SVRŠENO JE! LJUDI ISPUNILI SIONSKO PROROČANSTVO: Pokemoni prokazali ‘gojimsko’ lice bolesnog čovječanstva!
Točno sam taj tekst jučer čitao i mislio se da li da ga stavim tu, ali sam mislio da bi mislili da sam poludiohattrick je napisao/la:Super tekst za sve 'gojimime' koji to ne žele postat, ali su na dobrom putu da postanu, ako već nisu..![]()
SVRŠENO JE! LJUDI ISPUNILI SIONSKO PROROČANSTVO: Pokemoni prokazali ‘gojimsko’ lice bolesnog čovječanstva!
Ono kad svi imaju pristup internetu, još sam fali Bigfoot, Unicorns, portali za Narniu i Nigdjezemsku...hattrick je napisao/la:Super tekst za sve 'gojimime' koji to ne žele postat, ali su na dobrom putu da postanu, ako već nisu..![]()
hattrick je napisao/la:Super tekst za sve 'gojimime' koji to ne žele postat, ali su na dobrom putu da postanu, ako već nisu..![]()
Zašto onda Amerikanci ne razguze ISIL?Mr.Spaceguy je napisao/la:Joj što volim ovakve specijalce koji svaki događaj ili novost interpretiraju kako oni žele i u 100% slučajeva kao nekakvu zavjeru. Od toga da Ameri nisu nikada sletjeli na mjesec, da su Kennedya ubili jer je htio razotkriti UFO pa sve do najbizarnije da svijet kontroliraju shape shifteri iz četvrte dimeznije koji su ni više ni manje nego reptili i jedu malu djecu.
Zašto bi kad preko njih kontroliraju cijenu nafte. Neka gospodarstva vezana su samo za naftu i onda tako profitiraju, a i treba se potrošiti to silno naoružanje. Cak smo i mi profitirali od njihove nafte.f1zd je napisao/la:Zašto onda Amerikanci ne razguze ISIL?Mr.Spaceguy je napisao/la:Joj što volim ovakve specijalce koji svaki događaj ili novost interpretiraju kako oni žele i u 100% slučajeva kao nekakvu zavjeru. Od toga da Ameri nisu nikada sletjeli na mjesec, da su Kennedya ubili jer je htio razotkriti UFO pa sve do najbizarnije da svijet kontroliraju shape shifteri iz četvrte dimeznije koji su ni više ni manje nego reptili i jedu malu djecu.
Reci to @mr.spaceguy-uMrDoomroom je napisao/la:Zašto bi kad preko njih kontroliraju cijenu nafte. Neka gospodarstva vezana su samo za naftu i onda tako profitiraju, a i treba se potrošiti to silno naoružanje. Cak smo i mi profitirali od njihove nafte.f1zd je napisao/la:Zašto onda Amerikanci ne razguze ISIL?Mr.Spaceguy je napisao/la:Joj što volim ovakve specijalce koji svaki događaj ili novost interpretiraju kako oni žele i u 100% slučajeva kao nekakvu zavjeru. Od toga da Ameri nisu nikada sletjeli na mjesec, da su Kennedya ubili jer je htio razotkriti UFO pa sve do najbizarnije da svijet kontroliraju shape shifteri iz četvrte dimeznije koji su ni više ni manje nego reptili i jedu malu djecu.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
To bas i nije teorija zavjere ili je? Ne opterećujem se time toliko.f1zd je napisao/la:Reci to @mr.spaceguy-uMrDoomroom je napisao/la:Zašto bi kad preko njih kontroliraju cijenu nafte. Neka gospodarstva vezana su samo za naftu i onda tako profitiraju, a i treba se potrošiti to silno naoružanje. Cak smo i mi profitirali od njihove nafte.f1zd je napisao/la:
Zašto onda Amerikanci ne razguze ISIL?
Nije ovdje riječ o pokemonima, nego o manipulaciji. Kako je lako navući ljude na svašta. Facebook, Instagram, iPhone, selfie štapovi...Mr.Spaceguy je napisao/la:Moj post se odnosi na pokemone. Nikakav ISIL.
South park je legendaran serijal. To je jedna od rjeđih stvari koje bih mogao gledati bez prestanka.senja je napisao/la:Nije ovdje riječ o pokemonima, nego o manipulaciji. Kako je lako navući ljude na svašta. Facebook, Instagram, iPhone, selfie štapovi...Mr.Spaceguy je napisao/la:Moj post se odnosi na pokemone. Nikakav ISIL.
Evo još jedan otvarač očiju od Matta i Treya:
Mi smo samo jedan veliki reality show
Pa tehnički, i je, jer to bi značilo da im je nafta bitnija od ljudi, ali dobro. Što se tiče Pokemona, moje mišljenje je da to samo zagljupljuje ljude, kao i Facebook, Twitter i slično. Igra stvarno djeluje zanimljivo, ali hodati po gradu tražeći Pokemone mi je osobno malo 'ne baš normalno'. (Ne želim s tim nikoga uvrijediti te se ispričavam ako jesam)f1zd je napisao/la:Reci to @mr.spaceguy-uMrDoomroom je napisao/la:Zašto bi kad preko njih kontroliraju cijenu nafte. Neka gospodarstva vezana su samo za naftu i onda tako profitiraju, a i treba se potrošiti to silno naoružanje. Cak smo i mi profitirali od njihove nafte.f1zd je napisao/la:
Zašto onda Amerikanci ne razguze ISIL?
South Park je meni nesto najbolje na svijetu. Nitko ne ismijava ljudsku glupost bolje od njih. Osim sto imaju serijal, film, imaju i igricu. Prezakon je, a izlazi i njihova druga igrica (ne znam kad ali uskoro)Mr.Spaceguy je napisao/la:South park je legendaran serijal. To je jedna od rjeđih stvari koje bih mogao gledati bez prestanka.senja je napisao/la:Nije ovdje riječ o pokemonima, nego o manipulaciji. Kako je lako navući ljude na svašta. Facebook, Instagram, iPhone, selfie štapovi...Mr.Spaceguy je napisao/la:Moj post se odnosi na pokemone. Nikakav ISIL.
Evo još jedan otvarač očiju od Matta i Treya:
Mi smo samo jedan veliki reality show
Svaka apk ima svoje prednosti i nedostatke. Nije nužno da svaka od njih zaglupljuje kad imaš masu primjera gdje je ta i ta apk bila korisna. Tako i Pokémoni mislim da ne zaglupljujući jer većina Poké stop stanica su kulturna stajališta i kad si zadnji puta stao kraj nečeg takvog u gradu? Ubiti naucis puno o sredini u kojoj živiš ili ak nista prosiris znanje.f1zd je napisao/la:Pa tehnički, i je, jer to bi značilo da im je nafta bitnija od ljudi, ali dobro. Što se tiče Pokemona, moje mišljenje je da to samo zagljupljuje ljude, kao i Facebook, Twitter i slično. Igra stvarno djeluje zanimljivo, ali hodati po gradu tražeći Pokemone mi je osobno malo 'ne baš normalno'. (Ne želim s tim nikoga uvrijediti te se ispričavam ako jesam)f1zd je napisao/la:Reci to @mr.spaceguy-uMrDoomroom je napisao/la: Zašto bi kad preko njih kontroliraju cijenu nafte. Neka gospodarstva vezana su samo za naftu i onda tako profitiraju, a i treba se potrošiti to silno naoružanje. Cak smo i mi profitirali od njihove nafte.