General tema

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1NzW7G2zHz8[/youtube]
Baš mi je žao što bi mogao izgubiti mjesto u Manoru, djeluje kao dobar tip :D

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Koji se vrag događa u Turskoj? Razumio sam da je vojska preuzela vlast od vlade i kontrolira državu i Ankaru, a predsjednik zbrisao u Njemačku. Šta, zašto, što sada, toliko je pitanja u mojoj glavi? :D Prespavaš jedno jutro, saznaš da su teroristi opet napali, dođeš iz grada, saznaš da se mali dio povijest odvija malo niže na kontinentu, kakav dan.
Obrigado Felipe

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Felipe je napisao/la:Koji se vrag događa u Turskoj? Razumio sam da je vojska preuzela vlast od vlade i kontrolira državu i Ankaru, a predsjednik zbrisao u Njemačku. Šta, zašto, što sada, toliko je pitanja u mojoj glavi? :D Prespavaš jedno jutro, saznaš da su teroristi opet napali, dođeš iz grada, saznaš da se mali dio povijest odvija malo niže na kontinentu, kakav dan.
Manjinski dio ljudi koji su sekularno orijentirani, predvođeni vojskom, žele zbacit Erdogana, turskog predsjednika sa vlasti. Erdogan je vjerski nastrojen i navodno je trgovao sa ISIL-om. Erdogana izgleda većina podržava. Ali što se tiče politike, to Hrvatsku ne zanima. To su njihovi unutarnji problemi. Jedino da opet nebude neka migracija preko Balkana...
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Moje stajalište oko svega toga je da me ne dira nešto puno ovo. Jesam protiv isilovaca, ali nisam ni za zapad. Neka rade šta hoće samo da ne diraju pravu Europu. Samo da se islam ne širi vamo. Jer islam nije Europa.
Lomi te, al se nedaš

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Pa što se treba čudit oko Erdogana kad je on izraelski čovjek...
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Majki2111 je napisao/la:Moje stajalište oko svega toga je da me ne dira nešto puno ovo. Jesam protiv isilovaca, ali nisam ni za zapad. Neka rade šta hoće samo da ne diraju pravu Europu. Samo da se islam ne širi vamo. Jer islam nije Europa.
"Islam nije Europa" dođi u Bosnu pa to reci :budalo:
sto se Erdogana tice, da su ga bar skinuli sa vlasti, cisto eto da ISIL izgubi glavnog saveznika...
slikaslika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
HeatBlast44 je napisao/la:
Majki2111 je napisao/la:Moje stajalište oko svega toga je da me ne dira nešto puno ovo. Jesam protiv isilovaca, ali nisam ni za zapad. Neka rade šta hoće samo da ne diraju pravu Europu. Samo da se islam ne širi vamo. Jer islam nije Europa.
"Islam nije Europa" dođi u Bosnu pa to reci :budalo:
sto se Erdogana tice, da su ga bar skinuli sa vlasti, cisto eto da ISIL izgubi glavnog saveznika...
Islam je donesen od strane Arapa u 8. st na zapad i od strane Osmanlija u 15. st. u Bosnu. Oboje su došli sa Azije. Dakle potvrdio sam svoju tezu. :kokice: :kokice:
Lomi te, al se nedaš

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
@majki
a u kojem smo mi sad stoljeću...14. možda?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
zekohonda je napisao/la:@majki
a u kojem smo mi sad stoljeću...14. možda?
Šta pokušavaš reč?
Lomi te, al se nedaš

HeatBlast44
Baniran
Baniran
pokusava ti reci da si zaosto u svom razmisljanju... 21. st. je, ko da je bitno koje boje koze, nacije ili ne znm cega si... :chill:
slikaslika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
@heat
ybg, moraš ti sve pokvarit. :bang: :mrgreen:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Jel, onda dobivate ISIL i sve ovo danas. Danas imamo svijet u kojem svatko može šta hoće. Svatko mora svakog poštivat i sve. Zato i teroristi ubijaju nedužne jer mi njih neeliminiramo prije. :chill: :chill:
Lomi te, al se nedaš

HeatBlast44
Baniran
Baniran
nisam ja nista reko za ISIL, jer ISIL nije Islam, vec terror-orga... samo sam reko da ti je bez veze to sto kazes da Islam nije Evropa...
slikaslika

f1zd
ISIL je tvorevina Amerikanaca i ništa drugo...

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
f1zd je napisao/la:ISIL je tvorevina Amerikanaca i ništa drugo...
Kao i Saddam, pa kad im više nije trebao, lagano ga maknu
Kao i Gaddafi, - - - - - - - - - - - - - - - - - - II - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kao i Osama, - - - - - - - - - - - - - - - - - - II - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kao i Al-Baghdadi, - - - - - - - - - - - - - - II - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - (to će tek da se desi, akBgda)

slika
Baghdadi (bez brade) sa Johnom McCainom

@Majki živ bio ne izjednačavaj i ne poistovjećuj ISIS sa Islamom [ link do slike ]
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ne zamaram se tim tvorcima niti osudujem niti pravdam.
Btw. Prešao 70km na Pokemon go

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

f1zd
Frantic je napisao/la:
f1zd je napisao/la:ISIL je tvorevina Amerikanaca i ništa drugo...
Kao i Saddam, pa kad im više nije trebao, lagano ga maknu
Kao i Gaddafi, - - - - - - - - - - - - - - - - - - II - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kao i Osama, - - - - - - - - - - - - - - - - - - II - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kao i Al-Baghdadi, - - - - - - - - - - - - - - II - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - (to će tek da se desi, akBgda)

slika
Baghdadi (bez brade) sa Johnom McCainom

@Majki živ bio ne izjednačavaj i ne poistovjećuj ISIS sa Islamom [ link do slike ]
Točno, Saddama su namamili da napadne Kuvajt(ako se dobro sjećam) i onda ga optužili za svakakva sranja i dokopali se nafte. Tako 'ukazuju' na prava muslimanskih žena u Arabiji, Jemenu i sličnim državama(koje su, vidi čuda, bogate naftom) a za jednu BiH ili Albaniju ih zaboli ona stvar...

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Ja i dalje stojim pri svome. Dokazao sam da islam nije Europa. Kad smo već kod religija, jedina prava koja je da as opstala je kršćanstvo. To je jedina europska vjera. Europa je kršćanski kontinent.

Nisam izjednačio isil sa islamom, nego sam ih spomenuo u svrsi poštivanja vjere svakog čovjeka, poštivanja kulture svakog i te stvari. Samo kažem da oni teroriziraju Europu jer se mi nismo obranili od njih, nogo smo ih poštivali i pozvalo noš da dođu ovamo.
Lomi te, al se nedaš

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
MrDoomroom je napisao/la: Btw. Prešao 70km na Pokemon go

kakav si ti kralj. evo ja mrtav pijan upravo se vrtim okolo i trazim pokemone dok se vraćam kući hahaha. Faking Magmar mi pobjegao. :D
slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
AhHHHH ja lovio zivu "pokemonicu" :D ubi mi great balls al uhvatio sam je :)

Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡