moru :cool: , a starija gospoda, kak ti veliš, bili na odmoru i :pivo: i :klopa: , ja sam rmbal ko konj, pa sam svejedno ubacio poneki komentar.

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
http://maxf1.net/novi-predsjednik-zeli- ... i-miamiju/
Eto, ovog sam se pribojavao, da će nam odvući F1 preko bare. Kakve europske utrke, pa zar ste mislili da će amer investirati u europu. Nije spomenuo stare europske staze več nove američke gradske staze. Vuk dlaku mijenja ali ćud nikad. Neće amer ništa osim Amerike. Neće proći 10 god. imati ćemo bar pola američkih timova, više od pola amer. staza. vratiti će oni V8 ili V10 motore (protiv ovog nemam ništa protiv), a tehnologija će ići u dr. plan, daleko poslije riječi spektakl, zarada, američko.....
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
ma past ce im gledanost.. realno ameri ne gledaju f1.. vecina gledatelja je u europi i nesto u aziji.. ostatak je za bacit. ako odvedu tamo sport a vjerojatno i hoce pitanje je dal ce uspjet u americi naci gledatelja koliko ih imaju u europi.. a ako sjebu sam sport nista, prestanem gledat i to je to. onda mi i dalje ostaje snooker koji nikada nece u ameriku i moto gp ce dobit vise mog vremena pa i wrc itd... ko ih jebe..

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
No uz to nije sve rečeno.. bit će tu više free-to-air prijenosa, digitalizacija tipa VR [virtual reality] i AR [augmented reality]...

“I think there’s an opportunity to grow that broadcast stream, much of it free-to-air, to competitive pay services,”

..što se mene tiče nemam ništa protiv globalizacije sporta i ostalih medijskih novotarija. Za moj ukus ima dovoljno europskih utrka, možda da se jednog dana ostvari VN Hrvatske, to bi bilo lijepo.

http://www.f1fanatic.co.uk/2016/09/22/l ... -coverage/
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Logično je da će Ameri htjeti čim više utrka u SAD-u, pa i MotoGP (kojeg se stalno u zadnje vrijeme spominje kao uzor Formuli 1) ima 4 utrke u Španjolskoj zbog Dorne. Meni nije problem što će biti više utrka u SAD-u, ali je problem gdje će to biti. Ako dovedu F1 na "normalne staze" staze poput Indyja, Watkins Glena i sl. OK, ali ako naprave neko novo ulično sranje u NY-u, Miamiju ili gdje već, to mi se baš i ne bi svidjelo.

Slažem se s Hattom u vezi medijskih novotarija, nemam ništa protiv toga, dapače, Formula 1 mora napredovati po tom pitanju, pogotovo što se tiče društvenih mreža i promocije kod mladih. A naravno da ne bih imao ništa protiv dodatnih sadržaja poput više onboard snimaka ili UHD slike koja se već sad testira...

No nije sve tako bajno kod filozofije Liberty Medie, iako su prvo rekli da je Europa ključno tržište, sad su se prebacili na Ameriku i naravno, našu ljubljenu Aziju. Pročitao sam da i Heineken slično razmišlja, sljedeća planirana lokacija za F1 im je Vijetnam :facepalm: I žele proširiti kalendar na preko 21 utrke (što je već previše) što bi naravno moglo povući i još neke ideje za amerikanizaciju F1.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Nemam ništa protiv američkih utrka. Na stranu što ja mislio općenito o njima, ali kad je u pitanju autosport na američkom tlu veliki palac gore. Imaju publiku koju treba navući na F1, postoje legendarne staze koje treba približiti F1 standardima...
Miami, New York...? A jbg imamo i Singapur. Nevezano uz gradske staze, koliko smo u zadnjih 7-8 godina imali/imamo žnj staze u kalendaru?

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
ne podržavam povećanje broja utrka.
a što se tiče američkih, treba vidit koje su staze u pitanju. ako su nove gradske :thumbsd: , ako su neke stare - podržavam.
ja bi najradije jedan oval, ali to se neće dogodit u dogledno vrijeme.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
raca je napisao/la:
avetma je napisao/la:
raca je napisao/la:...ali njegov komentar je stajao dva dana. Što se čekalo? Još da dodam, moj komentar namjerno nije bio podkomentar na njegovu izjavu, već zaseban, i ovo mu nije prvi put da ima egzibicije
Čekalo se da netko primijeti. Kad sam vidio tvoju poruku dolje lijevo na početnoj stranici, otvorio sam, vidio, i izbrisao. Takve rasprave su uopće kretenske za komentirati, izbrisano je i idemo dalje.

Drugi put ako vidiš da neki komentar stoji, a ne briše se, molim te prijavi na forumu pa ćemo reagirati brže.
a sad i ja vidim da na forumu ide brže. U komentaru nije bilo reakcije tri sata
raca je napisao/la:
avetma je napisao/la:Obrisan je njegov komentar jer je rasistički, a onda tvoj nije imao smisla jer je bio podkomentar na njegov.
...ali njegov komentar je stajao dva dana. Što se čekalo? Još da dodam, moj komentar namjerno nije bio podkomentar na njegovu izjavu, već zaseban, i ovo mu nije prvi put da ima egzibicije
Nego kad smo več tu kod rasizma baš sam se pitao, čudno mi je to etiketiranje istih. Jel to nekom smeta? Zašto smeta.? Ja mislim da ih se etiketira jer ih se ljudi boje. Ista stvar, ljudi sa ekstremnim sklonnostima. Većina ih se boje. Jer da ih se ne boje, nebi obračali pažnju na njih.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Pričamo ja i frend ispred ulaza i zakači se neki dosadni lik sa debilnim pričama, kojeg smo ubrzo isključili iz našeg standarda normalne komunikacije (samim time i našeg vidokruga).. znači li to da se mi njega bojimo? :mrgreen:

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ljudi sa rasistickim stavovima i ekstremnim vjerovanjima definitivno bi trebalo odstraniti iz drustva, a muškarace sterilizirati čemu los genetski uzorak odnosno djeca iz takvih sredina sigurno neće biti odgajana da budu tolerantna prema svima.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Ja kažem, ekstremne situacije zahtjevaju ekstremne mjere od strane ekstremnih ljudi,
Lomi te, al se nedaš

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Majki2111 je napisao/la:Ja kažem, ekstremne situacije zahtjevaju ekstremne mjere od strane ekstremnih ljudi,
Tko kaže kad je nešto ekstremna situacija? Recimo, meni je ova rasprava ekstremno blesava, bi li se složio sa mnom oko toga? Ako se slažeš - misliš li da moram upotrijebiti ekstremne mjere? A ako se ne slažeš - znači li to da sam ja ekstremist, pa onda opet moram upotrijebiti ekstremne mjere (po tvojoj teoriji)?

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
:facepalm: :rofl:

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Majki2111 je napisao/la:Ja kažem, ekstremne situacije zahtjevaju ekstremne mjere od strane ekstremnih ljudi,
Jao majki još uvijek si zelen za shvaćanje nekih stvari.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
MrDoomroom je napisao/la:

Bolje i to nego da nemem uopće mišljenja o billo čemu.
Lomi te, al se nedaš

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
kad će se otvorit tema za Maleziju??

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Majki2111 je napisao/la:
MrDoomroom je napisao/la:

Bolje i to nego da nemem uopće mišljenja o billo čemu.
Pa i ne baš. Stvaraš si pogrešna mišljenja koja ćeš teško mijenjati jer počinješ vjerovati da si ti u pravu, a nisi.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡