Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

c0bra01
Karting
Karting
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Ferrari!
Sad sam ja provjerio. Mogu edit-ovat post koji sam objavio na drugom forumu prije vise od 15dana. Tako da, nije do Tapatalk-a.

Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Poslano sa mog Rome koristeći Tapatalk

Edit..
Sve radi. Zadnja verzija tapatalka V.6.1.5 build765.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
c0bra01, vidim da imaš plaćenu ili krekiranu (punu) verziju Tapatalka, pa ako imaš krekiranu, provjeri si dali je zadnja verzija te pune verzije, jer ti te krekirane verzije neizvršuju auto-ažuriranje preko google marketa. Po meni VIP status (plaćeni) na Tapatalku uopće nema smisla, jer su reklame totalno neprimjetne u free verziji, a mogućnosti i funkcionalnost je identična. Tako da ti je moj prijedlog ako koristiš tapatalk instaliraš klasičnu verziju i dopustiš da ti se redovito aktualizira preko marketa (GooglePlay-a). Svi problemi riješeni.

c0bra01
Karting
Karting
Nisam plaćao kolega ništa i nemam krekiranu apk, automatsko anžuriranje je uključeno. A skinio sam apk preko google.play
Imamo istu verziju aplikacije, i čitao sam o tomen, rekoh nećeš ti reklama, a nikako ih ne vidim.

Vjerovatno je do samog foruma, jer kad ima taj vremensko ograničeno uređivanje.
Ma uredu je to sve :) samo sam pitao, jer sam sinoć imao pravopisnu grešku i pokušao sam danas preko mobitela uredit odgovor jer nisam bio za kompjuter i nisam mogao. :) Mislio sam da nema nikako opcije 'EDIT'. :)

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Test

EDIT ipak oce ali trebalo je proći par minuta :)

[ link do slike ]

[ link do slike ]
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
c0bra01 je napisao/la:Nisam plaćao kolega ništa i nemam krekiranu apk, automatsko anžuriranje je uključeno. A skinio sam apk preko google.play
Imamo istu verziju aplikacije, i čitao sam o tomen, rekoh nećeš ti reklama, a nikako ih ne vidim.

Vjerovatno je do samog foruma, jer kad ima taj vremensko ograničeno uređivanje.
Ma uredu je to sve :) samo sam pitao, jer sam sinoć imao pravopisnu grešku i pokušao sam danas preko mobitela uredit odgovor jer nisam bio za kompjuter i nisam mogao. :) Mislio sam da nema nikako opcije 'EDIT'. :)

[ link do slike ]

Nemoguće da nemaš predplatu, ili ti plaćenu verziju, jer ti pored nika stoji VIP ikona, što znači da si na plaćenoj verziji, u suprotnom da si na free imao bi klasičnu tapatalk ikonu..

Poslano sa mog Rome koristeći Tapatalk

c0bra01
Karting
Karting
[ link do slike ]

Lud zbunjenog što se kažem. xD

Možda sam negdje free ključ uhvatio davno, o.O

ali znam da nikad nisam kupovao apk niti ću ikad, jer se ne isplati na to novce davat.

chuck
Karting
Karting
S nama već: 8 god 10 mj
Pitanje za admina, hocete li vratiti korisnika Majkija, buduci da je on prakticki od samih pocetaka Gp1 stranice sa nama?

chuck
Karting
Karting
S nama već: 8 god 10 mj
Oh sad vidjeh da je tjedan dana. Svidja mi se taj princip. Nego, mozda on nezna da je baniran samo na tjedan nego misli zauvijek trebalo bi ga upozoriti nekako.

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
zašto mi je obrisan komentar u temi o Hamiltonu, a odnosi se na člana @ferrari-bih?

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Obrisan je njegov komentar jer je rasistički, a onda tvoj nije imao smisla jer je bio podkomentar na njegov.

raca
GP3
GP3
avetma je napisao/la:Obrisan je njegov komentar jer je rasistički, a onda tvoj nije imao smisla jer je bio podkomentar na njegov.
...ali njegov komentar je stajao dva dana. Što se čekalo? Još da dodam, moj komentar namjerno nije bio podkomentar na njegovu izjavu, već zaseban, i ovo mu nije prvi put da ima egzibicije

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
chuck je napisao/la:Pitanje za admina, hocete li vratiti korisnika Majkija, buduci da je on prakticki od samih pocetaka Gp1 stranice sa nama?
Haha! Zaš sam je bitan??
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
raca je napisao/la:...ali njegov komentar je stajao dva dana. Što se čekalo? Još da dodam, moj komentar namjerno nije bio podkomentar na njegovu izjavu, već zaseban, i ovo mu nije prvi put da ima egzibicije
Čekalo se da netko primijeti. Kad sam vidio tvoju poruku dolje lijevo na početnoj stranici, otvorio sam, vidio, i izbrisao. Takve rasprave su uopće kretenske za komentirati, izbrisano je i idemo dalje.

Drugi put ako vidiš da neki komentar stoji, a ne briše se, molim te prijavi na forumu pa ćemo reagirati brže.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
avetma je napisao/la:
raca je napisao/la:...ali njegov komentar je stajao dva dana. Što se čekalo? Još da dodam, moj komentar namjerno nije bio podkomentar na njegovu izjavu, već zaseban, i ovo mu nije prvi put da ima egzibicije
Čekalo se da netko primijeti. Kad sam vidio tvoju poruku dolje lijevo na početnoj stranici, otvorio sam, vidio, i izbrisao. Takve rasprave su uopće kretenske za komentirati, izbrisano je i idemo dalje.

Drugi put ako vidiš da neki komentar stoji, a ne briše se, molim te prijavi na forumu pa ćemo reagirati brže.
Ha čuj, nije svatko liberalan...
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

raca
GP3
GP3
avetma je napisao/la:

a sad i ja vidim da na forumu ide brže. U komentaru nije bilo reakcije tri sata

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Imamo novog donatora! Hvala Maurichu što je odvojio od svog novca za rad portala! Kao što je praksa, njemu odsad ide status donatora kraj nicknamea i osim toga - više mu se ne vide reklame na cijeloj stranici. :thumbs:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
I usput mala najava, na F1puls se sprema jedna nova sekcija stranice koja dosad u takvom formatu ne postoji na HR webu. Uskoro :thumbs:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
avetma je napisao/la:I usput mala najava, na F1puls se sprema jedna nova sekcija stranice koja dosad u takvom formatu ne postoji na HR webu. Uskoro :thumbs:
:kokice:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Majki2111 je napisao/la:
avetma je napisao/la:

Ha čuj, nije svatko liberalan...
Nije to pitanje liberalnosti...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡