Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Nevjerojatno kolko sam se vezo za taj crtić. Znači nitijedan drugi. Polemoni su unikatni. Maštoviti, al i realni. I puno emocija se kroz crtić provlaći. Ona sa mew i mewtwp epizoda je brutalna. Kad sam prvi put gledo mislim da sam zaplako. Ne znam kakvi su noviji pokemoni i dal izlaze. Originalni su bili brutalni. Dođe mi da idem tražit po plišancima zubta šta sam imo. Gore u ormaru mi je cijeli priručnik pokemona... E to su bili dani. A sad faks
Majki2111 je napisao/la:Nevjerojatno kolko sam se vezo za taj crtić. Znači nitijedan drugi. Polemoni su unikatni. Maštoviti, al i realni. I puno emocija se kroz crtić provlaći. Ona sa mew i mewtwp epizoda je brutalna. Kad sam prvi put gledo mislim da sam zaplako. Ne znam kakvi su noviji pokemoni i dal izlaze. Originalni su bili brutalni. Dođe mi da idem tražit po plišancima zubta šta sam imo. Gore u ormaru mi je cijeli priručnik pokemona... E to su bili dani. A sad faks
novi pokemoni izgledaju odvratno, kada ih pogledas imas nebi nikada rekao da su to pokemoni.
Pokémone sam gledao kao klinjo cak je i sinkronizacija bila dobra. No kako sam odrastao tako sam ih i prerastao. Kasnije vidim da se nista nije promijenilo u tom animeu Ash nikako da odraste cijelo vrijeme ima 12 godina ahahahahah, onda je na OBN isao Dragon Ball pa sam i to gledao no uvijek su stajali na pola Freza sage a kako nisam bio tehnološki "napredan" i tu sam bio zakinut. Onda je došao brzi net naletilo se slučajno na anime i pogledao sam to do kraja sve. Kasnije sam tražio sve moguće serije iz djetinjstva Voltroon, jedan mecha mislim da se zove Macross prikazivao se na Beogradskoj televiziji. Nakon te zadovoljene znatiželje nekako sam zavolio taj žanr iz Japana tako da sam pogledao većinu poluparnih.
Jesul svi "hvatači pokemona" živi, zdravi i čitavi??
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ja sam citav... Ako imate djecu obavezno zabranit im da igraju zato sto nije za njih. Bauljanje gradom bas i nije pametno. Jedna stvar je fascinantna da puno toga saznas o gradu na onim punktovima većinom su kulturne znamenitosti. Poučna igra uvijek saznas nešto novo.
MrDoomroom je napisao/la:Pokémone sam gledao kao klinjo cak je i sinkronizacija bila dobra. No kako sam odrastao tako sam ih i prerastao. Kasnije vidim da se nista nije promijenilo u tom animeu Ash nikako da odraste cijelo vrijeme ima 12 godina ahahahahah, onda je na OBN isao Dragon Ball pa sam i to gledao no uvijek su stajali na pola Freza sage a kako nisam bio tehnološki "napredan" i tu sam bio zakinut. Onda je došao brzi net naletilo se slučajno na anime i pogledao sam to do kraja sve. Kasnije sam tražio sve moguće serije iz djetinjstva Voltroon, jedan mecha mislim da se zove Macross prikazivao se na Beogradskoj televiziji. Nakon te zadovoljene znatiželje nekako sam zavolio taj žanr iz Japana tako da sam pogledao većinu poluparnih.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
To je bio kod nas Robotech, američki, koji je urađen u tri sezone od tri različita japanska anime-a. Meni najdraži crtani. Naravno, kod nas se samo prikazivalo nekih 15-ak epizoda prve Macross sage. Kasnije sam sve pogledo, naravno na engleski. Bili su tu još Evoksi, stare nindža kornjače...
I ja sam tako na OBN-u gledao Dragon Ball, vazda u krug iste epizode Kasnije sam skinuo sve epizode ali nisam ih još pogledao. Bio je na OBN-u jedan dobar crtani, zvao se Konan i prijatelji. Jedva sam ga našao na internetu. I njega sam pogledao nedavno. Sad se ne mogu sjetiti kako se zvao u originalu.
Batalio sam ja ovo nakon drugog pronađenog, nemam ja ni živaca ni vremena za ovo, a da ne pričam o sjajnim tarifama i brzini interneta naših operatera u Bosni. Ali nasmijem se s vremena na vrijeme ovakvim stvarima.
Nemojte se previše vezati za svoje pokemone. Kao što vjerojatno znate Pokemon Go za sada nije dozvoljen u svijetu osim Australije, Japana i tak to.... pa gospoda iz Niantica najavljuju banove nama koji smo skinuli apk
senna66 je napisao/la:Nemojte se previše vezati za svoje pokemone. Kao što vjerojatno znate Pokemon Go za sada nije dozvoljen u svijetu osim Australije, Japana i tak to.... pa gospoda iz Niantica najavljuju banove nama koji smo skinuli apk
Da to su gluposti oni se samo žele ograditi ak se nešto dogodi ili igrači budu nezadovoljni budući da igraju u ilegali. Od bannova neće biti nista to je sigurno. Uostalom zabranjeno voce je slade. [ link do slike ]
Vic dana
- Prijatelju, ostavio sam curu.
- Zašto bolan?
- Zato što je ko pokemon!!
- Ja i, pokemoni su baš slatki i simpatični!?
- Nije bolan, `FATA JE KO GOD STIGNE !!
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Frantic je napisao/la:Vic dana
- Prijatelju, ostavio sam curu.
- Zašto bolan?
- Zato što je ko pokemon!!
- Ja i, pokemoni su baš slatki i simpatični!?
- Nije bolan, `FATA JE KO GOD STIGNE !!
Jooj hoce neko poginut radi tih pokemona... Citao sam vec price da likovi staju na pola ceste, na pola tunela, da ih se cak zna par njih parkirat gdje ne treba, a gdje se nalazi neki od tih pikachua i sudari ce se kad tad desit... Jutros sam vidjeo video jednog lika sto se popne na krov auta i krov se udubi a radi cega ? Igrice i bumbasaura glupog...
HeatBlast44 je napisao/la:Jooj hoce neko poginut radi tih pokemona... Citao sam vec price da likovi staju na pola ceste, na pola tunela, da ih se cak zna par njih parkirat gdje ne treba, a gdje se nalazi neki od tih pikachua i sudari ce se kad tad desit... Jutros sam vidjeo video jednog lika sto se popne na krov auta i krov se udubi a radi cega ? Igrice i bumbasaura glupog...
Ma ko ih j.... Hahahahha barem ce biti vise Pokémona za mene [ link do slike ]
Evo i gym holdam