Rose je napisao/la:Prije točno četiri godin Choobra me odveo na erdutsku kulu. Bila je mrka noć, niti u jednom trenutku nisam osjetila strah. Potpuno sam mu u tom trenutku vjerovala. Ova je posvećena njemu i noćnom posjedu erdutskoj kuli. I dalje Choobri vjerujem kao te noći,.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UydP3SA7sb[/youtube]
Na današnji dan 1945. Enola Gay je ispustio Little Boya. Enola Gay je bio Boeing B-29 Superfortress bombarder, a Little Boy prva atomska bomba. Mjesto događanja - Hiroshima.
3 dana poslije - Nagasaki. Akteri: Bockscar (B-29) i Fat Man (A-bomba).
Ukupan broj poginulih, što direktno od udara, što kasnije od radijacije je nekih 250.000 - 300.000.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Honda je osnovana 1946. i ima sjedište nekih 600-700 km dalje.
Mazda ima sjedište u Hiroshimi (osnovana 1920. pod imenom Toyo Cork Kogyo).
Usput, nisam pisao gornji post da bi se sad zayebavali.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
MrDoomroom je napisao/la:Da nisu to saveznici napravili danas bi dizali desnicu Führeru.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Mislim da bi sve bilo gotovo i bez A-bombi, za par mjeseci. A Adolf je već bio mrtav, i Njemačka pala.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Japan je tad vodio rat s Amerikom a kasnije je i Rusija htjela napast ako se ne varam i onda je Japan odustao.To je označio kraj 2. svj rata.A tu u Europi je maltene bio završen padom Njemačke.